سلام
بنده يك سايت مرجع دارم.
يك نويسنده ي خوب با پستهاي كپي پيشت با ويرايش و با رعايت اصول سئو ميخوام.
شرائط:
1. مطالب رو كپي پيست كنه با ويرايش.
2. مسلط بر نويسندگي سايت و داشتن سابقه كار. (موقع تماس با من، نمونه كار و تواناييهاتون رو در زمينه ي نويسندگي اعلام بفرماييد.)
3. داشتن وقت كافي براي نويسندگي.
4. توانايي ارسال مطلب در اين موضوعات: كتاب،موبايل,موزيكهاي جديد,عكس، قالب سايت و وبلاگ، مدل لباس، نرم افزار، گرافيك، بازي، اس ام اس.
5. همه لينكها بصورت غير مستقيم هستند.
6. بدون نياز به وي پي اس و ليچر
7. عكسها بدون نياز به واترمارك و آپلود و دانلود هستند. (فقط بايد تو مطلب كپي بشن.)
8.منابع داده ميشه.
9. ارسال روزانه حداقل 20 پست، هر پست حدود 100 تومان.
10. شرائط بيشتر + كيفيت مطالب ارسالي بعدا گفته خواهد شد.
11. هر پستي كه مغاير با اون كيفيتي كه مدنظر هست و توافق شده باشه، حذف يا پولش محاسبه نميشه.
12. تسويه حساب هر دو هفته يكبار.
13. چند پست اولي بصورت تست خواهد بود و پول آنها محاسبه نميشه.
14. دوستان ميتونن از طريق همين تاپيك يا پيام خصوصي يا تماس تلفني هماهنگي بفرمايند. (براي دريافت شماره تماس پي ام بديد. )
منتظر پيشنهادات دوستان هستيم.
بنده يك سايت مرجع دارم.
يك نويسنده ي خوب با پستهاي كپي پيشت با ويرايش و با رعايت اصول سئو ميخوام.
شرائط:
1. مطالب رو كپي پيست كنه با ويرايش.
2. مسلط بر نويسندگي سايت و داشتن سابقه كار. (موقع تماس با من، نمونه كار و تواناييهاتون رو در زمينه ي نويسندگي اعلام بفرماييد.)
3. داشتن وقت كافي براي نويسندگي.
4. توانايي ارسال مطلب در اين موضوعات: كتاب،موبايل,موزيكهاي جديد,عكس، قالب سايت و وبلاگ، مدل لباس، نرم افزار، گرافيك، بازي، اس ام اس.
5. همه لينكها بصورت غير مستقيم هستند.
6. بدون نياز به وي پي اس و ليچر
7. عكسها بدون نياز به واترمارك و آپلود و دانلود هستند. (فقط بايد تو مطلب كپي بشن.)
8.منابع داده ميشه.
9. ارسال روزانه حداقل 20 پست، هر پست حدود 100 تومان.
10. شرائط بيشتر + كيفيت مطالب ارسالي بعدا گفته خواهد شد.
11. هر پستي كه مغاير با اون كيفيتي كه مدنظر هست و توافق شده باشه، حذف يا پولش محاسبه نميشه.
12. تسويه حساب هر دو هفته يكبار.
13. چند پست اولي بصورت تست خواهد بود و پول آنها محاسبه نميشه.
14. دوستان ميتونن از طريق همين تاپيك يا پيام خصوصي يا تماس تلفني هماهنگي بفرمايند. (براي دريافت شماره تماس پي ام بديد. )
منتظر پيشنهادات دوستان هستيم.