• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند وارد كننده از چين

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من ٢ شعبه مغازه لباس فروشي دارم در كيش
لباس عمده واسه تاميين اين مغازه ها گير نمياد ، اخه دنباله كاره خاصم اگرم گير بياد سود نداره برام
حالا دنباله كسي هستم كه برام از چين خريد كنه البته با خيليا صحبت كردم كه قيمتشون برام اصلا به صرفه نيست مثلا يه لباس ١٨٠ گرمي ٨ دلاري ميگن ايجا تحويل ميدن ٧٠ تومن ، واسه من اصلا به صرفه نيست
خريد من از سايت هاي مثل
martofchina.com
alibaba
aliexpress
Fashion71.net
asu jewel
كلا يه قيمت مقول به من بدين و شرايط رو بگين تا با هم ايشالا همكاري كنيم
تشكر ميكنم پيشاپيش

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
راستي دوستان كسي فروشنده عمده محصولا زنونه ابركرومبي تو تهران سراغ داره ؟ همه مدلا و طر حارو داشته باشه

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شرایط کلی و کل بودجه رو پ. خ کنید شاید بتونم براتون کاری انجام بدم.
البته اضافه کنم تعرفه پوشاک100% هست یعنی 8 دلار 16 دلار میشه. اگر هوایی بیارید 1 دلار هم تقریبا هزینه حمل میشه یا یک کمی کمتر یعنی جنس ایران براتون بین 16.5 تا 17 دلار تموم میشه.

یعنی حدود 50 هزار تومن . حالا دستمزد وارد کننده رو هم اضافه کنید بهش خودتون متوجه میشید. کمتر میخواهید در بیاد باید برید سراغ قاچاق که اونم.....

Last edited:

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
شرکت ما شرکت وارد کننده ی مواد اولیه از چینه ، بگو چی می خوای چقدر می خوای . تمامی کارای شو انجام می تونم بدم و البته توی هفته ی دیگه هم می تونم بهت خبر بدم فعلا تو تعطیلاتم.

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
شرایط کلی و کل بودجه رو پ. خ کنید شاید بتونم براتون کاری انجام بدم.
البته اضافه کنم تعرفه پوشاک100% هست یعنی 8 دلار 16 دلار میشه. اگر هوایی بیارید 1 دلار هم تقریبا هزینه حمل میشه یا یک کمی کمتر یعنی جنس ایران براتون بین 16.5 تا 17 دلار تموم میشه.

یعنی حدود 50 هزار تومن . حالا دستمزد وارد کننده رو هم اضافه کنید بهش خودتون متوجه میشید. کمتر میخواهید در بیاد باید برید سراغ قاچاق که اونم.....
يعني فرمولش اينه كه قيمت جنس تو سايت چيني مثلا ١٠ $ *٢ +١ + كامزد شما
كارمزد شما چقدره و چجوري حساب ميشه ؟

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
شرکت ما شرکت وارد کننده ی مواد اولیه از چینه ، بگو چی می خوای چقدر می خوای . تمامی کارای شو انجام می تونم بدم و البته توی هفته ی دیگه هم می تونم بهت خبر بدم فعلا تو تعطیلاتم.
يه سري پوشاك از چين ميخوام وارد كنم ، شما كارمز تون رو بگيد من بهتون خبر ميدم

بالا