• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند rss خوان براي انتقال مطالب به ورد پرس

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
دوستان به rss خوان نياز دارم تا مطالب ساير سايت ها را نتقال بدهم به سايتم خودم
البته الان يكي نصب است و قست ادامه مطلب را مياره و لي خلاصه متن را نمياره يكي ديگه هست خلاصه متن را مياره ولي ادامه مطلب را نمياره موندم توش!

ifelse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من می تونم برنامه ای بنویسم که پست ها و حتی نظرات یک وبلاگ را بکشه بیرون و در یک فایل xml ذخیره کنه که بتوانید در وردرس ایمپورت کنید.
اما شما بفرمایید که دقیقن چه جور سایتی مد نظرتون هست؟ سرویس دهنده وبلاگ داخلیه مثل بلاگفا؟ تعداد سایتها و پستهایی که مد نظرتون هست چقدره؟

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
سلام
دوستان به rss خوان نياز دارم تا مطالب ساير سايت ها را نتقال بدهم به سايتم خودم
البته الان يكي نصب است و قست ادامه مطلب را مياره و لي خلاصه متن را نمياره يكي ديگه هست خلاصه متن را مياره ولي ادامه مطلب را نمياره موندم توش!

:D.

اگه قرار بود این اسکریپت ها مفید باشن مطمئن باشید خود برنامه نویسش استفاده میکرد دیگه برای دانلود نمیزاشت:eh: بدید بنویسن

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
من می تونم برنامه ای بنویسم که پست ها و حتی نظرات یک وبلاگ را بکشه بیرون و در یک فایل xml ذخیره کنه که بتوانید در وردرس ایمپورت کنید.
اما شما بفرمایید که دقیقن چه جور سایتی مد نظرتون هست؟ سرویس دهنده وبلاگ داخلیه مثل بلاگفا؟ تعداد سایتها و پستهایی که مد نظرتون هست چقدره؟
بهتون پيام خصوصي ارسال كردم

ifelse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی یه سوال: قصدتون از انتقال مطالب، دقیقاً پر کردن فله ای سایتتونه دیگه؟ مثلن یه سایت تفریحی؟

behbaz

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام
اگه افزونه وردپرس برای اینکار می خواهید ، بنده در خدمتم.
(اطلاعات بیشتر پیام خصوصی)

بالا