MehdiOmnia
Registered User
دوستان درخواست ثبت دامنه كام داشتم قيمت بديد
كمترين قيمت تا آخر امشب 4 فروردين انتخب ميشه
كمترين قيمت تا آخر امشب 4 فروردين انتخب ميشه
يه دامنه خيلي معمولي كام ميخوام همين
همينجا قيمت بديد كه من بتونم بهترين گزينه رو انتخاب كنم
من قبلا از كاربر NIOTON پنج تا كام و از كاربرد 1ENG.IR نزديك به 7 تا IR خريدم اينايي كه ميگم در طول دو سه سال گذشته بوده
الان كاربرد NITON فرمودند 23 هزار تومان
كاربرد DOMAINSELLER هم فرمودند 22 تومن بقيه دوستانم كه تو كار ثبت دامنه هستند قيمت خودشونو پيشنهاد بدهند البته بيشتر تايپيك زدم رنج قيمت دستم بياد چون بعد گروني دلار نميدونستم چطوري شده بازار
يه دامنه خيلي معمولي كام ميخوام همين
من قبلا از كاربر NIOTON پنج تا كام و از كاربرد 1ENG.IR نزديك به 7 تا IR خريدم اينايي كه ميگم در طول دو سه سال گذشته بوده
كاربرد DOMAINSELLER هم فرمودند 22 تومن بقيه دوستانم كه تو كار ثبت دامنه هستند قيمت خودشونو پيشنهاد بدهند البته بيشتر تايپيك زدم رنج قيمت دستم بياد چون بعد گروني دلار نميدونستم چطوري شده بازار
بعضی جاها 17 تومن گیر میاد که نسبتا بد نیست البته اگر تعداد زیاد نمی خواین 2 3 تومن تفاوت شاید به چشم نیاديه دامنه خيلي معمولي كام ميخوام همين
سلامbertina.us در حال حاضر کمترین قیمت رو داره
18900
سلام
اينكه 22.300 تومان ثبت ميكنه
......................من به عنوان نماینده رسمی رسلرکلاب می تونم با قیمت 19 ت براتون ثبت کنم
irandc.com
سئوالی بود بیا یاهو مسنجر engineer_ict
خدا خيرت بدهصفحه کد تخفیف رو ببینید , کدش رو بزنید 18900 میشه
سلام داداش
این سایت دامنه دات کام 17500 ثبت می کنه ، البته من تا حالا از این سایت نگرفتم
لینک : هاست ارزان لینوکس: هاست ویندوز: ثبت دامنه ارزان
سلام داداش
این سایت دامنه دات کام 17500 ثبت می کنه ، البته من تا حالا از این سایت نگرفتم
لینک : هاست ارزان لینوکس: هاست ویندوز: ثبت دامنه ارزان