• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نياز به هاست رايگان با اف تي پي نامحدود

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
سلام قبلا چندتا سايت الماني بودن هاست رايگان با امكان ftp نامحدود ميدادند ميشد روشون آپلود كرد
امام الان بستن هاستاي رايگانم كه با ftp بيشتر از 5 مگ نميذارن بريزيم روشون مثل گيگفا و 000webhost و اينا
براي اين ميخوام با استفاده از ليچ روشون فايل بريزم بعدا سر فرصت دانلود كنم آخه معمولا اين ليچ ها سر چند ساعت پاك ميكنند ما هم با اين سرعتمون بي چاره ميشيم تا بگيريمشون

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
برادر کلا چنین چیزی با این مشخصات بعید میدونم وجود خارجی داشته باشه!
همه ی هاست های رایگان محدودیت حجمی دارن + اینکه رپید لیچ هم روشون نصب نمیشه و کلی محدودیت دیگه

تنها راهی که شما داری که رایگان باشه استفاده از سایت www.adrive.com و سایت های مشابهش هست که امکان کشیدن فایل روه مبهتون میدن

همین adrive تا 200 مگ رو میتونه بکشه (البته اگه حالش خوب باشه و بالا بیاد) + لینک resume بده
در هر صورت برای رپید شیر و ... اکانت میخواید

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
چرا هست
بابا اگر اسم لعنتيش يادم بود مشكل حل بود از يكي از كاربراي همين فورومم بود به سام amir0910 يا همچين چيزي اين دوستمون يه ليچ داشت داد به من
يه هاست المانيم بود بهم گفت اونجا عضو شدم كه امكان هاست رايگان 300مگي داشت
ولي خوبيش اين بود با ليچ اين دوستمون هرچيزيو ليچ ميكردم انتقال ميدادم رو اون و هر موقع ميخواستم دان ميكردم تا اينكه اكانت منو بست حالا دوباره نياز دارم بهش اما اسم لعنتيش يادم نمياد
اين fav اكسپلرور يكي از بدياش همينه ادم ديگه حفظ نميكنه ادرس سايتو

بالا