• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نياز به چند همكار فعال در زمينه hyip

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام همگي
آقا من يه هاست از همين جا دارم كه ميخوام يه قسمتش يه فريوم انگليسي در زمينه hyip ايجاد كنم اگه ما حتي بتونيم 3 الي 4 هزار عضو هم در چند ماه اول بگريم برديم چون تبليغاتي كه در هايپ انجام ميشه بسيار پر در آمده مثلا اين talkgold با حدود 7 هزار عضو حداقال ماهانه 1500 دلار از تبليغاتي كه ميگيره در مياره خلاصه چنتا همكار باحال و پر انرژي كه بتونيم ظرف 5-6 ماه درآمد از تبليغات رو به 500-600$ در ماه برسونيم بعد گسترشش بديم مگه ما ايرانيا چيمون از اين خارجيا كمتره؟ منتظرم

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Persia :
سلام يعني برنامهايي با سود بالا يعني روزانه از چند دهم درصد تا 2 الي 5 درصد كه هرچي درصد بالاتر ريسك هم بالاتر

gooyapardaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من پايم ولي اين ها را در نظر داشته باش

1- hyip توي ايران يعني كلاهبرداری اگه منظورت فروم فارسیه (پس یعنی جواب نمی ده )

2- اگه منظورت انگلیسیه که حالا حالاها باید پول خرجش کنی تبلیغات در همان فروم هایی که می دونی و .... و تازش اگر بگیره می تونی به پول خودت برسی

3- اون تبلیغاتی هم که می بینی معمولا مال خود صاحب سایت است که برای آی دی خودش تبلیغ می کنه تا بقیه عضو شوند و یک چیزی هم گیر اون بیاد .

ولی من روی حرفم هستم
بهترین روش کسب درآمد از طریق اینترنت === < طرح بزرگ نیکوکاری و بس

ولی با همه این تفاسیر من پایم . ;)

iranisoft

Registered User
لایک‌ها
0
طرح بزرگ نيكوكاري؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gooyapardaz :
سلام

من پايم ولي اين ها را در نظر داشته باش

1- hyip توي ايران يعني كلاهبرداری اگه منظورت فروم فارسیه (پس یعنی جواب نمی ده )

2- اگه منظورت انگلیسیه که حالا حالاها باید پول خرجش کنی تبلیغات در همان فروم هایی که می دونی و .... و تازش اگر بگیره می تونی به پول خودت برسی

3- اون تبلیغاتی هم که می بینی معمولا مال خود صاحب سایت است که برای آی دی خودش تبلیغ می کنه تا بقیه عضو شوند و یک چیزی هم گیر اون بیاد .

ولی من روی حرفم هستم
بهترین روش کسب درآمد از طریق اینترنت === < طرح بزرگ نیکوکاری و بس

ولی با همه این تفاسیر من پایم . ;)

منم ميدونم ولي فوريوم به زبان english هست چون دامنه كار در ايرا ن خيلي محدوده بعد اينرو كه گفتي پول خرج كنم فكر نميكنم با روشهايي كه الان هست و حتي استفاده از خود گوگل خرج زيادي داشته باشه الان حدود 3 نفر غير از شما اعلام آمادگي كردند اگه واقعا كسي مي خواد كار كنه در خدمتيم
براي شروع پيشنهاد در مورد نامگذاري بخشهاي اصلي فوريوم و كلا هر نوع پيشنهادي حتي اگه با اصل كار هم مخالف باشه
طرح بزگ نيكوكاري رو هم يكمي توضيح بده ممنون
bye

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا