آژانس هواپیمایی
pop up

نياز فوري به كمك همه شكوهاي پيتي!!!

شروع موضوع توسط error500 ‏26 سپتامبر 2007 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. error500

    error500 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    7
    من واسه اين مغازمون!!!!!!!!!!!! ميخوام بخش اسنك و فست فود راه بندازم
    خلاصه هركي ميتونه به اين بينوا يه كمكي بكنه!
    مثلا واسه سس !!!! چي خوبه
    تو اسنك چي بريزيم !!!(فكر بد نكنيد)
    دستگاه ساندويچ ميكر (همون اسنك ساز چي بگيريم كه صنعتي باشه!!!!!!!!!)
    مخلص همه بروبچ
     
  2. mooZmar

    mooZmar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    7,432
    تشکر شده:
    139
    یه پیشنهاد دارم...تا میتونی اسامی عجیب و غریب بکار ببر....
    از مخلوط کردن هر گونه ماده غذایی هم یه غذای جدید با یه اسم جدید درست کن...
     
  3. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    چه افکار شیطانی ای داری موزمار جان!
    [​IMG]
     
  4. error500

    error500 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    7
    دستتون درد نكنه
    اما من ميخوام خوشمزه باشه
    واسه اين قسمت چه پيشنهادي داريد
     
  5. mooZmar

    mooZmar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    7,432
    تشکر شده:
    139
    الان جوونا به سمتی رفتن که دوست دارن چیزای جدید و عجیب غریب رو تجربه کنن....خوشمزگی هم سلیقه ایه...معمولا این جور ترکیبا حداقل بیمزه نمیشه ..!
     
  6. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    اینو راست می گه ...
    ما یه جا دیدیم زده پیتزا عربی , رفتیم ببینیم چیه , بگذریم که هر چی چیز عجیب غریب بود ریخته بودن توش ( فکر کنم شمشاد های کنار خیابون هم توش بود )

    اما اینو با موزما خان موافقم
     
  7. boxilink
  8. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    TEHROON !
    موزمار جان این لیست چطوره :

    ساندویچ هات بغول ....... 3000
    جینگول برگر ............... 2700
    ساندویچ مخصوص بندر گز ......... 3300
    فلافل دوبل ........... 900
    مک رسول ............. 4000
    مک داوود ................ 4500
     
  9. reza_badkonaki

    reza_badkonaki کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    3,262
    تشکر شده:
    324
    محل سکونت:
    با قيد وثيقه فعلا ازادم
    این داوود چرا انقدر ارزونه؟؟؟؟؟؟؟مگه این رسول خان خونش رنگی تز از داوود بید؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  10. sourena_8888

    sourena_8888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    346
    تشکر شده:
    65
    اینو بده بخورن هیکلشون بیاد


    [​IMG]
    این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند.
    مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت
    مدت پخت:20 دقیقه

    مواد لازم برای 2 نفر:
    سیب زمینی=315 گرم
    هویج=125 گرم
    برگ موسیر یا پیازچه=7 گرم
    سیر=1 پر
    روغن آفتابگردان=3 قاشق غذاخوری
    کره=یک تکه کوچک
    کرفس=125 گرم
    پیاز متوسط=1 عدد
    تخم مرغ=1عدد
    آرد ذرت=4 قاشق غذاخوری
    تخمه پوست کنده آفتابگردان=1 قاشق غذاخوری
    برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین=مقداری

    طرز تهیه:
    1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.
    2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید.
    3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید.
    4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید.
    5. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید.
    6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید.
    7. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود.
    8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید.
    9. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.

    ارزش غذایی هر وعده:
    کالری=450 واحد
    پروتئین=23 گرم
    چربی=20 گرم
    کربوهیدرات=45 گرم
     
  11. reza_badkonaki

    reza_badkonaki کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    3,262
    تشکر شده:
    324
    محل سکونت:
    با قيد وثيقه فعلا ازادم
    این چرا ادیت شد؟؟؟؟؟
     
  12. sourena_8888

    sourena_8888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    346
    تشکر شده:
    65
    هر چیز عجیب عالیه
    سر در بزن غذای مخصوص گیاه خواران جون خودم هرچی ادم گوشت خواره میاد

    اینم غذای گیاهخواران

    لازانیای گیاهی :

    مواد لازم :

    يک عدد متوسط
    بادمجان

    يک عدد
    پياز(درشت خرد شده)

    2 حبه
    سيرخرد شده

    150 ميلي ليتر يا دو سوم ليوان
    آب سبزيجات

    200 گرم
    قارچ ورقه شده

    400 گرم
    گوجه فرنگي بدون پوست (خردشود)

    2 قاشق غذاخوري
    رب گوجه فرنگي

    يک چهارم قاشق مرباخوري
    پودر زنجبيل

    يک قاشق مرباخوري
    سبزيجات خشک معطر(اورگانو و رزماري)

    حدود 12 برگ
    لازانيا

    25 گرم
    کره

    25گرم يا 2 قاشق غذاخوري سر پر
    آرد

    5/1 ليوان
    شير

    کمي
    رنده جوزهندي

    200 گرم
    پنير گودا و پنير موتزارلا

    به اندازه لازم
    نمک و فلفل

    طرز تهيه:

    بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب هاي 5/2 سانتي متري مي بريم. در قابلمه پياز و سير را با کمي روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمي تفت مي دهيم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگي، آب سبزيجات، زنجبيل، نمک، فلفل و سبزي معطر را به آن اضافه مي کنيم مي گذاريم آهسته بپزد و آبش تبخير شود.

    براي درست کردن سس، کره را در قابلمه ريخته، سپس آرد را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. پس از آن شير و جوز را اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم تا غليظ شود. در آخر نمک را به آن مي افزاييم.

    لازانياها را در آب جوش پخته و روي دستمال تميز آشپزخانه مي گذاريم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتي متر) را چرب کرده، يک مقداري از سبزيجات مي ريزيم، سپس يک ورق لازانيا را روي آن گذاشته و مقداري از سس سفيد مي ريزيم و اين کار را تکرار مي کنيم. در آخرين لايه، ابتدا سس سفيد و بعد مخلوط پنيرها را مي پاشيم و در فر مي گذاريم تا سه ربع بماند و روي آن طلايي شود.
    طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:

    مواد لازم:
    کره 50 گرم

    آرد سفيد 2 قاشق سوپخوري

    شير 2 فنجان

    نمک و فلفل به مقدار دلخواه

    طرز تهيه: کره را آب کرده و آرد را با آن کمي تفت مي دهيم. شير ار به تدريج اضافه مي کنيم تا سس صاف و يکنواخت و غليظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه مي کنيم. حالا سس آماده مصرف است.
     
  13. sourena_8888

    sourena_8888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    346
    تشکر شده:
    65
    اینم جالبه :

    --------------------------------------------------------------------------------

    دلمه فلفل با پنیر برای 2 نفر

    1- فلفل سبز درشت 2 عدد

    2- کدو متوسط 1 عدد مکعبی خرد شده

    3- پیاز متوسط 1 عد

    4 - سویا سس 1 قاشق غذا خوری

    5- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

    6- سویا دانه ریز نصف پیمانه

    7 - رب گوجه فرنگی 1 ق غ

    8- پنیر فیلا 50 گرم

    9-گوجه فرنگی 1 عدد . پودر سیر و نمک و فلفل و آویشن و کمی پودر سوخاری و هم چنین آب 1 لیوان

    ابتدا پیاز و سویا و کدو را در 1 ق روغن زیتون تفت می دهیم و پودر سیر و سویا سس و کمی اب می افزائیم تا بپزد.

    و درون فلفل دلمه ایی که از وسط قاچ کرده ایم را با این مواد پر می کنیم سپس رویش پنیر رنده شده می ریزیم.

    گوجه فرنگی ورقه شده و فلفل های آماده شده رو کف ظرف می چینیم و مخلوط رب گوجه و آب و نمک فلفل و آویشن و روغن زیتون رو هم به آن اضافه می کنیم و اون رو به مدت 15 دقیقه با درپوش در مایکروفر 100% قرار می دهیم

    بعد از این زمان روی پنیر آب شده دلمه ، کمی پودر سوخاری پاشیده و گریل رو بمدت 2:30 دقیقه روشن می کنیم تا روی دلمه ها طلایی بشه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sourena_8888

    sourena_8888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    346
    تشکر شده:
    65
    اینم با حاله
    قارچ با کرم

    مواد لازم :
    قارچ -500 گرم
    لیموترش- 2 عدد
    روغن زیتون- 4 قاشق سوپخوری یا 50 گرم کره
    خامه- 100 گرم
    زرده تخم -مرغ 2 عدد
    نمک و فلفل- به دلخواه
    جوز هندی- 1 قاشق مرباخوری
    پنیر پیتزا- 200 گرم

    قارچ را بشویید (اگر درشت بود خرد کنید)و خشک کنید.به آن آبلیمو بزنید تا سیاه نشود
    سپس قارچ را در کره /روغن زیتون سرخ کنید
    در کاسه ای،خامه ، زرده تخم مرغ،نمک،فلفل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید
    یک ظرف پیرکس را چرب کنید
    قارچ سرخ کرده را در ظرف بریزید و روی آن را با مخلوط خامه و زرده تخم مرغ بپوشانید
    پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد بپاشید و ظرف را در فر 240 درجه سانتیگراد بگذارید تا طلایی شود
     
  16. sourena_8888

    sourena_8888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    346
    تشکر شده:
    65
    اینم هست
    مواد مورد نیاز:
    پیاز, فلفل سبز, گوجه فرنگی, قارچ, لوبیا

    ابتدا پیاز و فلفل را به هر روشی که دوست داشتید در ماهی تابه سرخ کرده و سپس قارچها را اضافه می کنیم.
    حدود 10 دقیقه ای آنها را تفت می دهیم و سپس لوبیای پخته شده(یا کنسرو لوبیا) و گوج فرنگی را اضافه می کنیم. اگر آب غذا کم بود مقداری اب جوش به ان اضافه می کنیم و در ماهی تابه را میگذاریم تا بخارپز شود.
    اینم اخرش [​IMG]
     
  17. mooZmar

    mooZmar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    7,432
    تشکر شده:
    139
    راستی اسم تاپیکت چیه؟؟؟ همه شکوهای پیتی؟؟؟
     
  18. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    TEHROON !
    رضا جان صفراش افتاده بود .
    راستی عکس خودت خیلی باحال تر بود ها .
     
  19. sourena_8888

    sourena_8888 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    346
    تشکر شده:
    65
    بزرگ بزن غذای گیاهخواران هر چی ادمه جمع میشه
    چه گیاه چه گوشت خوار
    حتی پلنگم میاد
     
  20. reza_badkonaki

    reza_badkonaki کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    3,262
    تشکر شده:
    324
    محل سکونت:
    با قيد وثيقه فعلا ازادم
    ای بابا!!..........
    هدیه خوشگل تره.............در ضمن برای تنوع عوض کردن اواتور لازمه
     
  21. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    هر چی درست کردی ها ، نیم کیلو پنیر پیتزا بزن تنگش که خدا میشه
    من میمیرم برا پنیر رنده شده کاله :دی
     
  22. error500

    error500 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    7
    سلام و تشكر از همه دوستان
    تا اينجا يه سري ايده با حال داديد
    اما به نظر شما
    1.بهترين نوع اسنك يا خوشمزه ترين حالت تركيبات اسنك چيه (مثلا بهترين كالباس!! واسه اسنك چي هست كه هم خوشمزه باشه هم بصرفه )
    2.واسه سس چي خوبه مصرف كنيم
    3.بهترين دستگاه ساندويچ ميكر!!! چيه البته واسه مغازه