• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نياز فوري به كمك

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام به همه اساتيد
من ويندوز كلمپيوتر شركتي رو كه كار ميكنم رو عوض كردم و ويندوز چديد نصب كردم الان نمي دونم چطور به شبكه اداره وصل بشم لطفا راهنمائيم كنيد

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز نصب ویندوز توی سیستمی که توی یه شبکه هستش به این راحتی نیست
مگه شما اون شرکت مسول شبکه ندارید
اول بایستی سیستم شما از شبکه Disjoin بشه . از برنامه هایی که باهاش کار میکنید یه کپی برداشته بشه
سپس بعد از نصب ویندوز توسط مسول مربوطه باید تنظیمات شبکه ست بشه خلاصه هزار تا کار داره
فکر کنم شما همیجوری ویندوز رو عوض کردید نباید خودتان این کار رو می کردید با سیستم خانگی فرق داره
اگه شبکه شما دومین باشه فقط مسول شبکه می تونه شما رو به دومین وصل کنه یوزر معمولی دسترسی به این کار رو نداره

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
بله متاسفانه همينچوري بود و مسؤل شيكه تنظيمات رو انجام داد ولي كلا خيلي دلم مي خواد كه از معري يه كامپيوتر به شبكه سر در بيارم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
کار زیاد سختی نیست فقط دسترسی به یه چند تا Option هستش.
می دونم مسول شبکتون از دستت چی کشیده
من بجای اون بدونم جوری شبکه رو از لحاظ دسترسی ست می کردم که یوزر معمولی نتونه ویندوزشو عوض کنه

راستی چطوری تونستی سیستم رو بوت کنی مگه به اینکار دسترسی داری بوت با سی دی برات بازه ؟

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
اتفاقا خيلي هم ازم ممنون شد كه كارشو راحت كردمو ويندوز رو خودم عوض كردم و فقط اومد نام كاربري و آي پي و.. رو معرفي كرد و رفت
بابا مگه تو سي آي ا كار ميكنيم كه حتي نتونيم بوت كنيم؟
هيچ محدوديتي تو كامپيوتراي خودمون نداريم چون وافعا نيازي هم به محدوديت نداريم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اتفاقا خيلي هم ازم ممنون شد كه كارشو راحت كردمو ويندوز رو خودم عوض كردم و فقط اومد نام كاربري و آي پي و.. رو معرفي كرد و رفت
بابا مگه تو سي آي ا كار ميكنيم كه حتي نتونيم بوت كنيم؟
هيچ محدوديتي تو كامپيوتراي خودمون نداريم چون وافعا نيازي هم به محدوديت نداريم

عجب شبکه ای عجب مسولی عجب سیستمی

عزیز دل برادر اگر قرار باشه تو شبکه ما هر کی بیاد هر وقت دلش خواست ویندوز نصب کنه و به همه چیز دسترسی داشته باشه دیگه وا ویلا میشه .من دیگه کارم در میاد باید از صبح تا شب برم خرابکاری یوزرها رو درست کنم
یه مدتی اینطوری بود تغییراتی می دادند که بعدش نمی تونستند درستش کنن حالا بیا درستش کن . همه چیرو بستم خیالم راحت شد . اعتراض هم که کردن گفتم این سیستم شرکته واسه کارتونه اکه میخواین هر کاری بکنید تشریف ببرین خونتون با سیستم خانگی خودتان هرکاری خواستین بکنید . الانش خیلی خیلی راحتم . دستکاری نمی تونن بکنن

اونطور شبکه دیگه مسول شبکه نمی خواد شبکه هم معنی خودش رو از دست میده

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
بابا ايول
خدا رو شكر مسؤل شبكه ما نيستي ايشالا هم كه هيچوقت گذرت به شركت ما نيفته:p
راستي يه سؤال فني!
من اين سؤال رو از هر كي كه با شبكه ها سروكار داشته پرسيدم اماهيچوقت چاره اي پيدا نشده:

مشكل عجيب من اينه كه نمي تونم از تورنت استفاده كنم يعني هرموقع برنامه تورنت رو نصب ميكنم بكل كانكشنم تعطيل ميشه و نمي تونم به اينترنت وصل شم تا زمانيكه اون برنامه رو آنيستالش كنم همه جر برنامه تورنت رو هم نصب كردم حتي فلش گت سيستم رو يه بار فرمت و اف ديسك و... كردم اما بي نتيجه بوده از مسول شركت هم پرسيدم گفت هيچ جور محدوديت و... نيست كما اينكه بقيه مي تونن استفاده كنن اينترنت هم اي دي اس ال فكر كنم 1 يا 2 باشه
اگه اين مشكل رو حل كني معلوم ميشه كه مسول شبكه كاردرستي هستي وگرنه بايد بري مخابرات قسمت فيلترينگ(البته شوخي كردم به دل نگير:cap: ):wub:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم توی شبکه هایی که پیاده کردم به این مشکل زیاد برخوردم . همیشه هم بهم کلی فحش دادن :D

اما من طی یکسری تحقیقات فهمیدم احتمالا چون اینجور شبکه های اینترنت رو NAT می کنند پس به طریقی میشه Proxy رو بیخیال شد .

تمام این برنامه ها هم از طریق Proxy فعالیت می کنند

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
بابا ايول
خدا رو شكر مسؤل شبكه ما نيستي ايشالا هم كه هيچوقت گذرت به شركت ما نيفته:p
راستي يه سؤال فني!
من اين سؤال رو از هر كي كه با شبكه ها سروكار داشته پرسيدم اماهيچوقت چاره اي پيدا نشده:

مشكل عجيب من اينه كه نمي تونم از تورنت استفاده كنم يعني هرموقع برنامه تورنت رو نصب ميكنم بكل كانكشنم تعطيل ميشه و نمي تونم به اينترنت وصل شم تا زمانيكه اون برنامه رو آنيستالش كنم همه جر برنامه تورنت رو هم نصب كردم حتي فلش گت سيستم رو يه بار فرمت و اف ديسك و... كردم اما بي نتيجه بوده از مسول شركت هم پرسيدم گفت هيچ جور محدوديت و... نيست كما اينكه بقيه مي تونن استفاده كنن اينترنت هم اي دي اس ال فكر كنم 1 يا 2 باشه
اگه اين مشكل رو حل كني معلوم ميشه كه مسول شبكه كاردرستي هستي وگرنه بايد بري مخابرات قسمت فيلترينگ(البته شوخي كردم به دل نگير:cap: ):wub:

اونجوری که من پرسیدم این برنامه تورنت داخل خودش مسیرهایی از سیستم رو مثلا توی My document یا هر مسیردیگه ای تو اینترنت به اشتراک می ذاره به اصطلاح Shire میکنه. حال اگه فایلی بخواد از این مسیر تو اینترنت دانلود شه ( کسی دانلود بکنه ) این برنامه اجازه اینکار رو بهش نمی ده بخاطر این قطع میکنه. فکر کنم دلیلش اینه.

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
چي بگم والا
نمي دونم چرا فقط سيستم من اين مشكل رو داره

ARM_77

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی آموزش راه اندازی دکل رو نداره یا Ebook چیزی که یه کم راهنمایی کنه.

دکل واسه راه اندازی شبکه و متصل کردن 2 تا شبکه به همدیگه.

من فقط روش راه اندازی و نصب دکل رو میخوام همین . وگرنه تو شبکش مشکی ندارم. ممنون میشم کمک کنید.

بالا