آژانس هواپیمایی
pop up

نکاتي راجع به ساخت تمپلت

شروع موضوع توسط godfather ‏24 دسامبر 2002 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. godfather

    godfather کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اول اينکه بهHTML4 و CSS مسلط باشي.

    دوم : تگهاي مورد قبول ميزبانت را بشناسي؛ در مورد Blogspot يه سري تگ هست که در قسمت پايين صفحه تمپلت توضيح داده مثل:

    <Bligger>....</Bloger>
    <BlogDateHeader>............</BlogDateHeader>
    <$BlogDateHeaderDate$>
    <$BlogItenBody$>
    <$BLogItemDateTime$>
    وغيره

    سوم: بايد جمله ها رو به يونيکد بنويسي

    چهارم: Java script هم بلد باشي خوبه؛ ولي Blogspot يه مشکلي با جاوا داره ،مواظب باش

    پنجم: يه کمي هم سليقه مي خواد که من ندارم
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    يه كم حرفه اي گرفتي ها. بابا الان هركي اينو بخونه و تازه كار باشه از خودش نا اميد ميشه. با يه نرم افزار آسون مثل Front Page به آسوني ميشه يه تمپليت درست كرد. ولي اگه بخواي چيز خوبي از آب در بياد يه كم از اون چيزا كه گفتي هم ميخواد.
    به زودي در قسمت آموزش به اين مطالب هم اشاره ميكنم.
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    راستي يادم رفت بگم. ممنون از مطلبي كه نوشتي. اگه حالشو داري و ميخواي در مورد نحوه ساخت تمپليت ولي به زبان ساده آموزش بدي اينجا بگو كه واسه قسمت آموزش از مطالبت كمك بگيرم. :idea:
     
  4. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    سلام ميگم آيا امكانش هست تمپلت هاي انگليسي رو فارسي كرد؟
    اگه كد خاصي مي خواد لطف كنين بگين!
    يا يه آموزش بذارين :)
     
  5. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    نه، كد خاصي نمي خواد. به جز متا تگي كه بايد اول تمپليت اضافه كني
    [code:1]&#60;meta http-equiv=&#34;Content-Type&#34; content=&#34;text/html; charset=utf-8&#34;&#62;[/code:1]
    اون قضيه نوشتن عبارات ثابت به يونيكدي سليس و اين مسئله مهم كه در قسمت هاي فارسي (من جمله پستها و نوشته هاي ثابت، به صورت جدا اين كد رو اول هر TABLE از نوشته ها وارد كني تا نوشته هات چپ چين بشن
    [code:1]&#60;DIV dir=&#34;rtl&#34;&#62;[/code:1]
    و آخر TABLE قبل از رسيدن به TR و TD ها ببنديش، اين جوري
    [code:1]&#60;/DIV&#62;[/code:1]
    اين كار رو نبايد براي كل TABLE انجام بدي، چون كه جهت چيدن عكسهاي تمپليتت عوض مي شه و درست ديده نمي شن. اميدوارم كه غلط نگفته باشم[/code]
     
  6. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2003
    نوشته ها:
    345
    تشکر شده:
    3
    بسم الله
    سلام
    مي گم اين template هايي كه كه در بعضي سايت ها پيدا مي شه مثل <a href='http://templatemonster.com/?source=web-site-template.com' target='_blank'>http://templatemonster.com/?source=web-sit...te-template.com</a> را چه كارشون كنيم تا بتونيم توي وبلاگ(در persianblog ) استفاده كنيم؟
    به اميد ظهور. خداحافظ
     
  7. boxilink
  8. roteal2007

    roteal2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,089
    تشکر شده:
    801
    داداش حالمونو میکنیم،قبل اینکه صب شه در میریم.