• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نکات جالب از کتابهایی با موضوع کسب و کار -کسب درامد - کارافرینی

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سلام در اين تاپيك قصد دارم تا نکات جالبی رو از کتابهایی با موضوع کسب و کار { کسب درامد ، کارافرینی و ... } که مطالعه کردم رو بزارم تا با شرکت کردن دوستان در بحث هم با مباحث مربوط به کسب و کار بیشتر اشنا شویم و هم یا خلاصه کتابهای مورد نظر { تا دوستان اگه به نظرشون کتاب مفیدی اومد ، اونو بخرند } . ممنون .

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
شروع با یک لطیفه از کتاب : دسیسه ثروتمندان . 8 قانون جدید پول .اثر رابرت کیوساکی .
دو دوست در جنگل با هم قدم می زدند که ناگهان یک خرس را مشاهده کردند که دارد به سمت انها می آید. یکی از ان دو نفر پرسید : ایا فکر می کنی ما می توانیم از خرس جلو بزنیم ؟ دوستش پاسخ داد : من مجبور نیستم از خرس جلو بزنم . فقط باید از تو جلو بزنم .
این مثل دنیایی است که در ان بسیاری از کسب و کارها ورشکست خواهند شد و قدرتمندان باقی خواهند ماند و قدرتمندتر ضاهر خواهند شد. پس برای نجات خودتان لازم نیست از خرس جلو بزنید فقط کافیست از انهایی که منتظرند تا نجات یابند جلو بزنید.

Last edited:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کتاب ثروتمندترین مرد بابل . اثر جورج کلاسون .
1.اگر یک دهم دارمدت را نگاه می داشتی ، بعد ده سال دارایی تو چه مبلغ شده بود ؟
2: به اندازه درامد یک سال .
1:تو فقط نیمی از حقیقت راگفتی . هر سکه طلا که پس انداز کنی ، همچون برده ای برایت کار می کند ، و هر سکه مس که از این راه حاصل شود در حکم بچه او ودر عین حال برده تو است که ان هم برایت کار می کند.اگر می خواهی پولدار شوی ، باید سکه هایی را که پس انداز می کنی به کار اندازی و بچه های انها نیز برایت کارکنند تا پولهای تو به طور مضاعف روی هم جمع شوند و به اندازه دلخواه تو برسند.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
کار بسیار قشنگی است دوست عزیز.
تنها اشکالش اینه که باید بدونیم که : مقوله کسب و کار در هر مقطع و هر عصر و موقعیت و مکانی با سایر اون عوامل متفاوت هست و برای کارافرینی و ایجاد کسب و کار باید جامع شناسی طرح رو دونست و متناسب با شرایط اونو بکار گرفت. که این مهارت ها رو تو کتابها نمیبنویسند و هر کس باید خودش کسب بکنه.

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کتاب : دسیسه ثروتمندان . 8 قانون جدید پول .اثر رابرت کیوساکی .
بدهی خوب وجود دارد و بدهی بد .
یاد بگیر چگونه از بدهی استفاده کنی.
بدهی یک وام برای خرید اجناس استهلاکی مثل تلویزیون یک بدهی بد است ، چون پول را از جیب شما بیرون می کند.
بدهی یک وام برای خرید ملک که شما انرا اجاره می دهید یک بدهی خوب است در صورتیکه پول اجاره قسطهای بدهی وام را پوشش دهد ...

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کار بسیار قشنگی است دوست عزیز.
تنها اشکالش اینه که باید بدونیم که : مقوله کسب و کار در هر مقطع و هر عصر و موقعیت و مکانی با سایر اون عوامل متفاوت هست و برای کارافرینی و ایجاد کسب و کار باید جامع شناسی طرح رو دونست و متناسب با شرایط اونو بکار گرفت. که این مهارت ها رو تو کتابها نمیبنویسند و هر کس باید خودش کسب بکنه.
تا حدودی تایید .گرچه که نمونه عینی نظریات رابرت کیوساکی رو درباره املاک به وضوح دارم دورو برم می بینم و در ضمن استفاده از تجربیات و نظریات دیگران هم باعث کاهش خسارت مالی میشه و هم گرفتن ایده برای شروع کسب و کار جدید . در کل من بیشتر این کتابا رو بیشتر برای افزایش اعتماد به نفسم و ایجاد انگیزه مطالعه می کنم.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
موفق باشی دوسن عزیز.
ایکاش مشخص میکردی که منظور شما از <تا حدودی >کدام محدوده بود. یعنی کدام بخش از نظر منو تایید و کدام قسمت را رد میکنید.

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
موفق باشی دوسن عزیز.
ایکاش مشخص میکردی که منظور شما از <تا حدودی >کدام محدوده بود. یعنی کدام بخش از نظر منو تایید و کدام قسمت را رد میکنید.
منظورم اینه که { برخلاف نظر شما }قسمتی از این مهارت ها رو میشه داخل کتابها پیدا کرد . مثلا الان بعد از ظهرها دو تا کلاس فنی حرفه ای می رم . مدرس به عنوان تجربه کاری و مهارت مطالبی رو می گه که من قبلا تو کتابهای مرتبط هم دیدم و یا مورد نمونه عینی نظریات رابرت کیوساکی درباره املاک که به وضوح دارم دورو برم می بینم

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
منظورم اینه که { برخلاف نظر شما }قسمتی از این مهارت ها رو میشه داخل کتابها پیدا کرد . مثلا الان بعد از ظهرها دو تا کلاس فنی حرفه ای می رم . مدرس به عنوان تجربه کاری و مهارت مطالبی رو می گه که من قبلا تو کتابهای مرتبط هم دیدم و یا مورد نمونه عینی نظریات رابرت کیوساکی درباره املاک که به وضوح دارم دورو برم می بینم
البته این کارا بسیار خوبه و میتونه کمک کنه. ولی کار و تجارت دانش ویژه میخواد که شامل موارد زیر میشه که نمیشه اینا رو از کتابها یاد گرفت.
1- اوضاع بازار
2- مشتری مداری
3- راهکار های انجام خدمات پس از فروش
4- مدیریت هزینهو در آمد
5- ادبیات مذاکره
6- سنجش آماری میزان عرضه و تقاضا در فصول مختلف
7- شناخت ویژگی های قومیتی و خصوصیات هر ملیت
8- مدیریت گردش سرمایه
9- شناخت قوانین عرفی کسب و کار
10- وقت شناسی و مدیریت زمان
11- تبلیغات هدف
12- مدیریت حسابهای دفتری و روزانه
13- مدیریت مالیات و قوانین مربوطه
14- دفتر نویسی
15 - انبار گردانی
اینا همشون باید بطریق بومی سازی شده عمل بشه که نمیشه از روی کتابها اینا رو فراگیری کرد.

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کتاب قله ها و دره ها ، اثر اسپنسر جانسون
وقتی در قله هستی غرور تو باعث می شود همه چیز را بهتر از آنچه به راستی هستند ببینی و وقتی در دره هستی ، همه چیز را بدتر از آنچه هستند.
این احساس موجب می شود تو تصور کنی که قله برای همیشه پایدار می ماند و بترسی که دره هرگز تمام نشود....

{ راستی این کتاب رو وقتی وسوسه شدم بخرم و بخونم که تلویزیون جریان دستگیری اعضای یک شبکه هرمی رو نشون میداد. این کتاب هم کنار جزوه های اعضا بود . }

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
خیلی موضوع خوبی هست. من هم سعی میکنم مشارکت داشته باشم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بسيار عالي ........... ادامه بدين

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243

کتاب حکایت دولت و فرزانگی . اثر مارک فیشر .

بزرگترین محدودیتها ، حدودی است که انسان بر خویشتن تحمیل می کند . از این رو بزرگترین مانع کامیابی ، مانعی ذهنی است . حد و مرزهای ذهنی ات را بگستر تا حد و مرزهای زندگیت را بگستری .

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
بسیار عالی ، پس این لایکه کجاس؟ هر وقت می خوامش نیست:rolleyes:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
کتاب : دسیسه ثروتمندان . 8 قانون جدید پول .اثر رابرت کیوساکی .
دلیل اینکه میلیون ها نفر از مردم در تنگنای مالی به سر می برند این است که آنها عاشق خریدن و از فروش متنفرند .
افراد فقیر هیچ چیز باری فروش ندارند .
باید بر ترس از پذیرفته نشدن غلبه کنید و مهارت با ارزش فروش را بیاموزید .

در ضمن از تمام دوستانی که لطف کردن و نظرشون رو بیان کردن ممنونم​
.

بالا