• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
خوب با صحبتی که با حمید کردم قرار شد یه تاپیک جدا از نیازمندی های بخش خرید و فروش ایجاد کنیم!‌

لطفا فقط درخواست های که مرتبط با بخش وبمسترها و مورد های زیر بستگی دارد رو ایجاد کنید !‌

• درخواست های نویسندگی
در صورتی که نویسنده هستید یا به نویسنده نیاز دارید

• نیروی کار برای سایت از جمله
مدیر برای انجمن ها , سئو کار , طراح , مدیر تبلیغات , شریک جهت افتتاح سایت

• حامی سایت
اسپانسر مالی , اسپانسر هاست , اجاره بخشی از پلن های تبلیغاتی سایت

در صورتی که درخواست شما به بخش وبمستر ها و موردهای بالای مرتبط نیست درخواست خودتون رو تو تاپیک زیر ایجاد کنید :heart:

نیازمندی های شغلی (درخواست کار/ نیروی کار/ ارائه خدمات)

ادیت : Hamid2day تاپیک کلی نیازمندی ها

Last edited by a moderator:

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
من به یک نفر که توانایی فروش اجناس با قیمت مناسب و در کوتاه ترین زمان ممکن رو داره نیاز دارم که باید در ایالات متحده زنگی کنه. پول بسیار خوبی توی اینکار هست. اطلاعات بیشتر در پیغام خصوصی...

اگر پولش خوبه من هستم

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
من چند نفر دارم
اطلاعات بفرست

farhad1036

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko: باسلام خدمت همه عزيزان
من ميخوام يه فروشگاه به زبان انگليسي بزنم و ebook بفروشم .لطفا اگه كسي ميدونه كه پول فروش رو چه جوري ميشه تو ايران دريافت كرد،راهنماييي كنه . (پولو آنلاني واريز كنن و كتاب رو دانلود .)

melath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نیاز به 32 دلار پرداخت در یک سایت دارم ، کسی آمدگی داره الان انجام بده ؟
لطفاً قیمت و یاهو آیدی فراموش نشه
مرسی

reza127

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک شرکت زنجیره ای وب سایتهای خبری - تجاری نیاز به کاربرانی دارد که از طریق سایت بالاترین بازدید سایتهای آنها را افزایش دهند. اگر دوستانی در سایت بالاترین فعال هستند به من پیام خصوصی بفرستند یا اینکه ایمیل خود را در زیر قرار دهند. به ازای هر لینک که داغ شود 5 تا ده هزار تومان پرداخت میشود. پرداخت هم سریعا در ایران یا خارج انجام میشود. شما میتوانید در خارج حساب پی پال یا در داخل حساب بانکی رو در اختیار این گروه قرار دهید. از نظر پرداخت هم مطمئن هستند. شما میتوانید حداقل یک بار امتحان کنید.. چیزی از دست نمیدهید... بچه هایی که من به اونها معرفی کردم تا ماهی سیصد هم گرفتند

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
بنده می تونم روزانه هر چند نفر هم که بخوان روانه سایتشون بکنم
در ضمن می تونم رنک گوگل رو بالا و رنک الکسا رو بیارم پایین

nima_63

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.
من يك كالايي را ميخوام كه اصلش در آلمان توليد ميشه. همنونجور كه ميدونيد يك تعدادي از سايتهاي خريدهاي خارج از كشور را انجام ميدن ولي اينجور كه من يكيشونا ديدم فقط از آمريكا اين خريد را انجام ميداد. اون كالايي كه من ميخوام اگر بخوام از سايتهاي آمريكايي بخرم تقريبا قيمتش دوبرابر ميشه. حالا 2تا سوال دارم:
1-آيا سايت يا شركتي هست كه من لينك محصول در سايت آلماني را بهش بدم و بتونه در ايران بهم تحويل بده؟
2- اگر همون كالا را توسط يكي از سايتهاي ايراني از سايتهاي آمريكايي بخرم تقريبا چقدر برام هزينه اش ميشه؟ كسي تاحالا از اين خريدها انجام داده؟ تقريبا كالاي مورد نظر من در سايتهاي آمريكايي حدود 70دلار قيمتشه. بطور متوسط شركتهاي ايراني چقدر دريافت ميكنند؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام
من میتونم نویسندگی سایت شما رو به عهده بگیرم.
در مورد حق الزحمه هم توافق می کنم.
خبری روی اگه تعداد بالا بخواهید 100 و به همین ترتیب.
مطمینا به توافق می رسیم

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
با وردپرس اشنایی دارید؟ اگه اره یه پی ام بدید تا شرایط رو براتون بفرستم....(موضوع سایت دانلود فیلم)

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
تجربیاتی که داشتید و قیمت و توضیحات لازمه رو بهم پ خ کنید

save

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من مدير و طراح سايت فروش اينترنتي تيلاك به آدرس www.tilak.ir هستم.
از دوستان اگر كسي تمايل به شراكت و همكاري داره ميتونه به آدرس [email protected] ايميل بزنه و يا با شماره 09193551378 تماس بگيره.
با سپاس

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

بنده مایل به همکاری درصدی با فردی قابل اطمینان هستم که با چند نفر کار کند و قابل به فروش دی وی دی به تعداد بالا باشد ، در حدود روزانه 500-800 دی وی دی بتواند ارسال کنید.

لطفا پ.خ ارسال کنید تا بهترین فرد انتخاب شود.

پ.ن : ما می خواهیم پکیج فیلم و سریال بفروشیم ، کسانی که توانایی ارسال پکیج فیلم و سریال را دارند خواهشا پ.خ بدهند.

ممنون.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ما نفهمیدیم . بالاخره شما می خوای سفارش بگیری ؟ مشتری بیاری ؟ فروش کنی ؟ چی به چی شد ؟

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوست عزیز ایشون فکر کنم حوصله رایت و پست رو نداره میخواد تمام کار به عهده یک نفر دیگه باشه ایشون هم فقط بازاریابی کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا