• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
شما فرض کنید ادرس یه سایت توی اسم فیلم نوشته شده باشه در اون صورت چطوری می خواید اسم اون سایت رو از اسم فایل (فیلم) پاک کنید و ادرس سایت استارتر عزیز رو بزارید؟

همونطور که دوستان گفتن، تمام اینکارها رو می تونی توی خود هاست یا سایت لیچ انجام بدی

حتی می تونی روش پسورد بذاری و .....

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
با اجازه صاب تاپیک
لطفا برا بنده هم پخ کنن ... من پاپ اپی نیاز دارم که بعد از لود کامل سایت اتوماتیک باز شه نه با کلیک روی سایت ... ممنون

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
همونطور که دوستان گفتن، تمام اینکارها رو می تونی توی خود هاست یا سایت لیچ انجام بدی

حتی می تونی روش پسورد بذاری و .....

عزیزم میدونم که میشه اینکارو کردم ناسلامتی چند ساله سایت دانلود داریم ها ... :دی

این چیزی که گفتم بیشتر نظرم روی این بود که کلا این کار یه کار سختیه

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان جدی از پاپ آپ نتیجه ی بهتری می گیرید؟

انصافا من هر وقت یه پاپ آپ اضافی باز می شه هر دو تا صفحه رو بلاک می کنم کلا.... چند تا چارواداری هم نثار روا می دارم.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
با اجازه صاب تاپیک
لطفا برا بنده هم پخ کنن ... من پاپ اپی نیاز دارم که بعد از لود کامل سایت اتوماتیک باز شه نه با کلیک روی سایت ... ممنون
قیمت برای بالای بیش از 20 هزار ای پی هم برای من ارسال کنید

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوستان جدی از پاپ آپ نتیجه ی بهتری می گیرید؟

انصافا من هر وقت یه پاپ آپ اضافی باز می شه هر دو تا صفحه رو بلاک می کنم کلا.... چند تا چارواداری هم نثار روا می دارم.

معمولا واسه بهبود الکسا میزارن ... ولی رو فروش هم تاثیر داره

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوست عزیز شما اصلا سایت دارید؟ بنده برای برای سایت تفریحی پست میزنم هر پست حداقل 250 می گیرم با سایت های بزرگی هم کار می کنم
من به همین دوست عزیز(استارتر) پیشنهاد دادم که هر پست رو دونه ای 2000 تومن براش میزنم
شما می دونی چقدر این کار وقت می گیره؟اول باید بیای دانلود کنی که حجمش حداقل 500 مگابایت هست، بعد باید آپلود کنی توی هاست خودش و بعد توی 2 تا سایت دیگه که سرعت بالایی ندارن دوباره آپلود کنی

لطفا شما که از نرخ خبر ندارید قیمت ندید

دوست عزیز الکی نرخ رو بالا نبر!
من تو همین بخش وبمستر 3 تا نویسنده هستند که برام کار میکنن،مادام العمر هم ازشون پست میخوام!

آدرس سایتی هم که پست میدن برام پ.خ کردم،کاری که استارتر میخواد کاره ساده ایه! فوقش 10 الی 15 دقیقه طول بکشه،مگه میخوای فیلم رو خودت بازی کنی و کارگردانی کنی که میگی 2 تومن؟ :دی

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
دوست عزیز الکی نرخ رو بالا نبر!
من تو همین بخش وبمستر 3 تا نویسنده هستند که برام کار میکنن،مادام العمر هم ازشون پست میخوام!

آدرس سایتی هم که پست میدن برام پ.خ کردم،کاری که استارتر میخواد کاره ساده ایه! فوقش 10 الی 15 دقیقه طول بکشه،مگه میخوای فیلم رو خودت بازی کنی و کارگردانی کنی که میگی 2 تومن؟ :دی

بنده اگه بازیگر بودم اینجا نبودم

ببین عزیزم، قبلا هم گفتم که هر نویسنده دستمزد خودش رو داره شما اگه نویسنده برای سایت عکس گرفتی و هر پست 100 تومن می دید به من مربوط نیست چون من توی همچین سایتی زیر 500 یا 600 برای هر پست کار نمی کنم

اگر می دونی کار استارتر سادس چرا خودت براش پست نمیزنی؟ فکر نکنم 15-10 دقیقه وقت زیادی از شما بگیره

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بنده اگه بازیگر بودم اینجا نبودم

ببین عزیزم، قبلا هم گفتم که هر نویسنده دستمزد خودش رو داره شما اگه نویسنده برای سایت عکس گرفتی و هر پست 100 تومن می دید به من مربوط نیست چون من توی همچین سایتی زیر 500 یا 600 برای هر پست کار نمی کنم

اگر می دونی کار استارتر سادس چرا خودت براش پست نمیزنی؟ فکر نکنم 15-10 دقیقه وقت زیادی از شما بگیره

من کارم پست دادن نیست،ولی چون مثه استارتر هستم و وبمستر بدم میاد قیمت های فضایی داده شه،جهت اطلاع گفتم،بعدم شما همین دوستمون Reledownload رفتی براش نویسندگی کردی مثه اینکه یوزرت رو بسته بود اینقدر بد پست داده بودی،حالا یادم نیست شما بودی یا کسه دیگه!
درکل اگه بخوای بازم اینطوری قیمت بدی من همیشه بالاسر این بخش هستم و پاپیچت میشم! :) حتی شده خودم میرم واسه طرف پست میزنم با نصف اون قیمت!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من کارم پست دادن نیست،ولی چون مثه استارتر هستم و وبمستر بدم میاد قیمت های فضایی داده شه،جهت اطلاع گفتم،بعدم شما همین دوستمون Reledownload رفتی براش نویسندگی کردی مثه اینکه یوزرت رو بسته بود اینقدر بد پست داده بودی،حالا یادم نیست شما بودی یا کسه دیگه!
درکل اگه بخوای بازم اینطوری قیمت بدی من همیشه بالاسر این بخش هستم و پاپیچت میشم! :) حتی شده خودم میرم واسه طرف پست میزنم با نصف اون قیمت!

ایشون یه چیزی پروندن جواد پاپیچ نشو :دی

بعدشم تو که میدونی من به نویسنده نیاز دارم میخوای بری واسه کسه دیگه پست بدی ؟ :دی

من با دونفر از نویسنده های البرز دانلود و وطن دانلود در ارتباطم (شاید این دوتا سایت معروف باشن به گذاشتن فایل های حجیم و ...) ایشون پست های حجیم رو از منابع خارجی تهیه میکنن و ترجمه میکنن که حدود 7-8 خطی میشه و بعد از طریق وی پی اس دان میکنن تا ادیت کنن ... و با اف تی پی روی هاست دانلود می برن تا لینک بدن و عکس واتر مارک کنن و ... پستی چند اونوقت؟؟ هر پست رو تا اونجایی که من اطلاع دارم 1500 !

بنده خودم سایت دانلود داشتم که مدتی فایل حجیم قرار می دادم (ماجرا مال سال پیشه) با ترجمه و ... پستی 500 میدادم ! امسال با حساب تورم و اینا میشه همون 500 - 800 که دوستان گفتن . دقت کنید با ترجمه متن پست .

پ.ن: تاپیک استارتر به گاج رفت . . :دی

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142

،بعدم شما همین دوستمون Reledownload رفتی براش نویسندگی کردی مثه اینکه یوزرت رو بسته بود اینقدر بد پست داده بودی،حالا یادم نیست شما بودی یا کسه دیگه!
بله بنده خود بنده بودم اما ایا واقعا شما می دونید من چه پست هایی زده بودم؟ چرا سایت هایی که الان باهاشون کار میکنم ای دی منو نبستن؟البته مدیر این سایت رو به عنوان یک دوست نگاه می کنم اما به نظر شما مشکل از مدیر این سایت نبوده در این بابت؟

آخه چرا من هرچی میگم کسی نمی فهمه؟ من میگم هرگی قیمت خودشو داره و هرکی خودش قیمت می ده، بنده یه پیام به مدیر پی تی می دم که شما رو بکنه نگهبان بنده البته شرایطش اینه که 24 ساعته آنلاین باشید

من مدت زیادی که توی انجمن هستم و هنوز با هیچکس مشکلی پیدا نکردم ام نمی دونم شما چرا ....

ادیت: راستی الان رفتم توی یک انجمن دیگه اینو دیدم که خود شما فرموده بودید:

والا من اگه باشم برای طراحی اختصاصی رو میدم سایت هایی که 4 تا طراحی بزرگ کردن،فرهادینا و ... حداقلش میدونم طرف هرجور تفکری داره دیگه طرح رو نمیفروشه!

قبول داری که هرکس پول کارشو می گیره؟

به نظر شما چرا هاست ایران 100 مگ هاست رو میده 50 تومن اما هاستینگ های دیگه حداثر میدن 7-8 تومن؟

به هر حال این تیکه از جمله تون که رنگیش کردم زیاد درست نبود و از این جمله بنده زیاد خوشم نیومد:

درکل اگه بخوای بازم اینطوری قیمت بدی من همیشه بالاسر این بخش هستم و پاپیچت میشم! حتی شده خودم میرم واسه طرف پست میزنم با نصف اون قیمت!

Last edited:

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
ایشون یه چیزی پروندن جواد پاپیچ نشو :دی

بعدشم تو که میدونی من به نویسنده نیاز دارم میخوای بری واسه کسه دیگه پست بدی ؟ :دی

من با دونفر از نویسنده های البرز دانلود و وطن دانلود در ارتباطم (شاید این دوتا سایت معروف باشن به گذاشتن فایل های حجیم و ...) ایشون پست های حجیم رو از منابع خارجی تهیه میکنن و ترجمه میکنن که حدود 7-8 خطی میشه و بعد از طریق وی پی اس دان میکنن تا ادیت کنن ... و با اف تی پی روی هاست دانلود می برن تا لینک بدن و عکس واتر مارک کنن و ... پستی چند اونوقت؟؟ هر پست رو تا اونجایی که من اطلاع دارم 1500 !

بنده خودم سایت دانلود داشتم که مدتی فایل حجیم قرار می دادم (ماجرا مال سال پیشه) با ترجمه و ... پستی 500 میدادم ! امسال با حساب تورم و اینا میشه همون 500 - 800 که دوستان گفتن . دقت کنید با ترجمه متن پست .

پ.ن: تاپیک استارتر به گاج رفت . . :دی

متاسفانه تایپک استار تر هم خراب شد اما در جواب دوست عزیزتون که می خواید برای نویسندگی بگیردش یه چیزی گفتم :

هرکی قیمت خودشو داره و هرکی خودش قیمت می ده

بنده هم همین کارو با همین قیمت می کنم عزیزم و حتی کمتر از این، این دوست عزیز ( استارتر ) خواسته بود که توی دو تا سایت لینک کمکی هم بده اما همین سایت هایی که اسم بردید فقط لینک مستقیم میدن

Last edited:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
البته این آقا farhad+98 هم بد نمیگه خوب هر کسی قیمت خودش رو میده صنف که نداره قیمت واحدی براش بذارن هرکی خودش قیمت رو تعیین میکنه حالا کسی نخواست قبول نمیکنه

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
پ.خ دادم.
البته اگه یه رنجی واسه بازدید میداید بهتر بود ... من نمیدونم منطورتون از پربازدید تا چقدره ؟

مرسی بررسی میشه پیامتان

رنج الکسای زیر 50 هزار و یا تعداد آی پی ورودی گوگل بالای 4000 بیشتر مد نظرم هست

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بله بنده خود بنده بودم اما ایا واقعا شما می دونید من چه پست هایی زده بودم؟ چرا سایت هایی که الان باهاشون کار میکنم ای دی منو نبستن؟البته مدیر این سایت رو به عنوان یک دوست نگاه می کنم اما به نظر شما مشکل از مدیر این سایت نبوده در این بابت؟

آخه چرا من هرچی میگم کسی نمی فهمه؟ من میگم هرگی قیمت خودشو داره و هرکی خودش قیمت می ده، بنده یه پیام به مدیر پی تی می دم که شما رو بکنه نگهبان بنده البته شرایطش اینه که 24 ساعته آنلاین باشید

من مدت زیادی که توی انجمن هستم و هنوز با هیچکس مشکلی پیدا نکردم ام نمی دونم شما چرا ....

ادیت: راستی الان رفتم توی یک انجمن دیگه اینو دیدم که خود شما فرموده بودید:

قبول داری که هرکس پول کارشو می گیره؟

به نظر شما چرا هاست ایران 100 مگ هاست رو میده 50 تومن اما هاستینگ های دیگه حداثر میدن 7-8 تومن؟

بله دوست عزیز،هر کسی قیمت خودش رو داره :) ولی مثلا شما تو بازار رد شی از یه جایی ببینی یه پیراهن 2 هزار تومنی رو یکی داره میده 10 تومن به بقیه نمیگی این قیمتش پایینه؟! مسلما عقلت میگه که بگو،حالا بقیه خواستن باور کنن یا نه!
بعدم این چیزی که شما گفتی قابل قیاس نیست،هاست یه چیزیه که به دیتاسنتر و پشتیبانی و خیلی چیزایه دیگه مرتبط میشه و قیمت رو اونا تعیین میکنن،ولی پست چیزیه که واضحه،بعدم در مورد بسته شدن یوزر شما و مقصر بودن اصلا نمیدونم کی مقصره چون نه شما رو میشناسم نه اون طرف رو،فقط گفتم اگه کارتون خیلی اینطوری که میگید تمیز بود نباید در هر صورت اون اتفاق میوفتاد،چون یه نویسنده ی سایت هرچقدر هم بخواد کپی پیست محض کنه،اگه حرفه ای باشه نمیتونه کاره کثیف انجام بده!

پ.ن : از استارتر تاپیک خیلی خیلی معذرت میخوام و از farhad+98 هم میخوام جواب این پست رو تو پیغام خصوص بده یا اگه همینجا جواب میدین من دیگه اینجا جواب نمیدم و جواب رو براشون پ.خ میزنم!

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
بله دوست عزیز،هر کسی قیمت خودش رو داره :) ولی مثلا شما تو بازار رد شی از یه جایی ببینی یه پیراهن 2 هزار تومنی رو یکی داره میده 10 تومن به بقیه نمیگی این قیمتش پایینه؟! مسلما عقلت میگه که بگو،حالا بقیه خواستن باور کنن یا نه!
بعدم این چیزی که شما گفتی قابل قیاس نیست،هاست یه چیزیه که به دیتاسنتر و پشتیبانی و خیلی چیزایه دیگه مرتبط میشه و قیمت رو اونا تعیین میکنن،ولی پست چیزیه که واضحه،بعدم در مورد بسته شدن یوزر شما و مقصر بودن اصلا نمیدونم کی مقصره چون نه شما رو میشناسم نه اون طرف رو،فقط گفتم اگه کارتون خیلی اینطوری که میگید تمیز بود نباید در هر صورت اون اتفاق میوفتاد،چون یه نویسنده ی سایت هرچقدر هم بخواد کپی پیست محض کنه،اگه حرفه ای باشه نمیتونه کاره کثیف انجام بده!

پ.ن : از استارتر تاپیک خیلی خیلی معذرت میخوام و از farhad+98 هم میخوام جواب این پست رو تو پیغام خصوص بده یا اگه همینجا جواب میدین من دیگه اینجا جواب نمیدم و جواب رو براشون پ.خ میزنم!

لطفا بحث رو اینجا ادامه بدیم : http://forum.persiantools.com/t226618.html#post4113260

از مدیران هم خواهش دارم اسپم ها رو پاک کنند

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
لووول! 2 روز سر نزدیک به تاپیکمون چی شد!
آقا دعوا نکنید! فعلا که سایت رو میخوایم ببریم رو سرور جدید:دی
با چند نفر صحبت کردیم! بعدا یکی از همین آقایون رو انتخاب میکنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا