• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند افزونه نویس خبر خوان اتوماتیک

jame

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
دوستان کد نویس وردپرس : افزونه خبرخوان اتوماتیکی می خوام که آدرس سایت(مثلا تابناک)را بدهیم و اتوماتیک هر خبر را کپی کند و به یک پست تبدیل کند(مطالب و عکس هارا ) و در انتهای پست، آدرس آن خبر در سایت تابناک را هم درج کند )
آپدیت ها و انتشار ها هم هر 60 دقیقه باشد و اتوماتیک باشد.
در نهایت بتوانم صد ها خبرگزاری را به آن معرفی کنم و در هر آپدیت مثلا 70 فید آخرشان را به پست تبدیل کنم
امکان دسته بندی خبرها مهم نیست.
قیمت و شرایط را بفرمایید.(پ.خ)

Last edited:

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام اگر cms اختصاصی خواستید میتونم به زبان php براتون از پایه کد نویسی کنم . در هر 10 ثانیه براتون منابع رو اتومات بروز کنه .

jame

Registered User
لایک‌ها
25
نه عزیز
باید افزونه وردپرس باشه

mohsenmusic

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام
دوستان کد نویس وردپرس : افزونه خبرخوان اتوماتیکی می خوام که آدرس سایت(مثلا تابناک)را بدهیم و اتوماتیک هر خبر را کپی کند و به یک پست تبدیل کند(مطالب و عکس هارا ) و در انتهای پست، آدرس آن خبر در سایت تابناک را هم درج کند )
آپدیت ها و انتشار ها هم هر 60 دقیقه باشد و اتوماتیک باشد.
در نهایت بتوانم صد ها خبرگزاری را به آن معرفی کنم و در هر آپدیت مثلا 70 فید آخرشان را به پست تبدیل کنم
امکان دسته بندی خبرها مهم نیست.
قیمت و شرایط را بفرمایید.(پ.خ)
افزونه rss poster میتونه این کار رو براتوون انجام بده
http://golchinnews.ir

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
درود
این سیستمهای که الان هستن مثل rss poster که مثال زدند همه از طریق فید خوراک این کار رو میکنن و به جز شرح خبر و عنوان و لینک چیز دیگه ای نمیارن. برای اینکه شما بتونید یه سایت رو خزش کنید و محتوی دلبخواه رو انتخاب کنید باید بر مبنای قالب سایت مقصد کد نویسی انجام بشه.
بنده میتونم این مدل خبرخوان یا خزنده را براتون بنویسم ولی برای چند سایت محدود مثل تابناک
میزان بودجه رو بفرستید اگر شما هم از آن دسته عزیزان که با ده هزار تومن میخوان پلاگین داشته باشند نباشید موردی نداره
پیروز و موفق باشید.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بسیار عذر میخوام، اما دوستانی که قصد انجام این پروژه رو دارن، توجه کنن که با انجام چنین پروژه هایی به توسعه اسپم کمک خواهند کرد. پس اگه باز هم این موضوع براشون مهم نیست، حداقل به گونه ای این کار رو انجام بدن که مانند اسکریپتهای ربات خوان بلاگفا و... هر وبمستر(!؟) 12سال به بالایی برای خودش یه دونه نصب نکنه.

باز هم عذر میخوام، خصوصاً از استارتر.

بالا