• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند ایده ناب برای راه اندازی سایت و یا کسب و کار آنلاین و یا فیزیکی

mostafa.mahmodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
نیازمند ایده ای ناب برای راه اندازی سایت
مبلغ موجودی جهت استارت کار 20.000.000 تومان

هر چی فکرش رو میکنم ایده خاصی به ذهنم نمیرسه
خواهشا دوستان کمک کنید تا بتونم یه سایت تو ایران استارت کنم که ایده باشه و بگیره
حتی سرمایه در گردش تا 50.000.000 هم امکانپذیر هست .

به کسانی که ایده ناب بدهند از 200.000 تا 1.000.000 هدیه ناقابلی تعلق می گیرد.

مثلا ایستگاه یک ایده بود
مثلا زرین پال یک ایده بود

مثل اینا میخوام باشه .
هذیه هم ناقابله که تقدیم میشه
شماره تماس ایرانسل من 09334559390
در ضمن به ایده های فیزیکی و آنلاین هم باشه مشکلی نیست ولی بازدهی داشته باشه

Hashtomin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
در حقیقت یه قانون نانوشته هست که میگه : «ایده های خوبتو واسه خودت نگه دار، ممکنه یروز بشه که انجامش بدی»
اما در کل اگر بخواید با این سرمایه توی اینترنت کار کنید حتماً باید یه تخصصی داشته باشید. مثلاً فروش و بازاریابی، مثلاً برنامه نویسی و... چون اگر تخصص نداشته باشید 70-80درصد این سرمایه رو باید صرف راه اندازی کار بکنید.

راهنماییتون میکنم که هدفتون روی توی جیب و دست همه مردم ببرید. روی برنامه های تلفن های هوشمند سرمایه گذاری کنید.

echargeshop

Registered User
لایک‌ها
20
فکر نمی کنم ایده خوبی رو کسی اینجا لو بده ! :)
فروشگاه اینترنتی خودش یه ایده است که همیشه تازه و بدیعه ! فقط نحوه اجرا متفاوتش می کنه .

dadafarid

Registered User
لایک‌ها
1
ایده به نظرم زیاده ولی تو ایران نمیگره! :)
وب سایتی که در عرض چند هفته ارزش 85 هزار دلاری پیدا کرد !
چند هفته پیش مردی استرالیایی با یک ایده ی ساده و جالب اقدام به راه اندازی وب سایتی با آدرس shipyourenemiesglitter.com کرد. هدف این مرد استرالیایی از راه اندازی این وب سایت فراهم ساختن امکانی برای ارسال نامه هایی خاص جهت آزار کسانی بود که از آنها نفرت داریم !

نحوه کار این سایت که توسط متیو کارپینتر 22 ساله استرالیایی راه اندازی شده است بدین شکل است که شما می توانید با پرداخت 10 دلار و مشخص کردن آدرس گیرنده نامه ای حاوی ورق هایی براق و پاره پاره که حاوی یک پیغام هستند برای دشمن خود بفرستید و با باز کردن نامه با مقدار زیادی ورق براق یا به اصطلاح خودمان زر های رنگی روبرو خواهد شد که به هوا پخش می شوند و شاید تا هفته ها همچنان آثار آن بر روی لباس ها و اتاق آن فرد مشهود باشد !

طراح این وب سایت تنها چند هفته پس از راه اندازی وب سایت فوق توانست به بازدید 2.5 میلیون نفری در عرض 4 روز دست یابد و بیش از 20 هزار دلار درآمد کسب نماید. این بازدید و سفارشات خارج از تصور باعث شد که طراح سایت نتواند روند عادی کاری وب سایت را اداره نماید و به همین دلیل روند فعالیت سایت را تعلیق کرده و آن را برای فروش عرضه کرد که با 343 پیشنهاد خرید مواجه شد و در بین پیشنهادهای خرید قیمت حیرت آور 85 هزار دلاری یک خریدار نظر طراح را جلب کرد. این خریدار که نامش فاش نشده است اکنون صاحب این وب سایت است و جوان 22 ساله استرالیایی با یک ایده ساده که بیشتر برای سرگرمی ساخته شده بود اکنون صاحب حدود 100 هزار دلار پول !

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
ایده ارائه شدنی نیست عزیز دل...
ایده ساختینه! یا خودتون باید بسازیدش و خلقش کنید یا باید بخرینش! که بازم پول شما انگار دست یکی دیگس...

شما باید خودتون هم پول هم ایده داشته باشید! مطمئناً کسی فکرشو نمیفروشه! چون اولا تضمین نمیکنه پول شما حتما روی ایده خودش بمونه و سودرسانی کنه و دوم اینکه شاید پول شما از دست بره حتی 1% این احتمال باشه طرف دادگاه و پاسگاه رو دوست نداره! پس ایده ایی که داره رو نگه میداره خودش اجرا کنه اگر سود بده که چه عالی ولی اگه نده حداقلش افسردگیه که 20 میلیون پولش پرید!

پس تا خلاقیت به خرج ندید یا علم کسب درآمد عالی از اینترنت رو نداشته باشین محکوم به این هستید که پول رو توی سپرده بانکی نگهدارید...

ایرانم که میدونید! سرمایه رو روی هوا میترکونن و بی پول میشین! پس دقت کنین...

بالا