• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند بازی Counter Strike

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان،
من دنبال لینک دانلود کانتری میگردم که بشه باهاش Multimedia بازی کرد. هرچی پیدا کردم non-steam بود.
steam patch هم پیدا کردم ولی نتونستم درستش کنم.
این پچ رو ببینید: http://www.freshwap.net/games/games/counterstrike-1.6-v32.1-200805067234/
تو ایران هم نیستم که بتونم بخرم.
ورژن 1.6 باشه بهتره.

مرسی

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب یه 1.6 ه Non-Steam پیدا کن و دنلود کن
بعد از اون پچ 21-23 رو دانلود کن
بعد از اون SXE-Injected
بعد شروع کن به Add کردن IP ها

-
اون لینک CS تست نشده

خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید،
Clientها قراره با WiFi به هم وصل بشن(بدون اینترنت)، فکر نکنم نیازی به وارد کردن ip باشه. درست نمیگم؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید،
Clientها قراره با WiFi به هم وصل بشن(بدون اینترنت)، فکر نکنم نیازی به وارد کردن ip باشه. درست نمیگم؟

اون مشخصات پست 2 برای بازی Online بود
یعنی شما میخوای Lan بازی کنید ؟ مثل گیم نت .. ؟
در هر صورت برای لن هم اگر همزمان متصل باشید به اینترنت میتونید IP بدین ( یک نفر از طریق آیکون Dedicated Server سرور میشه ) و بازی کنید

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اون مشخصات پست 2 برای بازی Online بود
یعنی شما میخوای Lan بازی کنید ؟ مثل گیم نت .. ؟
در هر صورت برای لن هم اگر همزمان متصل باشید به اینترنت میتونید IP بدین ( یک نفر از طریق آیکون Dedicated Server سرور میشه ) و بازی کنید

بله، مثل گیم نت.
ما همزمان به اینترنت متصل هستیم ولی IPهامون Valid نیست. چون همه به یک Router وصل شدن که اون به اینترنت وصله. یعنی IPها بصورت 192.168.1.1 ، 192.168.1.2 و ... هست.
تو اون سایت یه قسمتی به نام Add Server هست ولی من نتونستم درستش کنم. تو قسمت IP وقتی که IP خودمو وارد میکنم این ارور را میده:
Failed: No server response found

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مشکل حل شد. سرورهایی که ساخته میشد تو لیست LAN نمیومد برای همین با دستور connect به سرور وصل شدم(direct ip).
مثلاً میزنیم:
connect 192.168.1.1

بالا