• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند به انیمیشن کار مسلط به نرم افزار 3d و افترافکت

sarsadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
شبکه Press TV ( شبکه انلیسی زبان ماهواره ای ) برای بخش Motion graphic خبر نیاز به یک انیمیشن کار مسلط به نرمافزار سه بعدی و نرم افزار افترافکت و فتوشاپ میباشد . دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیام خصوصی بدند .
کار در این شبکه به صورت شیفتی بوده و ساعات شیفت آن 15-7 23-15 7-23 میباشد

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
شبکه Press TV ( شبکه انلیسی زبان ماهواره ای ) برای بخش Motion graphic خبر نیاز به یک انیمیشن کار مسلط به نرمافزار سه بعدی و نرم افزار افترافکت و فتوشاپ میباشد . دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیام خصوصی بدند .

حقوق مزایاش به چه شکله یه مقدار توضیح بدید آشنا بشیم

sarsadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
]دوست دوست گرامی
محل کار که داخل خود شبکه واقع در سعادت آباد هست
استخدام یک سال اول به صورت آزمایشی هست ولی داخل شیفت هستید و کار شیفتی انجام می دید . اگر بتونید هم می تونید بنا به استعدادتون کار پروژه ای هم بگیرید و انجام بدید که برآورد جداگانه داره .... عین کارمند دائمی
بعد از یک سال با شما قرارداد بسته شده و بیمه میشید به این صورت که مثل بقیه شبکه های صدا و سیما بیمه به طور کامل از خودتون گرفته میشه (منم که اینجا مشغولم با همین شرایط دارم کارمی کنم) یعنی 206 هزار تومن بابت بیمه تامین اجتماعی و بعد از 6 ماه که از بیمه شما گذشت میتونید بیمه تکمیلی هم بشید که به ازای هر نفر 30 هزار تومن هست و تحت پوشش بیمه دانا قرار می گیرید

Sent from my iPhone using Tapatalk

sarsadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
قیمت هر شیفت 8 ساعته حدود 95 هزار تومن و شیفت شب 1حدود 120 هزار تومن هست
کار شیفتی هم مربوط به خبر هست و هر خبری که نیاز به کار گرافیکی داشته باشه سفارش داده میشه و باید در تایم مونده به خبر بعدی انجام بشه ... حدود 80 درصد کارها هم به صورت آپدیت کردن پروژه های آماده شده هست و اگر کاری بیاد که سفارش بیشتری داشته باشه خوب قاعدتا باید ساخته بشه

sarsadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
جنسيت فرقي نمي كنه چه خانم چه اقا ، مدرك تحصيلي هم زماني به كار مياد كه بخواي رسمي سازمان بشي اون موقع توي طرح ساماندهي مدرك حرف اول رو ميزنه وگر نه تا اون موقع كاربلد بودن و تجربه بيشتر كمك ميكنه
يك شرط براي اقايون هست و اونم سربازيه كه بايد يا كفالت يا معافيت يا كلا رفته باشه سربازي

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
یه شماره تماس لطفا پخ کنید ممنون
یه کم در مورد کاری که باید انجام بشه بیشتر توضیح میدی به فرض مثال کار بیشتر رو چه چیزی میگرده کارای سه بعدیشون به چه شکله چون من پرس تی وی رو دیدم آنچنان سه بعدی نداره فکر کنم بیشتر بحث منتاژ هستش درسته ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
شماره تماس لطفا

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
چند نفر نیاز دارین؟

sarsadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
كار سه بعدي يا انيميشن مربوط به ساخت تيزر و اينترو برنامه ها و .... ميشه
فعلا ٢ نفر نياز هست

hadi_bad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
هنوز نیاز به نفر دارید .محل زندگیمم سعادت اباد هست

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
جمهوری اسلامی با این همه ادعای پیشرفت یک انیمشن ساز نداره که داخل فرم پرشین تولز دنبال میگرده :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
خوب دوست گرامی کدام ادم برای شبی 120 بلند میشه بیاد من یک شب می روم کارگری 70 می گیرم تا صبح هم راحت می خابم صبح تا شب هم وارگرافت بازی میکنم
دوستا ن قیمتی که کشورهای شیخ نشین برای کار می دهند را با قیمت ایران مقایسه کنید خودتون خنده تون میگیره
من که میرم سر کاربناییی هر روز 140 تا 150 میدهند از دوستان مخصوصا مایا مستر ها که مثل خودم جوانی وعمرشان را حرام کردند ولش کن اعصابم خراب شد
ای کاش میرفتم قم شیخ میشدم یا دکتر یا مرده شور
با تشکر مدیر عامل بدبخت شرکت نرم افزار افرینان

sarsadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست عزیز فکر کنم یه مقدار جانب انصاف رو در نظر نگرفتی
اگر هم نسبت به چیزی یا حرفی انتقادی داری درستش اینه با زبون تمسخر حرفت رو نزنی و منطقی باشی
این کار هیچ ربطی به جمهوری اسلامی و شیخ نشینا و ... نداره . کسی هم ادعایی نکرده . من فقط دیدم شاید شاید شاید کسی علاقه به کار توی این حرفه داشته باشه خواستم پیشنهادی بدم
یک مقدار به جای انتقاد و فقط و فقط حرف زدن انصاف داشته باشید بد نیست

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
ولش کن 4 ساعت نوشتم بعدم پاکش کردم /حق با شماست /
مشخصات سیستم های که دارید را بنویس
دقیقا نفهمیدم کار به صورت گروهی می باشد یا انفرادی

چند تا از دوستان هستند با شبکه های عربی کار میکنند به صورت پروزه ای شاید براشون جالب بود
من که ترجیح می دهم بروم کارگری
اگر شما هم دوست داری بیایی گارگری روزی 30 برای گارگر ساده 50 ملات پهن کن 120 تا 150 هم برای بنا میدن روزی 7 ساعت کار تازه صبحانه هم می دهند

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136

درخواست خودتون رو در انجمن زیر مطرح کنید حتما جواب میگیرید
www.forum.imanvfx.com

بالا