• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند به طراح سایت جهت معرفی حرفه

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود بر دوستان

بنده قصد دارم سایتی را راه اندازی کنم که شرکت مون را معرفی کنه . میخوام به گونه ای باشه که گرافیک خوب و شیکی داشته باشه . (یک سری عکس به عنوان مرفی خدمات و نمونه کار های شرکت داده میشه) . همچنین چون آشنایی با طراحی سایت ندارم این قابلیت را داشته باشه که خودم بتونم مطالبی را اضافه و کم کنم . (مانند پنل های سرویس دهنده های وبلاگ) . از طرفی هم میخوام وقتی کسی در مورد حرفه شرکت جستجو کرد در صفحه اول گوگل باشه . هزینه کار مهم هست . توجه فرمایید ممکن است هر ماه یک مطلب در سایت قرار بگیرد بنابراین به این صورت نیست که پست روزانه داشته باشد . لطفا نمونه کار و زینه پیشنهادی را برای بنده بفرستید

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
پ.خ شد عزیز

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما حتی نپرسیدید حرفه استارتر چی هست !
چطور میخواید سایت رو 5 روزه سئو کنید که در گوگل اول باشه ؟!

تحویل پروژه رو گفتم 5 روزه و صحبتی از سئو هم نکردم. اطلاع از حرفه شون هم دارم.

farskid

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز با توجه به قیمتی که دوستان دادن، بنده دیگر پیشنهادی نخواهم داد چون ظاهرا دوستان قیمت های پایین تری ارایه می کنند.
اما یک پیشنهاد دوستانه:
SEO مبحثی نیست که شما در طی یک روز یا یک هفته خودتون رو به صفحه اول گوگل برسونید. پیشنهاد بنده اینه کمی مطلب در مورد سئو بخوانید تا درگیر پیشنهاد های اشتباه نشوید!
با سپاس

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز با توجه به قیمتی که دوستان دادن، بنده دیگر پیشنهادی نخواهم داد چون ظاهرا دوستان قیمت های پایین تری ارایه می کنند.
اما یک پیشنهاد دوستانه:
SEO مبحثی نیست که شما در طی یک روز یا یک هفته خودتون رو به صفحه اول گوگل برسونید. پیشنهاد بنده اینه کمی مطلب در مورد سئو بخوانید تا درگیر پیشنهاد های اشتباه نشوید!
با سپاس
بسیار متشکریم که یکی حرف راست زد.
استارتر عزیز تا سایت شما تو گوگل ایندکس شه یه مدتی طول میکشه. من نمیدونم دوستان شاید خودشون تو گوگل کار میکنن که اینجوری با اطمینان زمان و هزینه میدن.

بالا