• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند دو شریک و همکار برای یک طرح برندینگ

bolormusic

Registered User
لایک‌ها
97
عرض سلام و ادب
خلاصه و کوتاه و کلی توضیح میدم
کسانی ک واقعا شرایطشو دارند قدم پیش بذارند برای جزئیات و بحث اعتماد سازی

بعد مدتی فکر کردن تصمیمم بر این شد از دفتر محل کارم استعفا بدم تا بتونم وقت بذارم و این کار کنم
بنده 20سالم رشته تحصیلیم تجربیه-از6سالگی هنر کار میکردم و در این زمینه الان در سطح حرفه ای هستم
و حدود3سال در سطح نت فعالیت دارم
اصول طراحی و ...تا حدی بلدم اما اصول سئو وبرندینگ و بازاریابی اینترنتی رو به حدی بلدم و به کارم تسلط دارم ک قابل توصیف نیست

بنده قصد دارم 2سایت تخصصی بالا بیارم و برند کنم
به دلیل اینکه دوسایت تخصصیه و رقیب کم داره و یکیش اصلا رقیب نداره و جز تخصصام و بازار کارشو میشناسم و تسلط100%رو کارشو و نحوه برند کردنش دارم ریسک رو0درصد میبینم

نکته:من بیشتر دنبال همکارم تا شریک چون نیاز به پولش دارم و خودم پول صفر تا صدشو دارم دلیل اینک گفتم شریک و همکار:
تاکسی خودش پول نذاره وسط دلش براکار نمیسوزه و مسئولیت پذیری نشون نمیده

هرکسی ک میاد جلو لطفا یکی از تخصص های زیر یا اشنایی نصفی داشته باشه ومبلغ1الی5میلیون تومن سرمایه من نیازی ب پولش ندارم و پول میذارم توحسابش بابتش هرشرایط اعتماد سازی اعم از چک و سفته و...بخواد میدم چون همونطور ک گفتم پولو میگیرم ک طرف بخاطر پول خودشم شده درست کار کنه

1-آشنایی سبی یا مقدمه ای با موسیقی و اصول اون

2-آشنایی نسبی و مقدمه ای با نت و محصولات اون

لطفا اگر کسی در یکی از دوگزینه اشنایی داشت و مبلغ1الی5تومن داشت قدم جلو بذاره ی شماره تماس بده ک در مورد جزئیات و اعتماد سازی و....صحبت کنیم

من حتی الان هاست و دامنه برندم رو گرفتمودارم کاراش پیش میبرم

سوالی بود در خدمتم ولی اگر در باب تخریب یا باز کردن ایدم باشه شرمندم

یاحق

Last edited:

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
ببخشیدا ولی نسبی درستتره نه نصفی
واما امان از این نسبیت
هر کسی یه تعریف از نسبی داره
مثلا من خودم خوره اینترنتم فکر کنم ولی خودمو در حدی نمیبینم که برم و یه سایت بزنم چون فکر میکنم هتوز چیزای زیادی هستن که باید یاد بگیرم تازه ایده جدیدی هم ندارم
بگذریم آپ حساب کن

bolormusic

Registered User
لایک‌ها
97
ببخشیدا ولی نسبی درستتره نه نصفی
واما امان از این نسبیت
هر کسی یه تعریف از نسبی داره
مثلا من خودم خوره اینترنتم فکر کنم ولی خودمو در حدی نمیبینم که برم و یه سایت بزنم چون فکر میکنم هتوز چیزای زیادی هستن که باید یاد بگیرم تازه ایده جدیدی هم ندارم
بگذریم آپ حساب کن
از نظر من نسبی یعنی شما به پنل وردپرس.افزونه های سئو.و تمامی تگ های اچ تی ام ال تسلط داشته باشید این حدااقل چیزیه ک نیاز دارم

بالا