bolormusic
Registered User
- نوشتهها
- 575
- لایکها
- 97
عرض سلام و ادب
خلاصه و کوتاه و کلی توضیح میدم
کسانی ک واقعا شرایطشو دارند قدم پیش بذارند برای جزئیات و بحث اعتماد سازی
بعد مدتی فکر کردن تصمیمم بر این شد از دفتر محل کارم استعفا بدم تا بتونم وقت بذارم و این کار کنم
بنده 20سالم رشته تحصیلیم تجربیه-از6سالگی هنر کار میکردم و در این زمینه الان در سطح حرفه ای هستم
و حدود3سال در سطح نت فعالیت دارم
اصول طراحی و ...تا حدی بلدم اما اصول سئو وبرندینگ و بازاریابی اینترنتی رو به حدی بلدم و به کارم تسلط دارم ک قابل توصیف نیست
بنده قصد دارم 2سایت تخصصی بالا بیارم و برند کنم
به دلیل اینکه دوسایت تخصصیه و رقیب کم داره و یکیش اصلا رقیب نداره و جز تخصصام و بازار کارشو میشناسم و تسلط100%رو کارشو و نحوه برند کردنش دارم ریسک رو0درصد میبینم
نکته:من بیشتر دنبال همکارم تا شریک چون نیاز به پولش دارم و خودم پول صفر تا صدشو دارم دلیل اینک گفتم شریک و همکار:
تاکسی خودش پول نذاره وسط دلش براکار نمیسوزه و مسئولیت پذیری نشون نمیده
هرکسی ک میاد جلو لطفا یکی از تخصص های زیر یا اشنایی نصفی داشته باشه ومبلغ1الی5میلیون تومن سرمایه من نیازی ب پولش ندارم و پول میذارم توحسابش بابتش هرشرایط اعتماد سازی اعم از چک و سفته و...بخواد میدم چون همونطور ک گفتم پولو میگیرم ک طرف بخاطر پول خودشم شده درست کار کنه
1-آشنایی سبی یا مقدمه ای با موسیقی و اصول اون
2-آشنایی نسبی و مقدمه ای با نت و محصولات اون
لطفا اگر کسی در یکی از دوگزینه اشنایی داشت و مبلغ1الی5تومن داشت قدم جلو بذاره ی شماره تماس بده ک در مورد جزئیات و اعتماد سازی و....صحبت کنیم
من حتی الان هاست و دامنه برندم رو گرفتمودارم کاراش پیش میبرم
سوالی بود در خدمتم ولی اگر در باب تخریب یا باز کردن ایدم باشه شرمندم
یاحق
خلاصه و کوتاه و کلی توضیح میدم
کسانی ک واقعا شرایطشو دارند قدم پیش بذارند برای جزئیات و بحث اعتماد سازی
بعد مدتی فکر کردن تصمیمم بر این شد از دفتر محل کارم استعفا بدم تا بتونم وقت بذارم و این کار کنم
بنده 20سالم رشته تحصیلیم تجربیه-از6سالگی هنر کار میکردم و در این زمینه الان در سطح حرفه ای هستم
و حدود3سال در سطح نت فعالیت دارم
اصول طراحی و ...تا حدی بلدم اما اصول سئو وبرندینگ و بازاریابی اینترنتی رو به حدی بلدم و به کارم تسلط دارم ک قابل توصیف نیست
بنده قصد دارم 2سایت تخصصی بالا بیارم و برند کنم
به دلیل اینکه دوسایت تخصصیه و رقیب کم داره و یکیش اصلا رقیب نداره و جز تخصصام و بازار کارشو میشناسم و تسلط100%رو کارشو و نحوه برند کردنش دارم ریسک رو0درصد میبینم
نکته:من بیشتر دنبال همکارم تا شریک چون نیاز به پولش دارم و خودم پول صفر تا صدشو دارم دلیل اینک گفتم شریک و همکار:
تاکسی خودش پول نذاره وسط دلش براکار نمیسوزه و مسئولیت پذیری نشون نمیده
هرکسی ک میاد جلو لطفا یکی از تخصص های زیر یا اشنایی نصفی داشته باشه ومبلغ1الی5میلیون تومن سرمایه من نیازی ب پولش ندارم و پول میذارم توحسابش بابتش هرشرایط اعتماد سازی اعم از چک و سفته و...بخواد میدم چون همونطور ک گفتم پولو میگیرم ک طرف بخاطر پول خودشم شده درست کار کنه
1-آشنایی سبی یا مقدمه ای با موسیقی و اصول اون
2-آشنایی نسبی و مقدمه ای با نت و محصولات اون
لطفا اگر کسی در یکی از دوگزینه اشنایی داشت و مبلغ1الی5تومن داشت قدم جلو بذاره ی شماره تماس بده ک در مورد جزئیات و اعتماد سازی و....صحبت کنیم
من حتی الان هاست و دامنه برندم رو گرفتمودارم کاراش پیش میبرم
سوالی بود در خدمتم ولی اگر در باب تخریب یا باز کردن ایدم باشه شرمندم
یاحق
Last edited: