• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند دو میلیون سرمایه برای شروع کار

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
برای شروع کار دو میلیون سرمایه کم آوردم. و به دو میلیون نیازمندم.
چک، سفته و یا هر تضمین دیگری لازم باشد ارائه خواهد شد.
فقط تا آخر هفته فرصت دارم که سرمایه رو تکمیل کنم لطفا اگه قصد سرمایه گذاری دارید اعلام کنید.
سود ماهیانه هم 2.5 برابر سود بانکی است.
هر کس مایل است بسم الله اعلام نماید

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
مشارکتی در خدمتم.

به این شکل که در کل کار و سود و ضررش شریک باشم

مشارکتی به چه صورت منظورتونه؟؟
من خودم 5 میلیون سرمایه گذاشتم و فقط به دو میلیون احتیاج دارم حالا به نظر خودتون شما باید چند درصد سود و یا ضرر رو بردارید؟؟
یعنی چند درصد من چند درصد شما؟؟
یا اینکه کلا منظور دیگری داشتید که متوجه نشدم.

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
2 میلیون بدم چفدر سود داره ماهیانه یعنی ؟

سود بانکی برای هر یک میلیون اگه اشتباه نکنم حدودا 15 تومانه.
یعنی میشه هر میلیون: 15 *2.5 = 37.5

یعنی دو میلیون میشه: 75 هزار تومان ماهیانه
در صورتی که اگه بزاری بانک 30 هزار تومان ماهیانه داده می شه.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مشارکتی به چه صورت منظورتونه؟؟
من خودم 5 میلیون سرمایه گذاشتم و فقط به دو میلیون احتیاج دارم حالا به نظر خودتون شما باید چند درصد سود و یا ضرر رو بردارید؟؟
یعنی چند درصد من چند درصد شما؟؟
یا اینکه کلا منظور دیگری داشتید که متوجه نشدم.

درصدشو توافق میکنیم.- به نسبت کار و سرمایه-

منظورم این بود که در کار مشارکت کنم ، بدونم چه کاری داره انجام میشه و غیره. شراکت باشه نه سرمایه گذاری

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
درصدشو توافق میکنیم.- به نسبت کار و سرمایه-

منظورم این بود که در کار مشارکت کنم ، بدونم چه کاری داره انجام میشه و غیره. شراکت باشه نه سرمایه گذاری

کاری که تصمیم به شروع ان داریم پخش عمده کارت شارژ در سطح شهر + کافی نت + جزوات دانشگاهی و .... می باشد که شکی در بازدهی ان ندارم چرا که بهترین مکان شهر می باشد.

باز هم تصمیم با خودتون است.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
کاری که تصمیم به شروع ان داریم پخش عمده کارت شارژ در سطح شهر + کافی نت + جزوات دانشگاهی و .... می باشد که شکی در بازدهی ان ندارم چرا که بهترین مکان شهر می باشد.

باز هم تصمیم با خودتون است.

لطفا تا 5 شنبه به من فرصت بدید ، فکر کنم . الان تمرکزم تعطیله کلا.

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا تا 5 شنبه به من فرصت بدید ، فکر کنم . الان تمرکزم تعطیله کلا.
دوست عزیز، من باید مغازه اجاره کنم بخاطر همین عجله دارم اگه ممکنه زودتر اطلاع دهید که تصمیم نهایی رو بگیرم.

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز، من باید مغازه اجاره کنم بخاطر همین عجله دارم اگه ممکنه زودتر اطلاع دهید که تصمیم نهایی رو بگیرم.

بعد از اینکه مشکل استارتر حل شد از این سرمایه ها اگر دارید به ما هم بدید ، هر 1میلیون 80 ت میدم ماهیانه تضمین هم اصل پول چک بانکی معتبر تاریخ دار میدم

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز به نظرتون بهتر نبود یه تاپیک جدید در باز میکردید؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

اگر امکان داره شماره تلفنتونو - ترجیحا ثابت که کیفیت ارتباط خوب باشه- پی ام کنید که بیشتر صحبت کنیم. شما کلا 5 تومن سرمایه گذاشتید ؟ یعنی با 5+2 = 7 تومن شما میتونید مغازه در بهترین مکان اجاره کنید و کافی نت و جزوه و اینا پخش کنید ، یا من اشتباه متوجه شدم ؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بعد از اینکه مشکل استارتر حل شد از این سرمایه ها اگر دارید به ما هم بدید ، هر 1میلیون 80 ت میدم ماهیانه تضمین هم اصل پول چک بانکی معتبر تاریخ دار میدم

آقا خداوکیلی چجوری اینقدر پول در میاری ، برای رضای خدا به ما هم یاد بده :blush: . حتما شما لااقل صدی ده درمیاری که صدی 8 سود میدی دیگه . من اصلا تو مخیله ام نمیگنجه همچین سودهایی :(
من به ماهی 2 تومن واقعا راضیم. یعنی 25 تومن بذارم تو یه کاری مثل کار شما و تخت بخوابم تو خونه :snitch:
میدونی آخه 25 تومن سرمایه این دوره زمونه هیچی نیست ، ولی 2 تومن درآمد ماهی هنوزم خوب محسوب میشه. من چند نفر میشناسم که حاضرن 25 تومن تو یه شرکتی سرمایه گذاری کنن- یا حتی رشوه بدن- و روزی 8 ساعت کار هم بکنن ، فقط برای اینکه استخدام بشن و یه حقوق 800 تومنی داشته باشن

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داداش اگه تهرانی :

pardakht_sarmaye.jpg

اینو از توی سایت نیازمندی های همشهری برداشتم گفتم شاید به دردت بخوره

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
آقا خداوکیلی چجوری اینقدر پول در میاری ، برای رضای خدا به ما هم یاد بده :blush: . حتما شما لااقل صدی ده درمیاری که صدی 8 سود میدی دیگه . من اصلا تو مخیله ام نمیگنجه همچین سودهایی :(
من به ماهی 2 تومن واقعا راضیم. یعنی 25 تومن بذارم تو یه کاری مثل کار شما و تخت بخوابم تو خونه :snitch:
میدونی آخه 25 تومن سرمایه این دوره زمونه هیچی نیست ، ولی 2 تومن درآمد ماهی هنوزم خوب محسوب میشه. من چند نفر میشناسم که حاضرن 25 تومن تو یه شرکتی سرمایه گذاری کنن- یا حتی رشوه بدن- و روزی 8 ساعت کار هم بکنن ، فقط برای اینکه استخدام بشن و یه حقوق 800 تومنی داشته باشن

امیدوارم که استارتر زودتر مشکلش حل بشه و عذر میخوام ازشون لطفا دوستان پ خ بزنن اگر تمایل داشتن
برای شما هم پ خ زدم
ممنون

بالا