• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند(راهنمایی و خرید) سیستم حرفه ای برای تدوین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
یه سیستم حرفه ای واسه تدوین میخوام (بهم سپردن بخرم واسشون)
نکته این که حتماً گارانتی داشته باشه و کم کار کرد
سقف هزینه هم 1/200 (فعلا)
اما مشخصات:
هارد:1 ترابایت 7200 RPM و بافر 32 حداقل
رم:4 گیگ DDR3 با تایمینگ مناسب
گرافیک:اساتید نظر بدن در این مورد...خودم خیلی اطلاع ندارم تا چه حد باید در این مورد هزینه کنم
پاور:متناسب با پرافیک و پاور
سی پی یو:حداقل یه دو هسته ای Core i5 sandybridge.بازم منتظر نظر اساتید هستم
مین:اونم یه چیز متناسب با سی پی یو.نکته مورد توجه اینه که اور نمیشه سیستم و این قابلیت مهم نیست(یه چیز به قول معروف خرکار باشه.واسه موسسه آموزشی مورد نیازه)
کیس:یه گرین معمولی فن دار باشه کافیشه
موس و کیبورد هم که یه چیز متناسب
(فعلاً همینا،البته باکس و دو تا مانیتور ال ای دی هم گویا لازمه که اونو مث اینکه خودم باید حضوری برم تهران)
منتظر نظرات و پیشنهاداتتون هستم

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
منتظر دوستان :guitar:

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان در صورت امکان در تاپیک نظراتشونو بگن...ممنون

mehrdadafk

Registered User
لایک‌ها
2
یه اپل آی مک بگیر. برای سیستم تدوین، اولویت با کارت گرافیک و امکانات نرم افزاریه. علتش اینه که تو یه فضای مجازی کار میکنی و هرچقدرم رزولوشن تصویر بالا باشه ، بعد از اینکه کارت تموم شد میتونی رندر بگیری. رندرشم اصلا قابل مقایسه با کارای ویژوال و تری دی نیست. خیلی زمان کمتری میبره. برای آموزشگاه که کلا نیاز به رندر نداره و فقط میخوای یاد بدی، نه اینکه چیزی رو پخش کنی. فاینال کات پرو ، بهترین نرم افزار مونتاژه که تحت ویندوزش کلا در جهان وجود نداره. رو مک میتونی بریزی ، رو ویندوز نمیشه. در حالی که همه نرم افزارای تحت ویندوز، بدون استثنا رو  مک کار میکنن. چون اصلا ویندوز روشه. شکیل تر و زیبا ترم هست.
و البته با یه سیستمی کار میکنی که خود استیو جابز بسته. یعنی (دور از جون) کفن میکنه آدمو ، خراب نمیشه. این برای کار تخصصی ، و سیستمهای حرفه ای مونتاژ خیلی تفاوت میکنه. چون یهو چهل ، پنجاه ملیون پول میدی سیستم میبندی، که سرمایه کارته، و از اون مهمتر راش امانت مردم که میلیاردها تومن هزینه شده واسش رو ریختی رو این سیستم. سر وقت و با کیفیت باید برسونیش. و این مهمه، خیلی مهمه که محیط کارت، سیستم حرفه ایت امنیت داشته باشه. که خدایی نکرده یه موقع پروژه های ادیتور، یا از اون بدتر راش فیلمساز از بین نره.

Last edited:

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
یه اپل آی مک بگیر. برای سیستم تدوین، اولویت با کارت گرافیک و امکانات نرم افزاریه. علتش اینه که تو یه فضای مجازی کار میکنی و هرچقدرم رزولوشن تصویر بالا باشه ، بعد از اینکه کارت تموم شد میتونی رندر بگیری. رندرشم اصلا قابل مقایسه با کارای ویژوال و تری دی نیست. خیلی زمان کمتری میبره. برای آموزشگاه که کلا نیاز به رندر ندار و فقط میخوای یاد بدی، نه اینکه چیزی رو پخش کنی. فاینال کات پرو ، بهترین نرم افزار مونتاژه که تحت ویندوزش کلا در جهان وجود نداره. رو مک میتونی بریزی ، رو ویندوز نمیشه. در حالی که همه نرم افزارای تحت ویندوز، بدون استثنا رو  مک کار میکنن. چون اصلا ویندوز روشه. شکیل تر و زیبا ترم هست.

مرسی ازت رفیق
ولی تهیه شده

amolbehesht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام . لطفا راهنمایی فرمایید
جهت خرید سیستم تدوین با نرم افزار ادیوس با کیفیت تصویر برداری فول اچ دی
و کار با نرم افزار افتر افکت میزان هزینه با ال سی دی مناسب و بزرگ حدود 2500000 تومان بشه
لطفا اگر مقدور است راهنمایی فرمایید. شماره تماس من 09118571251 و ایمیل [email protected]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا