دوستان به یک شخص یا تیم حرفه ای و با تجربه نیاز دارم که بتونه روی یک سایت موزیک - تفریحی کار کنه
- با به روزترین متد های سفید و سیاه آشنا باشه که بتونه هر دو رو بکار بگیره
- کدهای سایت رو بهینه کنه
- سایت رو آنالیز کنه کیوردهای مهم رو دربیاره
- در کنار کیوردهای مهم و سخت کیورد های کم اهمیت تر رو که سریع نتیجه میدن فراموش نکنه
- رقبا رو آنالیز کنه (به لحاظ نوع مطلب گذاری ، کدهای سایت ، لینک بیلدینگ و برند سازی و فعالیتهاشون در شبکه های اجتماعی)
- روی لینک سازی و برند سازی و فعالیت های بروز رسانی نظارت داشته باشه
- قدرت دامنه رو بتونه افزایش بده
- مفید و موثر کار کنه و متعهد بکار باشه
- گزارش های مرتبط و منظم ارائه بده
و کلا هر کاری که بتونه برای رسوندن سایت به قله انجام بده
* تجربه ، نمونه کار موفق و رزومه اهمیت زیادی داره برام
* نتیجه کار برام اهمیت داره و کار باید بعد از مدتی مشخص نتیجه نسبی بده (مثلا یک تا دو ماهه باید تغییر در رتبه عباراتی که کار میشه محسوس باشه و عبارات ساده تر که اشاره کردم به صفحه اول اومده باشه)
سایت بیش از سه سال قدمت داره و روزانه حدود 4-5 هزار ورودی داره ، پنالتی یا سابقه اسپم هم نداره.
دوستانی که فقط بک لینک میفروشن و یا یک کیورد یا عبارت رو میتونن کار کنن مد نظر بنده نیستن من میخوام دامنه قدرت بگیره که مطالب مختلف تو نتایج بیان
از دوستانی هم که در این زمینه تجربه دارن یا با فردی کار کردن که نتیجه مطلوب گرفتن هم لطفا من رو راهنمایی کنن و تجربیاتشونو در اختیارم قرار بدن
ممنون از وقتی که گذاشتید برای خوندن تاپیک
- با به روزترین متد های سفید و سیاه آشنا باشه که بتونه هر دو رو بکار بگیره
- کدهای سایت رو بهینه کنه
- سایت رو آنالیز کنه کیوردهای مهم رو دربیاره
- در کنار کیوردهای مهم و سخت کیورد های کم اهمیت تر رو که سریع نتیجه میدن فراموش نکنه
- رقبا رو آنالیز کنه (به لحاظ نوع مطلب گذاری ، کدهای سایت ، لینک بیلدینگ و برند سازی و فعالیتهاشون در شبکه های اجتماعی)
- روی لینک سازی و برند سازی و فعالیت های بروز رسانی نظارت داشته باشه
- قدرت دامنه رو بتونه افزایش بده
- مفید و موثر کار کنه و متعهد بکار باشه
- گزارش های مرتبط و منظم ارائه بده
و کلا هر کاری که بتونه برای رسوندن سایت به قله انجام بده
* تجربه ، نمونه کار موفق و رزومه اهمیت زیادی داره برام
* نتیجه کار برام اهمیت داره و کار باید بعد از مدتی مشخص نتیجه نسبی بده (مثلا یک تا دو ماهه باید تغییر در رتبه عباراتی که کار میشه محسوس باشه و عبارات ساده تر که اشاره کردم به صفحه اول اومده باشه)
سایت بیش از سه سال قدمت داره و روزانه حدود 4-5 هزار ورودی داره ، پنالتی یا سابقه اسپم هم نداره.
دوستانی که فقط بک لینک میفروشن و یا یک کیورد یا عبارت رو میتونن کار کنن مد نظر بنده نیستن من میخوام دامنه قدرت بگیره که مطالب مختلف تو نتایج بیان
از دوستانی هم که در این زمینه تجربه دارن یا با فردی کار کردن که نتیجه مطلوب گرفتن هم لطفا من رو راهنمایی کنن و تجربیاتشونو در اختیارم قرار بدن
ممنون از وقتی که گذاشتید برای خوندن تاپیک