• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند سرمایه گذاری که مشکل مالی نداشته باشد جهت تاسیس یک فروشگاه بزرگ

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام.
من یکسری برسی هایی انجام دادم و از متخصاصان در زمنیه های مختلف سوال هایی پرسیده ام که در نهایت من رو به سوی راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی متمایل کرده است و فقط نیاز مند یک سرمایه گذار غنی که مشکل مالی نداشته باشد هستم .

من با شبکه تبلیغاتی صحبتی کردم و راه و چاه را تا حدودی به بنده نشان داده اند. فقط به یک نفر نیاز دارم تا نیاز های مالی سایت را بر طرف کند. تمام تلاش خودم رو می کنم که سایت به نتیجه ای مطلوب برسه . فقط توجه داشته باشید که کار های اینترنتی پر از ریسکه و ممکنه که جواب نده و باید به صورت پیوسته انجام بشه و نهایتا به نتیجه برسه پس اگه مایل به همکاری با بنده هستید این را باید بپذیرید که این کار ممکن است پر از ریسک باشد و پول از دست برود و ما هیچ مسئولیتی در قبال اون نداریم. خب حالا ما برای اینکه این مشکل به وجود نیاد ، با برنامه و قدم به قدم پیش می رویم و یکسری راهکار هایی رو انجام میدیم که به نتیجه خوبی برسیم و برای اینکار هم از افراد مختلف مشاوره گرفته ایم و باز هم خواهیم گرفتم.
فروشگاه ، فروشگاه کالای دیجی تال خواهد بود و فعلا در آن محصولاتی مانند موبایل و تبلت می فروشیم و بعدا گسترش می دهیم.
سود هم به صورت 50 50 بین طرفین تقسیم میشه.
همچنین اگه کسی مایل به همکاری باشه با هاش قراداد می بندیم.

اگر مایل به همکاری هستید لطفا شماره تون رو برام توی خصوصی بفرستید تا تماس بگیرم

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
تخصصی دارید ؟ ذکر بفرمائید ؟
سابقه کاریتون در اینترنت چی هست ؟
چند سالتون هست ؟
من 16 سالمه
طراح و برنامه نویس وبم
حدودا 5ساله که با وردپرس کار میکنم و انواع مختلفی سایت داشته ام و توی این مدت تجربیات کافی رو بدست اورده ام

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام.
من یکسری برسی هایی انجام دادم و از متخصاصان در زمنیه های مختلف سوال هایی پرسیده ام که در نهایت من رو به سوی راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی متمایل کرده است و فقط نیاز مند یک سرمایه گذار غنی که مشکل مالی نداشته باشد هستم .

من با شبکه تبلیغاتی صحبتی کردم و راه و چاه را تا حدودی به بنده نشان داده اند. فقط به یک نفر نیاز دارم تا نیاز های مالی سایت را بر طرف کند. تمام تلاش خودم رو می کنم که سایت به نتیجه ای مطلوب برسه . فقط توجه داشته باشید که کار های اینترنتی پر از ریسکه و ممکنه که جواب نده و باید به صورت پیوسته انجام بشه و نهایتا به نتیجه برسه پس اگه مایل به همکاری با بنده هستید این را باید بپذیرید که این کار ممکن است پر از ریسک باشد و پول از دست برود و ما هیچ مسئولیتی در قبال اون نداریم. خب حالا ما برای اینکه این مشکل به وجود نیاد ، با برنامه و قدم به قدم پیش می رویم و یکسری راهکار هایی رو انجام میدیم که به نتیجه خوبی برسیم و برای اینکار هم از افراد مختلف مشاوره گرفته ایم و باز هم خواهیم گرفتم.
فروشگاه ، فروشگاه کالای دیجی تال خواهد بود و فعلا در آن محصولاتی مانند موبایل و تبلت می فروشیم و بعدا گسترش می دهیم.
سود هم به صورت 50 50 بین طرفین تقسیم میشه.
همچنین اگه کسی مایل به همکاری باشه با هاش قراداد می بندیم.

اگر مایل به همکاری هستید لطفا شماره تون رو برام توی خصوصی بفرستید تا تماس بگیرم
بسیار عالی - صداقت بسیار خوبی دارید. شما این نوشته خودت رو پرینت بگیر و 14 سال دیگر نگاهش کن و بخوان . در آن موقع متوجه خواهی شد که چقدر هنوز باید تجربه کسب کنید.
من موقعی که متن شما را خواندم متوجه شدم باید 14 یا 15 ساله باشید.
دلیلش سوالاتی است که خودت بهش فکر نکردی ولی من به شما میگویم!
1- اول چه دلیلی دارد سرمایه گذار بیاد با شما همکاری کنه؟
2- سرمایه گذار چرا باید بیاد ریسک کنه؟
3- به نظرت یک سرمایه دار همین طوری سرمایه دار شده ؟
4 - هنوز خودت راهکارهارو تجربه نکردی و فقط مشاوره دیدی ، از روی کاغذ تا اجرا عمل تفاوت های بسیاری است!
5- و چقدر نیاز به سرمایه هست؟
در ضمن برای اجرای یک فروشگاه بزرگ نیاز به یک محیط نرم افزاری عظیمی است که در بخش کلان پاسخگو باشد و برای اجرای یک فروشگاه بزرگ حداقل یک میلیارد سرمایه لازم است. آن هم با تجربه کافی و دانش مدیریت پروژه

به نظر من شما موفق میشوی اگر:
1- درسهایت را خوب بخوانید و تجربه کافی و دانش کافی در این حوزه را داشته باشید.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من 16 سالمه
طراح و برنامه نویس وبم
حدودا 5ساله که با وردپرس کار میکنم و انواع مختلفی سایت داشته ام و توی این مدت تجربیات کافی رو بدست اورده ام
اقا امیر اصل مطلب را گفتن ،
منم متن را خواندم بنظرم رسید سن کمی دارید برای همین پرسیدم چند سالتون هست

با این تخصص و سابقه من شرایط قابل قبولی برای جذب سرمایه در شما نمی بینم

خوبی انجمن این هست که ما رک و راست حرف رو بهت میزنیم امیدوارم ناراحت نشی همین یک مزیت هست.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
اقا امیر اصل مطلب را گفتن ،
منم متن را خواندم بنظرم رسید سن کمی دارید برای همین پرسیدم چند سالتون هست

با این تخصص و سابقه من شرایط قابل قبولی برای جذب سرمایه در شما نمی بینم

خوبی انجمن این هست که ما رک و راست حرف رو بهت میزنیم امیدوارم ناراحت نشی همین یک مزیت هست.
نه مشکلی نیست.
حرف حق رو باید شنید. البته ملاک سن و سال نیست .

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
بسیار عالی - صداقت بسیار خوبی دارید. شما این نوشته خودت رو پرینت بگیر و 14 سال دیگر نگاهش کن و بخوان . در آن موقع متوجه خواهی شد که چقدر هنوز باید تجربه کسب کنید.
من موقعی که متن شما را خواندم متوجه شدم باید 14 یا 15 ساله باشید.
دلیلش سوالاتی است که خودت بهش فکر نکردی ولی من به شما میگویم!
1- اول چه دلیلی دارد سرمایه گذار بیاد با شما همکاری کنه؟
2- سرمایه گذار چرا باید بیاد ریسک کنه؟
3- به نظرت یک سرمایه دار همین طوری سرمایه دار شده ؟
4 - هنوز خودت راهکارهارو تجربه نکردی و فقط مشاوره دیدی ، از روی کاغذ تا اجرا عمل تفاوت های بسیاری است!
5- و چقدر نیاز به سرمایه هست؟
در ضمن برای اجرای یک فروشگاه بزرگ نیاز به یک محیط نرم افزاری عظیمی است که در بخش کلان پاسخگو باشد و برای اجرای یک فروشگاه بزرگ حداقل یک میلیارد سرمایه لازم است. آن هم با تجربه کافی و دانش مدیریت پروژه

به نظر من شما موفق میشوی اگر:
1- درسهایت را خوب بخوانید و تجربه کافی و دانش کافی در این حوزه را داشته باشید.
من 16 سالمه و در آستانه ی رسیدن به 17 سالگی هستم.
حرفای شما رو قبول دارم ولی همیشه اونجوری که ما فکر می کنیم نیست.
من نمی خوام بگم با بقیه فرق دارم و فلانم و بهمانم ولی اینو می گم من یک تفاوت اساسی با بقیه دارم اونم اینه که از 4 سالگی به طور پیوسته و شبانه روزی پشت کامپیوتر بودم(فقط بازی نمی کردم و دنیای مجازی برای من دنیای واقعی و دنیای واقعی دنیای مجازیم حساب می شد و تقریبا هنوز هم همینطوره)
نه اینکه از 4 سالگی شروع به برنامه نویسی و هک و اینا کرده باشم نه ولی ...
شما فکر می کنید من تا حالا هیچ کار موفقی نداشته ام خب من عکس این رو به شما میگم.دلیلشم اینه که شما شناختی از من ندارید.
حالا ما هم نمی خوایم یک فروشگاه بسیار بزرگ رو یک شبه بزنیم بلکه قراره روی این پروژه ذره ذره کار کنیم تا به یک نتیجه مطلوب برسیم.

ولی خیلی با این حرفتون موافقم که می گید برو درست رو بخونو ازتون تشکر هم می کنم

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
البته بنده هم عرض کردم شما تماس بگیرید یا شمارتون رو بدید به بنده تا در این باره صحبت کنیم اگه چیزایی که من می خوام انجام بدم شما رو راضی نکرد شروع به سرمایه گذاری نکن

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
چقدر سرمایه نیاز دارین ؟

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
یک میلیون تبلیغات!!
مطمئنی با این مبلغ سایت جواب میده در ضمن شما اگر در زمینه موبایل و تبلت بخواهید کار کنید نیاز به سرمایه زیادی دارد .
در ضمن سرمایه گذار اگر بخواد سرمایه گذاری کنه روی یک ایده خوب سرمایه گذاری میکنه فروشگاه جواب نمیده رقابت در کنار سایت های مانند دیجی کالا و بامیلو ... سرمایه بزرگی میخواد

اونی که به شما گفته با 1 میلیون تبلیغ سایت شما می گیره سر کارتون گذاشته

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
یک میلیون تبلیغات!!
مطمئنی با این مبلغ سایت جواب میده در ضمن شما اگر در زمینه موبایل و تبلت بخواهید کار کنید نیاز به سرمایه زیادی دارد .
در ضمن سرمایه گذار اگر بخواد سرمایه گذاری کنه روی یک ایده خوب سرمایه گذاری میکنه فروشگاه جواب نمیده رقابت در کنار سایت های مانند دیجی کالا و بامیلو ... سرمایه بزرگی میخواد

اونی که به شما گفته با 1 میلیون تبلیغ سایت شما می گیره سر کارتون گذاشته

اشتباه نکنید.
1 میلیون تبلیغات به جایی نمی رسه.
هر کاری قلق خودش رو داره. همونجور که عرض کردم شماها شمارتون رو بدید من تماس بگیرم بهتون بگم قضیه از چه قراره.
منم میخوام با ترفندی که دیجی کالا استفاده کرده شروع کنم.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
من خودم پولی تو دستم نیست و گرنه مظمعن باشید تا الان سایتم دیگه کمتر از دو میلیون در ماه سود نمی کرد. قبلا سایت داشتم که درامد قابل قبولی داشته باشه ولی برا گذراندن امور زندگی مناسب نبود و مجبور شدم بیخیالش شم.البته توی این قضیه درس هم یکی دیگه از عوامل بود

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
اشتباه نکنید.
1 میلیون تبلیغات به جایی نمی رسه.
هر کاری قلق خودش رو داره. همونجور که عرض کردم شماها شمارتون رو بدید من تماس بگیرم بهتون بگم قضیه از چه قراره.
منم میخوام با ترفندی که دیجی کالا استفاده کرده شروع کنم.
ظاهرا قرار نیست انبار بزنید و .. و فقط قراره از بازار بخرین و به مشتری بدید (واسطه)

اتفاقا روش درستیه و اغلب جواب میده , من خودم اوایلی که جانبی تاسیس شده بود خریدی انجام دادم ولی چون دیر ارسال کردن تماس گرفتم خودشون با زبونه خودشون گفتن کل بازار رو گشتیم ولی موجود نبوده شماره حساب بدین برگشت بدیم پولتونو (داخل سایتشون محصول رو موجود زده بودن)

ولی به اینم فکر کنید با وجود تبلیغاتی که قراره انجام بدید , مشتری اول سایتهایی مثل دیجیکالا رو میشناسه , حتی اگه وارد سایت شما بشه احتمال خریدش خیلی کمه
اگر قیمت شما با دی جی کالا در یک سطح باشه مطمئنا خرید نمیکنن , اگر هم پایین تر باشه مشتری فکر میکنه شما کلاه بردارید !
چون با 3-4 میلیون نمیشه اعتباری واسه خودتون بسازید !

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ظاهرا قرار نیست انبار بزنید و .. و فقط قراره از بازار بخرین و به مشتری بدید (واسطه)

اتفاقا روش درستیه و اغلب جواب میده , من خودم اوایلی که جانبی تاسیس شده بود خریدی انجام دادم ولی چون دیر ارسال کردن تماس گرفتم خودشون با زبونه خودشون گفتن کل بازار رو گشتیم ولی موجود نبوده شماره حساب بدین برگشت بدیم پولتونو (داخل سایتشون محصول رو موجود زده بودن)

ولی به اینم فکر کنید با وجود تبلیغاتی که قراره انجام بدید , مشتری اول سایتهایی مثل دیجیکالا رو میشناسه , حتی اگه وارد سایت شما بشه احتمال خریدش خیلی کمه
اگر قیمت شما با دی جی کالا در یک سطح باشه مطمئنا خرید نمیکنن , اگر هم پایین تر باشه مشتری فکر میکنه شما کلاه بردارید !
چون با 3-4 میلیون نمیشه اعتباری واسه خودتون بسازید !

دیده شدن دلیل بر معتبر بودن نیست. پدیده شاندیز هم میلیاردها تومن پول تبلیغات داد....اما اخرش کلاه مردم رو برداشت. توی ایران هرکی بیشتر تبلیغ میکنه آدم باید بیشتر بهش شک کنه.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
دیده شدن دلیل بر معتبر بودن نیست. پدیده شاندیز هم میلیاردها تومن پول تبلیغات داد....اما اخرش کلاه مردم رو برداشت. توی ایران هرکی بیشتر تبلیغ میکنه آدم باید بیشتر بهش شک کنه.

خب مشکل ما ها اینه که بدون اینکه تحقیقی بکنیم و سوالاتمون رو کامل بپرسیم دست به هر کاری میزنیم.
تا الان کسی از من نپرسیده که دقیقا میخوام چیکار کنم و فقط اسپم دادن

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
این دیدگاه منو شماست , اما یکی از معیارهای اعتبارسنجی برای مردم , تبلیغات هستش
ضمن اینکه سایتهای مثل دیجیکالا معتبر محسوب میشن و فقط دلیلش تبلیغات نیست و مسائل دیگه هم در این اعتبار دخلیل بوده

پدیده شاندیز هم معتبر بود چون هر سهامی که میفروخت خودش چند ماه بعد با قیمت بالاتری میخرید
اگر هم کلاه برداری صورت گرفته به خاطر دستگاه های نظارتی و قانون بی سر و ته بود که نتونسته بود محدودشون کنه تا اینقدر بدون پشتوانه سهام نفروشن
وقتی جلوشون وایستادن که خیلی دیر بود

خب مشکل ما ها اینه که بدون اینکه تحقیقی بکنیم و سوالاتمون رو کامل بپرسیم دست به هر کاری میزنیم.
تا الان کسی از من نپرسیده که دقیقا میخوام چیکار کنم و فقط اسپم دادن
لطفا بفرمایید دقیقا میخواین چیکار کنید : )

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ضمن اینکه سایتهای مثل دیجیکالا معتبر محسوب میشن و فقط دلیلش تبلیغات نیست و مسائل دیگه هم در این اعتبار دخلیل بوده

پدیده شاندیز هم معتبر بود چون هر سهامی که میفروخت خودش چند ماه بعد با قیمت بالاتری میخرید
اگر هم کلاه برداری صورت گرفته به خاطر دستگاه های نظارتی و قانون بی سر و ته بود که نتونسته بود محدودشون کنه تا اینقدر بدون پشتوانه سهام نفروشن

خب بله همون عوام هم سرش کلاه رفته نه من و شما.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153

مرسی بابت نظر صحیح تون.
لطفا یه شماره تماس یا واتس اپ بدید بنده در خدمتم
البته من کاری به پدیده ی شاندیز ندارم و واقعا داره برای خودش پدیده ای میشه که اینطور موضوع تاپیک رو تغییر داده.

بالا