• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند سرور مجازی ویندوز

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
دوستان برای انتقال چند تا فایل به اپولودسنترهای پارسااسپیس و مدیافایر و ایجاد لینک کمکی به یه سرور مجازی ویندوز iis نیازمندم کل فایلهام نزدیک به 25 تاست و هر کدوم حجم هایی بین 50 تا 200 مگ دارند و یه فایل حجمش 350 مگ هست که میخام براشون لینک کمکی درست کنم حجم کل فایلها بین 1 تا 2 گیگ هست که با انتقال به پارسا اسپیس و مدیافایر میشه بین 5 تا 6 گیگ پهنای باند .

کسی از دوستان میتونه یه سرور مجازی ویندوز برای 1 ساعت بهم بده تا فایلها رو منتقل کنم ؟؟؟
و یا اینکه خودش زحمت انقتال فایلها رو برام بکشه؟؟؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
موفق باشید

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام
دوستان برای انتقال چند تا فایل به اپولودسنترهای پارسااسپیس و مدیافایر و ایجاد لینک کمکی به یه سرور مجازی ویندوز iis نیازمندم کل فایلهام نزدیک به 25 تاست و هر کدوم حجم هایی بین 50 تا 200 مگ دارند و یه فایل حجمش 350 مگ هست که میخام براشون لینک کمکی درست کنم حجم کل فایلها بین 1 تا 2 گیگ هست که با انتقال به پارسا اسپیس و مدیافایر میشه بین 5 تا 6 گیگ پهنای باند .

کسی از دوستان میتونه یه سرور مجازی ویندوز برای 1 ساعت بهم بده تا فایلها رو منتقل کنم ؟؟؟
و یا اینکه خودش زحمت انقتال فایلها رو برام بکشه؟؟؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
موفق باشید

سلام من برات انجام میدم حجم کل فایلها چقدر هست

مدیافایر 200 مگابایت هست حداکثر فایلی که میتونی آپلود کنی

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام من برات انجام میدم حجم کل فایلها چقدر هست

مدیافایر 200 مگابایت هست حداکثر فایلی که میتونی آپلود کنی

خیلی خیلی ممنون
تمام فایلهام زیر 200 مگ هست بجز یکیش که 350 مگه و اونم نمیشه کاریش کرد و کلا زیر 1.3 گیگ هست.
رمز و نام کاربری پارسا اسپیس و مدیافایر رو به همراه لینک ها رو براتون بفرستم تا لینک کمکی رو هم تو پارسا اسپیس و هم مدیافایر اپ کنید ؟

Last edited:

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
خیلی خیلی ممنون
تمام فایلهام زیر 200 مگ هست بجز یکیش که 350 مگه و اونم نمیشه کاریش کرد و کلا زیر 1.3 گیگ هست.
رمز و نام کاربری پارسا اسپیس و مدیافایر رو به همراه لینک ها رو براتون بفرستم تا لینک کمکی رو هم تو پارسا اسپیس و هم مدیافایر اپ کنید ؟

بفرست بیاد تا سریع برات آپلود کنم

اگه میتونی بیا یاهو اینجا یکم دیر به دیر چک میکنم

ID:Aqua141

بالا