• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند شغل دوم و پاره وقت, ضروری

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان, بنده یه جا مشغولم که شیفتای داغونی داره, یه روز صبح تا عصر میری و روز بعدش استراحتی و روز بعد اون شیفت شبی که روز بعدشم استراحت,خلاصه داغونه داغون, چندسال پیش وام زیاد ورداشتم که تو بورس و جی اف بازی از بین رفت حالا من موندم با قسطای کمر شکن, ماهی ۲۰۰ ت اینا برام میمونه که اونم خرج ماشین و خورتک میشه,

جاهای زیادی رفتم واسه شغل دوم ولی اونام تایم ثابت میخوان, یا روزای فرد یا زوح یا بعدظهرا, باکار و شیفتای داغون جور در نمیاد

یه مدت رفتم اژانس که بعد یه مدت خرج ماشین شدهمش بیخیالش شدم

خودم لیسانس کامپیوترم, مدرک شبکه و طراحی سایت و اشنایی به گرافیک دارم,

با این زمانها که فقط باید یه مغازه بزنم که سرمایه ندارم,کل نقدینگیم ۵ میلیونه اونم توبانک
حالا چیکار کنم به نظرتون؟ یه مدت خواستم دست فروشی کنم دیدم فامیلا اینا ببینن نمیشه,

حالا موندم چیکار کنم,

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با اون تخصص هایی که داری پروژه بگیر انجام بده .تو سایتهایی مثل پونیشا می تونی کار کنی ،آگهی تو سایتهای پر بازدید می تونی بدی شرکتهایی که به تخصص شما نیاز دارند هم سر بزن با بعضی هاشون می تونی پروژه ای کار کنی .همون آژانس هم باید ببینی مشکل کارت کجا بوده اگر نه خیلی ها دارند خرج زن بچه باهاش می دهند ماشینت احتمالا می خواسته بیوفته تو خرج بعیده ربطی به آژانس داشته باشه

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
واسه اژانس پراید خوبه,البته ریسکش بالاس یه بار تصادف کنی درامد یه ماهت میره,اگه تهران بودم کارش بهتر بود, تبریزم و کارای کامپیوتری کم و اولویت چهارم پنجمه

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
اگر تهرانيد و ميتونيد شيفت شب ١٥ شب در ماه كار پشتيباني شبكه انجام بديد به من يه پي ام بزنيد. ٧ شب تا ٧ صبح ١٥ روز در ماه

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان, بنده یه جا مشغولم که شیفتای داغونی داره, یه روز صبح تا عصر میری و روز بعدش استراحتی و روز بعد اون شیفت شبی که روز بعدشم استراحت,خلاصه داغونه داغون, چندسال پیش وام زیاد ورداشتم که تو بورس و جی اف بازی از بین رفت حالا من موندم با قسطای کمر شکن, ماهی ۲۰۰ ت اینا برام میمونه که اونم خرج ماشین و خورتک میشه,

جاهای زیادی رفتم واسه شغل دوم ولی اونام تایم ثابت میخوان, یا روزای فرد یا زوح یا بعدظهرا, باکار و شیفتای داغون جور در نمیاد

یه مدت رفتم اژانس که بعد یه مدت خرج ماشین شدهمش بیخیالش شدم

خودم لیسانس کامپیوترم, مدرک شبکه و طراحی سایت و اشنایی به گرافیک دارم,

با این زمانها که فقط باید یه مغازه بزنم که سرمایه ندارم,کل نقدینگیم ۵ میلیونه اونم توبانک
حالا چیکار کنم به نظرتون؟ یه مدت خواستم دست فروشی کنم دیدم فامیلا اینا ببینن نمیشه,

حالا موندم چیکار کنم,
اگه وقت داری یه سری به ما بزن دنبال یکی هستم برای این کار
http://forum.persiantools.com/threads/درخواست-شریک-برای-راه-اندازی-فروشگاه-سریال.744399/

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
نه ممنون,نت فایده نداره,قبلا زیاد فعالیت کردم, هرکی از مادرش قهر کرده اومده سایت زده و فروشگاه

بالا