برگزیده های پرشین تولز

نیازمند شغل دوم

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
بنده بعد وقت اداری )۲ به بعد بیکارم و با حقوق کارمندی هم دیگه نمیشه سر کرد, یه ۵ ت سرمایه دارم با یه سواری, تو کامپیوترم مدارک شبکه و گرافیک رو دارم, زبانم هم خوبه, اکثر جاها رفتم تمام وقت میخواستن,
به نظر شما چه کارایی میشه کرد!؟؟

قبلا سکه و دلار خرید و فروش میکردم و بعدش اومدم بورس هر چی سود کرده بودم هوا رفت, با بورس بعد یه سال فعالیت اشنا شدم ولی الان وضعش خوب نیست و درجا میزنه,

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
بورس حسابی ریخته بهم...سکه و دلارم که ثبات نسبی داره...ملک و املاکم که بی رونق و راکده...خودرو که روز به روز گرون تر میشه و راکدتر...بیکاری بیداد میکنه...
جوون ایرانی چیکار کنه که افسرده نشه؟؟
داداشی من خودم رزرویشن آژانسم...بعضی جاها برا شیفت بعد از ظهر تا 9 10 شب رزرویشن میخان حدوده 600ت حقوقشه...بگردی پیدا میشه(ولی کارش یه جوریه که منزلت اجتماعی و شخصیت تو این کار سطحش پایینه نباید توقع چندانی داشته باشی)

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
ممنون, تلفنچی میخوان برا اژانس ها که اونم حقوق ۳۰۰ ت میدن یه جا هم بود شیفت شب میخواست فقط که خوابت ناجور میشه و چند روز رفتم دیدم داغون میشه ادم خوابش ناقص باشه,
بعدشم رانندها فرهنگشون پایینه, شوخی های ناجور و زیر نافی میکنن, باید مثل خودشون بشی یا اذیت میکنن,

gheysar.

همکار بخش خودرو و رانندگی
همکار انجمن
لایک‌ها
4,467
رانندها فرهنگشون پایینه, شوخی های ناجور و زیر نافی میکنن, باید مثل خودشون بشی یا اذیت میکنن,

[emoji3][emoji23][emoji1]
این که دیگه دوشواری نداره

Sent from my C5303 using Tapatalk

xms

Registered User
لایک‌ها
387
شوما اول باید تکلیفت را با خودت مشخص کنی .
بعد اب باریکه و کار کارمندی و پشت میز نشینی و چندر غاز رابگذاری کنار تا بتونی یک شغل نان وابدار دست وپا کنی تا بعد از یه مدت بسته به همتت بتونی به اندازه یک کارمند بیچاره و بدخت کار کنی تا دو بعد ازظهر ولی چندین برابر اون کارمند بدبخته دربیاری .

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
پیشنهاد من بورسه . بورس الان نوسان داره و بدرد سهامداری نمیخوره ولی مناسب نوسانگیری و موج سواریه .مثلا خود من با نوسانگیری درسه سهم مارون /ارفع /بمپنا حدود 10 درصده سرمایم در سه روز گذشته سود کردم .

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
بورس قبلا هم.نوسان گیری داشتم, سود چند هفته ای می تونه با یه اشتباه بر باد بره, در ضمن اینده مملکت معلوم نیست, سیاست ها و استراتژی ها دوگانه است, یه میره تو نماز جمعه یه چیزی میگه کل هفته بورس گوجه ای میشه,
قبلا کل یه وام ده تمنی اب شد تو بورس الان دارم قسطاشو میدم , فعلا خوب نیست بورس با این رشد منفی اقتصادی

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
کسی نظر دیگه ای نداشت!!!؟

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
به نظر من فقط ترجمه . الان دوستانی هستند که مترجم میخوام و روی هر کلمه ده پونزده تومن میدن . با روزی یکی دو ساعت کار میتونید ماهانه سیصد چهارصد داشته باشید که بد نیست

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,169
دوست عزیز هیچ موقع کار و درآمد ثابتت رو فدای درآمد بیشتر نکن حتی اگه درآمدت خیلی زیاد نباشه چون ثابت و اینقدر بودن کسانی ک اینکارو کردن و مثل سگ پشیمونن خودم میشناسم خیلی ها رو بعدش میتونی ی ماشین بگیری بری مسافرکشی کسی ک دنبال اینه آبروم میره تا آخر عمر پشمم گیرش نمیاد کار عار نیست فعلا شروع کن نشد عوض کن

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
شرایط نویسدنگی سایت رو دارید؟ نویسنده های من هفته ای حداقل 100 هزار تومان تا هفته ای 300 هزار تومان در آمد دارند بسته به نوع پست و سختی کارشون متفاوته.. سایت دانلود هست.. ترجمه هم که میگید بلدید و خیلی تاثیر داره..

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
بله, اکثر روزای پای اینترنت و نت هستم,

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,750
تا جونی اگر ریسکهای بزرگ و عاقلانه روی توانایی ها و علاقه ات انجام دادی شاید 50درصد در پیری زندگی خوبی داری
اگر نه تا 60سالت هم شد میشینی میگی هر کسی میلیاردر شد رانت خوار بود و کوفتش بشه و........و با یک زندگی کارمندی و متوسط به پایین میری اون دنیا و احتمال 90 درصد بچه هات هم همین سرنوشت را خواهند داشت

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
کسی نویسندگی سایت میخواد شرایط و نحوه کارو پخ کنه, قبلا سایت داشتم و زبانم خوبه برای ترجمه و پست گذاشتن!

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
همچنان منتظریم!!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
من نمیدونم چرا اینقدر پول دراوردن سخته واسه بعضیا
من الان میدونی دارم چیکار میکنم؟ قارچ کامبوجا گرفتم دارم نوشیدنی کامبوجا درست میکنم میفروشم. اگه نمیدونی چیه یه سرچ تو نت بکن
یه خم شیشه ای 50 لیتری گرفتم محلولشو درست میکنم قارچ هم میندازم توش بعد 10 روز اماده میشه ینی ماهی 3بار میتونم درست کنم. یه هفته پیش اولین سری رو فروختم به یه کافیشاپ هنوز هیچی نشده تموم کردش میگه بازم میخوام. لیتری 5هزار تومن از من میخره به مشتری میده لیوانی 3تومن ینی قشنگ دوبرابر میفروشه. اگه یه خم 50 لیتری دیگه بگیرم و هر سری 100لیتر درست کنم میشه ماهی یک و نیم میلیون. زمانی که واسه درست کردنش میذارم خیلی بشه یک ساعت، 10 روز بعد خودش عمل میاد. ینی با گذاشتن ماهی یک ساعت وقت 1.5 میل کاسبم
کلا منظورم اینه که اگه دنبال کارای باکلاس نباشیم خیلی کارا میشه کرد

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
من نمیدونم چرا اینقدر پول دراوردن سخته واسه بعضیا
من الان میدونی دارم چیکار میکنم؟ قارچ کامبوجا گرفتم دارم نوشیدنی کامبوجا درست میکنم میفروشم. اگه نمیدونی چیه یه سرچ تو نت بکن
یه خم شیشه ای 50 لیتری گرفتم محلولشو درست میکنم قارچ هم میندازم توش بعد 10 روز اماده میشه ینی ماهی 3بار میتونم درست کنم. یه هفته پیش اولین سری رو فروختم به یه کافیشاپ هنوز هیچی نشده تموم کردش میگه بازم میخوام. لیتری 5هزار تومن از من میخره به مشتری میده لیوانی 3تومن ینی قشنگ دوبرابر میفروشه. اگه یه خم 50 لیتری دیگه بگیرم و هر سری 100لیتر درست کنم میشه ماهی یک و نیم میلیون. زمانی که واسه درست کردنش میذارم خیلی بشه یک ساعت، 10 روز بعد خودش عمل میاد. ینی با گذاشتن ماهی یک ساعت وقت 1.5 میل کاسبم
کلا منظورم اینه که اگه دنبال کارای باکلاس نباشیم خیلی کارا میشه کرد
مراحلشو کامل یاد میدی ؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
مراحلشو کامل یاد میدی ؟
kombucha.jpg

مواد لازم

• قارچ کامبوجا
  • چاي سبز 5 قاشق غذاخوري
  • آب 5/4 ليتر
  • شکر 4 ليوان
  • ظرف غير فلزي
  • مقداري پارچه جهت بستن درب ظرف
روش تهيه

ابتدا چاي سبز را با 2 ليوان آب جوش به مدت 5 دقيقه دم کرده سپس مقدار 5/4 ليتر آب را جوش آورده و در ظرفي غير فلزي مانند يک سطل پلاستيکي با دهانه بزرگ بريزيد چاي را پس از دم کردن به همراه شکر به ظرف اضافه کرده و هم بزنيد اجازه دهيد تا سرد شود قارچ و مقداري از نوشابه کامبوجا را که از قبل آماده کرده ايد را به ظرف اضافه و درب ظرف را با پارچه ببنديد (با توجه به اينکه براي تهيه نوشابه قارچ نياز به اکسيژن دارد درب ظرف را نبايد ببنديد بلکه بايد با پارچه بست تا قارچ مراحل تخمير را به درستي انجام دهد) و به مدت 9 روز در روزهاي تابستاني بسيار گرم و در روزهاي معمولي 12 روز در روزهاي سرد زمستان تا 20 روز در جاي تاريک با دماي معمولي مانند کمد و يا کابينت نگهداري کنيد پس از گذشت اين مدت نوشابه بايد داراي طعمي ترش و شيرين و گاز دار باشد . نوشابه آماده است

نوشابه را صاف کرده در ظروف غير فلزي و داخل يخچال نگهداري کنيد .

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,540
5 درصد هم الکل داره میخوری قشنگ حس میکنی
هرچی بیشتر بمونه همینطور الکلش بیشتر میشه

بالا