• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح سایت مشاور املاک از تبریز

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
با سلام خدمت دوستان ، بنده مشاور املاک دارم و می خوام برای خودم وب سایتی داشته باشم .

مواردی که میخوام اینا هستن :

دامنه
هاست
قالب خوب و بقیه مواردی که نیازمند یک وب سایت املاک هست ، مثل سپردن ملک ، امکان مشخص نمودن مکان ملک از روی نقشه ، قابلیت تبدیل ملک رایگان به ویژه ، داشتن کد ملک و ....

جستجوی ملک بر اساس آپارتمان ، حیاط و ... و رهن و اجاره و ....

فقط از تبریز ، به خاطر اینکه میخوام حضوری توضیحات مربوطه رو به طور کامل ارائه بدم .

لطفا نمونه کار و قیمت پیشنهادی تون رو بفرمایید . ( قیمت ها رو منطقی بفرمایید چون نمیخوام فعلا زیاد هزینه کنم )

با تشکر

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام دوست عزیز الان براتون پ خ میدم

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
داداش براتون پ خ دادم لطفاً چک کنید و پاسخ بدید . با تشکر

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام ، پاسخ داده شد دوست عزیز
دوست عزیز به صورت مفصل و به همراه تصاویر از نما های مختلف 2 نوع سیستم براتون پ خ دادم لطفاً مشاهده کنید و پاسخ بدید ..منتظر جواب شما هستم . ممنون

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام خسته نباشید
سایتها به زبان php.ajax نوشته میشن ، از این به بعد کاملا ریسپانسیو ، با استفاده از css3 و html5

cms های زیادی رو از پایه بدون استفاده از هیچ سیستم مدیریت محتوا برنامه نویسی کردیم . میتونم نمونه ها رو براتون ارسال کنم
همچنین در آینده اگر تمایل داشتید میتونیم اپلیکیشن اندروید نیز برای سایتتون بنویسیم که کلیه اطلاعات روی موبایل هم قابل مشاهده باشه
بیزحمت جزئیات را ارسال کنید
با تشکر

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
باسلام خسته نباشید
سایتها به زبان php.ajax نوشته میشن ، از این به بعد کاملا ریسپانسیو ، با استفاده از css3 و html5

cms های زیادی رو از پایه بدون استفاده از هیچ سیستم مدیریت محتوا برنامه نویسی کردیم . میتونم نمونه ها رو براتون ارسال کنم
همچنین در آینده اگر تمایل داشتید میتونیم اپلیکیشن اندروید نیز برای سایتتون بنویسیم که کلیه اطلاعات روی موبایل هم قابل مشاهده باشه
بیزحمت جزئیات را ارسال کنید
با تشکر
سلام ، با تشکر از پیامتون جزئیات پ.خ شد .

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
با سلام ، در صورتی که به صورت غیر حضوری مد نظرتون بود برام پخ بدین جزئیات رو تا بررسی کنیم.

بالا