• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند طراح سایت و همچنین همکار

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
قصد درست کردن سایت طراحی و گرافیکی دارم که نیازمند تعدادی همکار هستم

+ طراح سایت ( وردپرس ، جوملا ، ... ) یا Psd
+طراح وبلاگ
+برنامه نویس
+گرافیست
+سئو کار
و...

اولین پروژه رو هم روی سایتی که قراره احداث بشه میذاریم
و بعدش هم قرار هستش با هم همکاری کنیم

توجه کنین که درآمد شما از سفارشات میباشد

همچنین نیازمند نویسنده برای سایت هستیم که مطالب جدید رو بصورت اختصاصی و نیمه اختصاصی بذاره
که بهشون سرور مجازی داده میشه

لطفآ نوع همکاری و مبلغ درخواستی رو پ.خ کنین .
( پ.خ هایی که قیمت نداشته باشند پاسخ داده نمیشه ( باید محدوده قیمت گذاشته بشه مثلا از X تومان تا Y تومان ))

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
چه سایتی ؟ چه موضوعی میخواین راه بندازین ؟؟

بنده طراح هستم

Sent from my ST27i

arezoo68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من می توانم پست اختصاصی آماده کنم، و آن ها را برایتان ارسال می کنم و پست زدنش با خودتان خواهد بود(به طور واضحتر مطالب اختصاصی را می فروشم)... دستمزد هم صفحه ای 700 تومان + به علاوه هزینه منبعی که تهیه کردم(حدودا 3000 تومان خواهد بود-کمتر و بیشتر شدنش بستگی به قیمت روز و نوع منبع دارد) البته این را مد نظر داشته باشید که از هر منبع چندین مطلب میشه بیرون کشید. مطالبی هم که عکس دارند، هر عکس به صورت جداگانه 100 یا 200 تومان محاسبه خواهد شد. در روز هم بالای 10 تا مطلب می تونم بفرستم برایتون. در هر زمینه ای که خواستید.
در صورتی که مایل بودید پ خ کنید. با تشکر

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
پ.خ دادم خدم
من می توانم پست اختصاصی آماده کنم، و آن ها را برایتان ارسال می کنم و پست زدنش با خودتان خواهد بود(به طور واضحتر مطالب اختصاصی را می فروشم)... دستمزد هم صفحه ای 700 تومان + به علاوه هزینه منبعی که تهیه کردم(حدودا 3000 تومان خواهد بود-کمتر و بیشتر شدنش بستگی به قیمت روز و نوع منبع دارد) البته این را مد نظر داشته باشید که از هر منبع چندین مطلب میشه بیرون کشید. مطالبی هم که عکس دارند، هر عکس به صورت جداگانه 100 یا 200 تومان محاسبه خواهد شد. در روز هم بالای 10 تا مطلب می تونم بفرستم برایتون. در هر زمینه ای که خواستید.
در صورتی که مایل بودید پ خ کنید. با تشکر
پ.خ دادم خدمتتون

بالا