• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند متخصص سئو , برنامه نویس و طراح سایت

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
جذب افراد علاقه مند به کار گروهی و برند سازی

===================
ما در واقع دنبال مدیران خلاق هستیم و قصد نداریم افرادی را به صورت پروژه ای یا حقوق ثابت استخدام کنیم! شما بخشی از یک پروژه برندینگ خواهید بود که موقعیت کاری تا سطح مالکیت و مدیریت نامحدود است.
===================

در این راستا:
در زمینه خدمات (برنامه نویسی , طراحی سایت , سئو) نیاز به تشکیل تیمی هست که با توجه به توضیحات بالا و شرایط زیر تحت عنوان یک برند و دیدگاهی حرفه ای همکاری داشته باشیم
  • حداقل سن 20 سال.
  • سابقه کاری مفید. (مدرک دانشگاهی در اولویت نیست! تجربه و تخصص حایز اهمیت است)
  • با توجه به داشتن سابقه کاری مفید لازم به ذکر است برای اعتماد و همکاری حرفه ای تر این سابقه شامل داشتن نمونه کار فعال (موضوع انجام شده مربوط به حال و در دسترس باشد) می شود.
  • روحیه کار تیمی و تمرکز حرفه ای! به عبارت ساده تر همکاری با عزیزانی که ترجیح می دهند یک گروه موفق شود و روحیه کار شخصی و جداگانه نداشته باشند.
  • انجام همکاری از ابتدا صرفا به انگیزه مالی نباشد! تا حد امکان سعی می کنیم همکاری پر سودی داشته باشیم! اما سختی و ناهمواری های هر تجارتی به خصوص در مراحل اولیه بر همگان روشن است.
  • اخلاق مشتری مدار و توجه به مسائل حفظ اعتبار و سبک کاری.
  • محدودیتی در ارتباط با شهر محل سکونت نیست! در دسترس بودن حایز اهمیت است.
  • حداقل افراد برای شروع همکاری 10 نفر و حداکثری وجود ندارد.

لطفا شماره تماس و آدرس ایمیل معتبرتان را به صورت پیغام خصوصی یا از بستر ایمیل زیر برای دعوت به شرکت در جلسه مجازی اولیه : (معرفی اولیه/ امکان سنجی/تخصص ها/حدود اختیارات/وظایف/و...) ارسال نمایید. ما از طریق همان شماره تماس و ایمیل اطلاعات شرکت در این جلسه و زمان آن را برایتان ارسال می کنیم.

ایمیل:
info(at)anatajj(dot)com

همچنین، برای سهولت بیشتر می توانید با شماره همراه خودتان (شماره ای که بتوانیم با شما تماس بگیریم) ایمیل معتبرتان را به سامانه پیامکی ما ارسال نمایید:
30005825500000
ما از اطلاعات تماس با شما (شماره همراه و ایمیل) برای اطلاع رسانی زمان جلسه استفاده خواهیم کرد.
(مطمئن باشید از شماره همراه و آدرس ایمیل شما هیچ استفاده دیگری نخواهد شد)

نکته: حضور در جلسه توسط یک خط اینترنت , کامپیوتر و میکروفون امکان پذیر است. در جلسه اولیه برای انجام همکاری حضور شما (به صورت مجازی در جلسه صوتی) شرط تشکیل این جسله خواهد بود.

========
با تقدیم احترام

Last edited:

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
اگه انگیزه مالی نباشه پس چی باشه :D باو می ملت بیکارن :|:|

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
اگه انگیزه مالی نباشه پس چی باشه :D باو می ملت بیکارن :|:|
درود بر شما
انجام همکاری از ابتدا صرفا به انگیزه مالی نباشد!
چنانچه از ابتدا انگیزه و تمرکز بر روی مسائل مالی و کسب سود باشه موضوع برند سازی دیگه معنی نداره!
با تشکر از نقطه نظر و توجه شما به موضوع
با تقدیم احترام

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
درود بر شما

چنانچه از ابتدا انگیزه و تمرکز بر روی مسائل مالی و کسب سود باشه موضوع برند سازی دیگه معنی نداره!
با تشکر از نقطه نظر و توجه شما به موضوع
با تقدیم احترام
وقتی برند سازی اهمییت پیدا میکنه که سود و یا کیفیت باشه

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
وقتی برند سازی اهمییت پیدا میکنه که سود و یا کیفیت باشه
فرمایشات شما بسیار صحیح و متین
این نظر شخصیه بنده است و به هیچ عنوان منظور این نیست که فقط این نظریه صحیحه و عملی!!
فرق بین برند سازی و برند شناخته شده است!!
100 البته اگر تبدیل به برند شده باشه یک کسب و کار به خودی خود به سود رسیده!
اما در مرحله برندسازی تمرکز و اهمیت در درجه اول کسب سود و استفاده از اون سود نیست!
و تا زمانی که واقعا به یک برند تبدیل بشه شاید 99% درآمد مجدد در راه تبلیغات و سرمایه گذاری بازگشت داده بشه!
مجدد تاکید می کنم این موضوع تنها نظر شخصیه بنده است! و کاملا حق با شماست که همکاری کردن بدون انگیزه مالی امکان پذیر نیست و ما هم چنین انتظاری نداریم! اما موفقیت تجاری یک ریسکه! پس در صورت امکان دنبال عزیزانی هستیم که تحمل ریسک پذیری داشته باشند نسبت به بزرگوارانی که دنبال حقوق ثابت و مزایا هستند.
به عبارت ساده تر در حال حاضر به دلایلی جذب نیروی کار با حقوق ثابت و مزایا انتخاب خیلی درستی نیست! در مقابل دنبال افرادی هستیم که با علاقه و صبر در کنار هم به جلو حرکت کنیم.

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
فرمایشات شما بسیار صحیح و متین
این نظر شخصیه بنده است و به هیچ عنوان منظور این نیست که فقط این نظریه صحیحه و عملی!!
فرق بین برند سازی و برند شناخته شده است!!
100 البته اگر تبدیل به برند شده باشه یک کسب و کار به خودی خود به سود رسیده!
اما در مرحله برندسازی تمرکز و اهمیت در درجه اول کسب سود و استفاده از اون سود نیست!
و تا زمانی که واقعا به یک برند تبدیل بشه شاید 99% درآمد مجدد در راه تبلیغات و سرمایه گذاری بازگشت داده بشه!
مجدد تاکید می کنم این موضوع تنها نظر شخصیه بنده است! و کاملا حق با شماست که همکاری کردن بدون انگیزه مالی امکان پذیر نیست و ما هم چنین انتظاری نداریم! اما موفقیت تجاری یک ریسکه! پس در صورت امکان دنبال عزیزانی هستیم که تحمل ریسک پذیری داشته باشند نسبت به بزرگوارانی که دنبال حقوق ثابت و مزایا هستند.
به عبارت ساده تر در حال حاضر به دلایلی جذب نیروی کار با حقوق ثابت و مزایا انتخاب خیلی درستی نیست! در مقابل دنبال افرادی هستیم که با علاقه و صبر در کنار هم به جلو حرکت کنیم.
این ریسک و تبلیغات که میگی واسه زمانیه که یه چیز خواص که قبلا متشابه های زیادی نداشته کارایی داره و گرنه ما تو همین ایران هزاران شرکت طراحی و برنامه نویسی هدف دار داریم شما که اصلا معلوم نیست هدفتون چی هست .

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
درود مجدد

این ریسک و تبلیغات که میگی واسه زمانیه که یه چیز خواص که قبلا متشابه های زیادی نداشته کارایی داره و گرنه ما تو همین ایران هزاران شرکت طراحی و برنامه نویسی هدف دار داریم شما که اصلا معلوم نیست هدفتون چی هست .

بله کاملا حق با شماست!
به همین علت :
جلسه مجازی اولیه : (معرفی اولیه/ امکان سنجی/تخصص ها/حدود اختیارات/وظایف/و...)
خوشحال میشم که برای دریافت پاسخ سوالاتتون اگر مایل هستید اطلاعات تماس ارسال بفرمایید تا زمان برگزاری جلسه مجازی رو خدمتتون ارسال کنم.
در این جلسه مجازی ظرف حداکثر 30 دقیقه و حتی پرسش و پاسخ زنده می تونید درک روشنی از اهداف و دیگر موضوعات داشته باشید و در صورت تمایل با ما همکاری کنید.

با تقدیم احترام

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
جلسه مجازی اولیه : (معرفی اولیه/ امکان سنجی/تخصص ها/حدود اختیارات/وظایف/و...) که میگی واسه زمانیه که اهداف شرکت مشخص باشه نه این که تازه هم فکری کنیم که چه کسی چیکار کنه !!!

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
درود

جلسه مجازی اولیه : (معرفی اولیه/ امکان سنجی/تخصص ها/حدود اختیارات/وظایف/و...) که میگی واسه زمانیه که اهداف شرکت مشخص باشه نه این که تازه هم فکری کنیم که چه کسی چیکار کنه !!!

گرامی , موضوع این جلسه همفکری و پیدا کردن راهکار نیست!
اهداف و خط مش ها در جلسه بیان خواهد شد.
شما و یا حاضرین در جلسه با توجه به درک کامل از اهداف و خط مش ها مختار به تصمیم گیری برای آغاز همکاری یا عدم همکاری هستند!
سپاسگذارم از توجه دقیق شما به موضوع! اما هیچ شخصیت تجاری اهداف و سیاست های کاریش رو به این شکل عمومی و در یک انجمن بیان نخواهد کرد! برگزاری جلسه به همین منظور به ما این امکان رو میده تا عده خاصی از مخاطبینی که احتمال همکاری با آنها وجود دارد در جریان استراتژی های ما قرار بگیرند, نه عده ای وسیع در سطح انجمن و اینترنت!
مجدد تاکید می کنم برای دریافت ابهامات و پاسخ سوالاتتون اگر مایل بودید حتما در این جلسه شرکت کنید.

با تقدیم احترام

webbarg

Registered User
لایک‌ها
61
سلام .
دوست عزیز من مایل به همکاری هستم .
اما این روش یه ریسکه ، چون من به عنوان برنامه نویس باید کار کنم و شما به عنوان مدیریت روی برندیتون کار کنید و از اونجایی که ما هیچ درصد و سهمی در کار نداریم در نهایت برند شما برنده میشه و ما هیچ .
از طرفی فکر شما اقتصای هست و نمی خواهین ماهیانه 3 میلیون به هر برنامه نویس بدید و قصد انجام کاره پروژه ای دارید که هیچ طراحی زیر بارش نمیره .

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
سلام .
دوست عزیز من مایل به همکاری هستم .
اما این روش یه ریسکه ، چون من به عنوان برنامه نویس باید کار کنم و شما به عنوان مدیریت روی برندیتون کار کنید و از اونجایی که ما هیچ درصد و سهمی در کار نداریم در نهایت برند شما برنده میشه و ما هیچ .
از طرفی فکر شما اقتصای هست و نمی خواهین ماهیانه 3 میلیون به هر برنامه نویس بدید و قصد انجام کاره پروژه ای دارید که هیچ طراحی زیر بارش نمیره .

درود بر شما
حق با شماست کاملا. اما موضوع ما کار پروژه ای یا ... نیست!
شاید اگر خلاصه ای از جلسه رو در اختیار شما بزرگواران قرار بدم موجبات اعتماد بیشتر فراهم بشه/

برای برندینگ سرمایه گذاری بسیار عظیمی نیازه!
اما
همیشه به این شکل نیست! بازی پازل زمانی معمای تصویرش را به شما نشون میده که اکثر قطعات و جزئیات تصویر کنار هم باشند. بهترین ایده های تبلیغاتی و برندینگ , ایده هایی هستند که قدرت تجارت رو با اسکلت بندی محکم بنا کردند! پول یک منبع محدوده که هرچقدر هم شما قصد داشته باشید بواسطه اون برند سازی کنید بازهم یکی بیشتر از شما قدرت مالی داره!! و این سلسله مراتبی است که هیچ گاه تحت هیچ شرایطی پایان ندارد!!!
موضوع همکاری, ایده برند سازی جدیدی است که نیاز به افراد علاقه مند با روحیه خلاق داره! صحبت از این نیست که صرفا ما مدیریت کنیم و شما پروژه ای با ما همکاری کنید و بعد تسویه حساب و بعد هم خداحافظ!!!
اگر کسی با قصد و انگیزه مالی از اول کاری رو شروع کنه در واقع کار تیمی انجام نداده!! بلکه استخدام شده و به اندازه یک کارمند هم برای ما ارزش داره!! اما فردی که از اول با شور و اشتیاق و روحیه سازندگی در کنار یک گروه آغاز به کار می کنه همیشه بخشی از اون مجموعه و برنده و به خوبی می دونه که هر رفتار نادرست یا ترک گروه باعث آسیب به منافع شخصی خودش میشه!!

ما در واقع دنبال مدیران خلاق هستیم که به توانایی هاشون برای شروع یک کار تیمی و حرفه ای اطمینان دارند!!!
دنبال جذب افرادی که خواهان استخدام هستند نیستیم! مدیران اجرایی می خواهیم چرا که با گذشت زمان و موفقیت آمیز بودن این برندینگ خود شما هستید که به اجبار باید مدیریت بخش کاری خودتان را در دست داشته باشید!

برای شرکت در جلسه اولیه شماره تماس و ایمیل معتبرتون رو ارسال بفرمایید.

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
پی نوشت:
پست اول به روز رسانی شد.

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
لطفا اطلاعات رو برای من ارسال کنید

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
درود
لطفا اطلاعات رو برای من ارسال کنید
جزئیات بیشتری برای شما در بستر پیغام خصوصی ارسال شد.
==============
پی نوشت:
برای سهولت بیشتر در ارسال اطلاعات تماس، بستر پیامک برای شما عزیزان فعال شد.
برای اطلاعات بیشتر به خطوط انتهایی پست اول مراجعه فرمایید

Last edited:
بالا