• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مترجم مطالب تکنولوژِی و IT

HAMIDI72

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
بنده به یک نفر مترجم برای ترجمه ی مطالب فناوری و آی تی نیاز دارم . مطالب از سایت هایی مثل engadget.com هست ، هر مطلب به صورت معمول 5 تا 10 خط هست ، برخی اوقات مطالبی با تعداد خطوط بیشتر هم هست که اونا جدا حساب میشن و هر مطلب به صورت عادی 1 عکس داره که نیار هست دانلود بشه و دوباره روی سایت آپلود بشه . روزانه بین 3 تا 5 پست نیاز دارم . لطفا قیمت پیشنهادی خود رو برای بنده پیام خصوصی کنید .
از نظر پرداخت هر هفته دوبار حداقل میتونم پرداخت کنم که اگر شرایط دیگری برای پرداخت مورد نظرتون هست خواهشا در پیام درج بفرمایید.

6life

Registered User
لایک‌ها
200
پستی900تا1000هستم شرایط و پ خ کنید

HAMIDI72

Registered User
لایک‌ها
1
پستی900تا1000هستم شرایط و پ خ کنید

کاربر گرامی صندوق دریافت شما پر شده ، لطفا بعد از اینکه خالی کردین صندوق دریافتتون رو به بنده پ.خ بدید . ممنون

HAMIDI72

Registered User
لایک‌ها
1

پ.خ شد .

با توحه به اعلام آمادگی چند نفر از دوستان ، ظاهرا نویسنده یا نویسندگان موردنظر یافت شدند. در صورتی که با دوستان فعلی به توافق نرسیدیم مجددا جهت جذب نیرو اطلاع رسانی خواهم نمود.

HAMIDI72

Registered User
لایک‌ها
1
با توجه به اینکه دوستانی که تاکنون اعلام آمادگی کرده بودن تعدادی قبل از شروع کار انصراف دادند و تعدادی جواب ندادند و یکی دو نفر هم تا پای کار رفتند و یکی منصرف شد و یکی هم چند تا پست گذاشت که البته چنگی به دل نزد متاسفانه و با ایشون تسویه کردم ، لطفا دوستانی که تمایل دارند به انجام اینکار آمادگی خود را اعلام نمایند ...

کیفیت ترجمه برای بنده مهمه و اینکه اقتصادی باشه هم مهمه ، مترجم یه مقداری در این زمینه اطلاعات داشته باشه ( در حدی که اسم مدل ها و سری ها و موارد مشابه رو ترجمه به فارسی نکنه )
ضمنا بنده به دنبال یک نرخ پایه حدود 1000 تومن هستم اکثر پست ها حدود 7 الی 12 خط هستند ، برای مطالب طولانی تر ، مطالب مورد علاقه مخاطب و ... به نویسنده پاداش داده میشه و ممکنه تا هر پست 4-5 تومن هم بدم البته این پست ها ویژه حساب میشن و تعدادشون در ماه باید محدود باشه چون از نظر مالی منابع نامحدودی در اختیار ندارم . اما باز هم تکرار میکنم کیفیت مهم ترینه ، تسویه حساب هم هفته ای یکی دوبار انجام میشه .

dvdcd

Registered User
لایک‌ها
22
خصوصی چک کنید لطفا

djmv

Registered User
لایک‌ها
22
Yahoo id: mv.dj00
فکر میکنم بتونم کارتون رو حسابی راه بندازم... چون خود تدریس میکنم...

بالا