• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند مشورت جهت راه اندازی سایت دانلود رایگان و خبری

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام

قصد دارم طی یه برنامه سه ساله یه سایت دانلود نرم افزار رایگان و خبری راه اندازی کنم. ولی در یه قسمت ابهام دارم.

راه اندازی سایت پربازدید برای دانلود خوب مشکلی نیست و با یه سرور و هاست قوی حل میشه ولی چیزی که در اون ابهام دارم اینه که ظرفیت هاست دانلود باید چقدر باشه ؟

چون رفتم قیمت های هاست و سرور های دانلود برای سایت های پربازدید رو دیدم , ارقام خیلی بالا بود. 300 , 400 و تا 1 میلیون و بیشتر بود.

الان چیزی که برام سواله اینه که خوب کسی که داره یه سایت جدید و صفر راه اندازی میکنه که اولش مشخص نیست نتیجه بگیره یا نه . و اصلا عاقلانه نیست که برای شروع ماهیانه این رقم هزینه کرد.

یه سوال دیگه هم دارم , اشکالی داره که هاست سایت رو از سایت های خارجی بگیرم ؟ چون آپشن ها و تفاوت قیمت ها در بعضی سرویس ها خیلی چشمگیر هست بین فروشندگان هاست در ایران و سایت های خارجی .

ممنون میشم دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند راهنمایی کنند

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از اول نمیخاد هاست یه میلیونی بگیری کم کم که بازدیدت بره بالا هاستتو ارتقا میدی...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
از اول نمیخاد هاست یه میلیونی بگیری کم کم که بازدیدت بره بالا هاستتو ارتقا میدی...

فکر کنم مطلب رو درست نخوندی , قسمت هاست سایت رو که میدونم یه هاست میگیری .

ابهام من در قسمت هاست دانلود هست . هاست دانلود هم در حجم بالا گرونه مثلا هاست 200 گیگ تقریبا ماهی 80 تا 100 تومن هست. خوب 200 گیگ هاست برای یه سایت دانلود رایگان که حجمی نیست و سه سوت پر میشه

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درسته قیمت ها بالاست... بعضی از دوستان در ابتدا از آپلود سنترها استفاده میکنن و بعد که سایتشون به درامدزایی رسید هاست دانلود میخرن و فایلهاشون رو به هاستشون انتقال میدن و ...

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
نه با اپلودسنتر ها که نمیشه در مقابل دانلودها رقابت کرد :|
من یکی از دوستام وی پی اس هلند با هارد رید10, 2 ترابایت داشت ماهی 200 تومن. سرعت اپلودش هم در حد 30 مگ بود. کیفیتش نسبت به هاست دانلود کمتره ولی تا بازدید بخواد به اون حد برسه پول هاست دانلود در میاد.

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
برای شروع سرور مجازی معمولی و فقط هارد بالا جواب میده چون شما در حال پر کردن آرشیو هستید و همچین فایل های چشمگیری ندارید که بتونید بازدید بالایی بگیرید که در نتیجه هاردتون بیشتر از پهنای باند مصرف میشه
شاید حتی با 60-70 تومن هم برای یک سرور با یک هارد مناسب مشکلتون حل بشه چون نیاز به رم و پورت قوی ندارید چون مصرف کننده بالایی هم ندارید
وقتی هم که سایت بازدیدش رفت بالا میتونید از سرویس های ویزه استفاده کنید که به سایت های دانلود با رتبه های پایین میدن که به طور مثال هاست دی ال 2 ترابایت با پهنای باند نامحدود رو 210 تومن قیمت داد که شاید سرور های خارجی هم با این قیمت نتونید پیدا کنید

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
برای سایت دانلود باید حداقل ماهی 1 میلیون تومان هزینه کنید حدود 200 -300 سرور دانلود که حداقل و بقیشم پول هاست و نویسنده و ... البته این هزینه فقط برای شروع هست

irmelody.in

Registered User
لایک‌ها
369
با سلام
خرج سایت دانلود نرم افزار یا موزیک ، فیلم ،و...زیاده ولی ارزش داره و پولش خیلی زود برمیگرده
بهتون توصیه میکنم با سرور های قوی هاست قوی و خوب و قالب اختصاصی و سئو عالی کارتون رو شروع کنید که خیلی زود پیشرفت میکنید
برای سرور از هاست دی ال یا میهن وی پی اس استفاده کنید
هاست دانلود هم از سایت hostedl.co m یا پارس وب سرور استفاده کنید که عالی هستن
من سایت نرم افزار نداشتم که بخوام در مورد اینکه چقدر فضا لازمه نظر بدم
امیدوارم موفق باشید و شاهد یک سایت قوی همچون دانلود ها ، پی سی دانلود ، آسان دانلود و...باشیم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نه با اپلودسنتر ها که نمیشه در مقابل دانلودها رقابت کرد :|
من یکی از دوستام وی پی اس هلند با هارد رید10, 2 ترابایت داشت ماهی 200 تومن. سرعت اپلودش هم در حد 30 مگ بود. کیفیتش نسبت به هاست دانلود کمتره ولی تا بازدید بخواد به اون حد برسه پول هاست دانلود در میاد.

من خیلی سرچ کردم حتی وی پی اس ها هم خیلی قیمت بالا بودن . بطور خلاصه بگم فضای 1 ترا و بیشتر قیمت ها همگی نجومی بودن که برای شروع پروژه ای که معلوم نیست نتیجه مثبت بده اصلا عاقلانه نیست.

برای شروع سرور مجازی معمولی و فقط هارد بالا جواب میده چون شما در حال پر کردن آرشیو هستید و همچین فایل های چشمگیری ندارید که بتونید بازدید بالایی بگیرید که در نتیجه هاردتون بیشتر از پهنای باند مصرف میشه
شاید حتی با 60-70 تومن هم برای یک سرور با یک هارد مناسب مشکلتون حل بشه چون نیاز به رم و پورت قوی ندارید چون مصرف کننده بالایی هم ندارید
وقتی هم که سایت بازدیدش رفت بالا میتونید از سرویس های ویزه استفاده کنید که به سایت های دانلود با رتبه های پایین میدن که به طور مثال هاست دی ال 2 ترابایت با پهنای باند نامحدود رو 210 تومن قیمت داد که شاید سرور های خارجی هم با این قیمت نتونید پیدا کنید

چطوری هاست دی ال 2 ترا رو میده 210 تومن ؟ من تو سایتشون نگاه کردم سرور 1 ترا رو زده بود 900 تومن ماهی

برای سایت دانلود باید حداقل ماهی 1 میلیون تومان هزینه کنید حدود 200 -300 سرور دانلود که حداقل و بقیشم پول هاست و نویسنده و ... البته این هزینه فقط برای شروع هست
نه رفیق , ماهی 1 تومن برای کاری که معلوم نیست نتیجه بده اصلا معقول نیست. نویسنده هم نیازی ندارم چون هم خودم وقت آزاد دارم هم یه دوجین آدم بیکار سراغ دارم :D

البته فکر نکنم برای شروع این مقدار هزینه باشه

با سلام
خرج سایت دانلود نرم افزار یا موزیک ، فیلم ،و...زیاده ولی ارزش داره و پولش خیلی زود برمیگرده
بهتون توصیه میکنم با سرور های قوی هاست قوی و خوب و قالب اختصاصی و سئو عالی کارتون رو شروع کنید که خیلی زود پیشرفت میکنید
برای سرور از هاست دی ال یا میهن وی پی اس استفاده کنید
هاست دانلود هم از سایت hostedl.co m یا پارس وب سرور استفاده کنید که عالی هستن
من سایت نرم افزار نداشتم که بخوام در مورد اینکه چقدر فضا لازمه نظر بدم
امیدوارم موفق باشید و شاهد یک سایت قوی همچون دانلود ها ، پی سی دانلود ، آسان دانلود و...باشیم

شما درست میگید طبق تحقیقاتی که انجام دادم هزینه داره ولی اگر اصولی و با مدیریت درست انجام بشه در مقابل درآمدزایی که در آینده داره ارزش هزینه کردن داره.

ولی چیزی که مسلم هست برای سال اول نمیخوام هزینه زیادی داشته باشم چون شاید اصلا به نتیجه نرسه

به نظر دوستان اگر برای سال اول با یه هاست دانلود 500 گیگ شروع کنم چطور هست ؟ با سرچی که انجام دادم تونستم توی چندتا شرکت که ثبت شده بودن و بقول معروف با پدر مادر بودن بین 100 تا 150 تومن در ماه پیدا کنم.

برای هاست خود سایت هم یه هاست پربازدید تا 200 تومن در سال بگیرم.

خوب چون سال اول هست زمان میبره تا سایت جا بیوفته و فکر کنم یه هاست تا 200-300 تومن برای سال اول کفایت کنه . هاست دانلود 500 گیگ هم برای سال اول میتونه کفایت کنه .

چون با خودم حساب کردم به غیر از ویندوز و بعضی نرم افزار های حجیم اگر میانگین هر نرم افزار رو 50 مگ حساب کنید یه چیزی حدود 10 هزار نرم افزار تو هاست دانلود میشه آپلود کرد

Last edited:

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
من خیلی سرچ کردم حتی وی پی اس ها هم خیلی قیمت بالا بودن . بطور خلاصه بگم فضای 1 ترا و بیشتر قیمت ها همگی نجومی بودن که برای شروع پروژه ای که معلوم نیست نتیجه مثبت بده اصلا عاقلانه نیست.

چطوری هاست دی ال 2 ترا رو میده 210 تومن ؟ من تو سایتشون نگاه کردم سرور 1 ترا رو زده بود 900 تومن ماهی

نه رفیق , ماهی 1 تومن برای کاری که معلوم نیست نتیجه بده اصلا معقول نیست. نویسنده هم نیازی ندارم چون هم خودم وقت آزاد دارم هم یه دوجین آدم بیکار سراغ دارم :D

البته فکر نکنم برای شروع این مقدار هزینه باشه

دیگه این از فواید سایت زیر 300 ایران داشتن بود .
به سایر سایت ها هم همچین قیمت های داده

درمورد نویسنده هم اگر فکر می کنید خودتون به تنهایی می تونید همه کار ها رو انجام بدید باید بگم سخت در اشتباهید .
شما در روز اگر بخواید 10 پست بدید که یک تعداد معمول بین سایت های ایرانی هست باید چندین ساعت وقت بزارید که دیگه وقتی برای بقیه نمیمونه
ولی اگر بخواید مثل برخی از دوستان هزینه بک لینک بدید و فقط به بالا اومدن سایتتون اهمیت بدید و رضایت کاربر رو بیخیال بشید و به هر روش درست و نا درستی شده سایت رو بیارید بالا که خود نیازی به وقت نیست
داریم سایت هایی که چند روز آپدیت نمیشن و همون چند روز هم تعداد اندکی پست منتشر میشه ولی به خاطر برخی مسائل صفحه اول هستند
شما اول باید تعیین کنید میخواید محبوب بشید یا فقط درامد کسب کنید به هر راهی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دیگه این از فواید سایت زیر 300 ایران داشتن بود .
به سایر سایت ها هم همچین قیمت های داده

درمورد نویسنده هم اگر فکر می کنید خودتون به تنهایی می تونید همه کار ها رو انجام بدید باید بگم سخت در اشتباهید .
شما در روز اگر بخواید 10 پست بدید که یک تعداد معمول بین سایت های ایرانی هست باید چندین ساعت وقت بزارید که دیگه وقتی برای بقیه نمیمونه
ولی اگر بخواید مثل برخی از دوستان هزینه بک لینک بدید و فقط به بالا اومدن سایتتون اهمیت بدید و رضایت کاربر رو بیخیال بشید و به هر روش درست و نا درستی شده سایت رو بیارید بالا که خود نیازی به وقت نیست
داریم سایت هایی که چند روز آپدیت نمیشن و همون چند روز هم تعداد اندکی پست منتشر میشه ولی به خاطر برخی مسائل صفحه اول هستند
شما اول باید تعیین کنید میخواید محبوب بشید یا فقط درامد کسب کنید به هر راهی

خودم به تنهایی که نمیشه , و فعلا حداقل دو نفر دیگه رو سراغ دارم که اگر پیشنهاد همکاری بدم 100% موافقت میکنند چون از اعضای خانواده هستند. فکر کنم برای شروع سه نفر خوب باشه.

در مورد درآمد و یا بالا بودن سایت باید یگم فعلا فقط هدفم راه اندازی و استارت زدن هست. اگر ابهامات اولیه رو برای خودم رفع کنم استارت رو میزنم و فعلا هیچ برنامه و قصدی برای درامدزایی ندارم.

همونطور که از اول گفتم این یه پروسه 3 ساله هست و درآمدزایی رو گذاشتم برای بعد از این سه سال .

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
خودم به تنهایی که نمیشه , و فعلا حداقل دو نفر دیگه رو سراغ دارم که اگر پیشنهاد همکاری بدم 100% موافقت میکنند چون از اعضای خانواده هستند. فکر کنم برای شروع سه نفر خوب باشه.

در مورد درآمد و یا بالا بودن سایت باید یگم فعلا فقط هدفم راه اندازی و استارت زدن هست. اگر ابهامات اولیه رو برای خودم رفع کنم استارت رو میزنم و فعلا هیچ برنامه و قصدی برای درامدزایی ندارم.

همونطور که از اول گفتم این یه پروسه 3 ساله هست و درآمدزایی رو گذاشتم برای بعد از این سه سال .

چقدر سرمایه دارید و یا ماهانه چقدر قصد هزینه کردن دارید ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
چقدر سرمایه دارید و یا ماهانه چقدر قصد هزینه کردن دارید ؟

فکر کنم برای سال اول یه هاست میخوام بین 100 تا 200 تومن در سال . و احتمالا یه هاست دانلود 500 گیگ بین 100 تا 150 هزار تومن در ماه . فعلا فقط همین

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
برای هاست که خوب باید دید در آینده سایتتون به کجا میرسه
امکان داره بازدیدتون تو همون سال اول اونقدر بشه که با هاست نتونید جواب بگیرید ولی برای شروع نت افراز مناسب هست
برای هاست هم بهتره سرور مجازی تهیه کنید
با قیمتی که گفتید میتونید یه سرور مناسب تهیه کنید
البته هزینه های جانبی هم هست
نگید فقط همین و دیگه هیچ
شما الان ماهی فکر 300 تومن هزینه هستید باید 500 تومن داشته باشید وگرنه به مشکل میخورید
هزینه طراحی قالب هم هست

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اره همون اول تنهایی خیلی راحت میشه سایت رو بالا اورد. مدیر یاس دی ال تا چند ماه اول فقط خودش پست میداد. و چون سایت خودشه خیلی پست های با کیفیتی میداد که هیچ نویسنده ای این کارو نمیکنه. ولی اگه پولش باشه یه نویسنده هم یه موضوع تخصصی رو بگیره بهتر میشه.
برای وی پی اس هم به سایت های فروش وی پی اس پیام بدید و یا با مدیرشون صحبت کنید معمولا میشه به توافق رسید. هارد قیمت زیادی نداره

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
برای هاست که خوب باید دید در آینده سایتتون به کجا میرسه
امکان داره بازدیدتون تو همون سال اول اونقدر بشه که با هاست نتونید جواب بگیرید ولی برای شروع نت افراز مناسب هست
برای هاست هم بهتره سرور مجازی تهیه کنید
با قیمتی که گفتید میتونید یه سرور مناسب تهیه کنید
البته هزینه های جانبی هم هست
نگید فقط همین و دیگه هیچ
شما الان ماهی فکر 300 تومن هزینه هستید باید 500 تومن داشته باشید وگرنه به مشکل میخورید
هزینه طراحی قالب هم هست

با نظر دوستمون موافقم
حداقل هزینه اولیه که باید بگذارید ماهانه 500 تومان هست تا بتوانید شاید در آینده به نتیجه ای برسید و هزینه راه اندازی سایت خوب حداقل 2 میلیون برای شروع میباشد
از آنجا که خود بنده نیز سایت دانلود دارم دقیقا میتونم بگم که کار نسبتا دشواری هست و نتیجه آن بعد چند ماه یا نزدیک 1 سال مشخص میشه که با وجود تعدد سایت های دانلود کار شما کمی سخت هست
چون تازه می خواهید اینکار را شروع کنید

این کار کار یک نفر نیست درضمن باید کنترل کاملی روی نویسنده ها داشته باشی تا کار رو به بهترین شکل انجام دهند (اگه فقط خودت بخوای پست بزاری مطمعنن سایت اصلا پیشرفت نمیکنه با وجود رقابت موجود در این زمینه )

راستی یادم رفت که بگم که داشتن یک سایت خوب و محبوب با سایتی که فقط برای کسب درآمد زده بشه خیلی فرق داره . اگر برای کسب درآمد میخواهید این کار رو شروع کنید به نظر بنده اشتباه بزرگی میکنید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با نظر دوستمون موافقم
حداقل هزینه اولیه که باید بگذارید ماهانه 500 تومان هست تا بتوانید شاید در آینده به نتیجه ای برسید و هزینه راه اندازی سایت خوب حداقل 2 میلیون برای شروع میباشد
از آنجا که خود بنده نیز سایت دانلود دارم دقیقا میتونم بگم که کار نسبتا دشواری هست و نتیجه آن بعد چند ماه یا نزدیک 1 سال مشخص میشه که با وجود تعدد سایت های دانلود کار شما کمی سخت هست
چون تازه می خواهید اینکار را شروع کنید

این کار کار یک نفر نیست درضمن باید کنترل کاملی روی نویسنده ها داشته باشی تا کار رو به بهترین شکل انجام دهند (اگه فقط خودت بخوای پست بزاری مطمعنن سایت اصلا پیشرفت نمیکنه با وجود رقابت موجود در این زمینه )

راستی یادم رفت که بگم که داشتن یک سایت خوب و محبوب با سایتی که فقط برای کسب درآمد زده بشه خیلی فرق داره . اگر برای کسب درآمد میخواهید این کار رو شروع کنید به نظر بنده اشتباه بزرگی میکنید

سایت شما رو هم دیدم , چندتا مطلب رو که چک کردم تمام کپی پیست بود . من به هیچ عنوان قصد ندارم مطالب کپی باشه

من عجله ای برای بالا آوردن سایت ندارم , چون برنامه ای برای درآمدزایی ندارم فعلا . هدف فعلا راه اندازی سایت هست فقط همین

شما چطور محاسبه کردید که آوردید ماهیانه 500 تومن ؟

من تو سایت نت افزار هاست پربازدید دیدم یکساله 140 هزار تومن برای ورودی 6000 آی پی . هاست دانلود 500 گیگ بین 100 تا 150 تومن.

خوب هاست رو که همون اول برای 1 سال پرداخت میکنیم . بعد فقط میمونه هزینه هاست دانلود که ماهیانه 150 تومن هست.

نویسنده و تبلیغات و بک لینک و پاپ آپ و از چیزا هم که نمیخوام هزینه کنم. اون 350 تومن دیگه رو صرف چی کردید ؟

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
سایت شما رو هم دیدم , چندتا مطلب رو که چک کردم تمام کپی پیست بود . من به هیچ عنوان قصد ندارم مطالب کپی باشه

من عجله ای برای بالا آوردن سایت ندارم , چون برنامه ای برای درآمدزایی ندارم فعلا . هدف فعلا راه اندازی سایت هست فقط همین

شما چطور محاسبه کردید که آوردید ماهیانه 500 تومن ؟

من تو سایت نت افزار هاست پربازدید دیدم یکساله 140 هزار تومن برای ورودی 6000 آی پی . هاست دانلود 500 گیگ بین 100 تا 150 تومن.

خوب هاست رو که همون اول برای 1 سال پرداخت میکنیم . بعد فقط میمونه هزینه هاست دانلود که ماهیانه 150 تومن هست.

نویسنده و تبلیغات و بک لینک و پاپ آپ و از چیزا هم که نمیخوام هزینه کنم. اون 350 تومن دیگه رو صرف چی کردید ؟

پول لیچر هر چند که کم هست
پول نویسنده حداقل 200 تومان که باید حداقل 1 نویسنده داشته باشید تا از کار یه نتیجه ای بگیرید و چند تا بخش داشته باشید
هزینه وی پی اس و سرور دانلود 300 تومان که حداقل حداقل هست
این هزینه ها کمترین هزینه ممکن است

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
پول لیچر هر چند که کم هست
پول نویسنده حداقل 200 تومان که باید حداقل 1 نویسنده داشته باشید تا از کار یه نتیجه ای بگیرید و چند تا بخش داشته باشید
هزینه وی پی اس و سرور دانلود 300 تومان که حداقل حداقل هست
این هزینه ها کمترین هزینه ممکن است

فکر نکنم نیازی به لیچر داشته باشم چون تقریبا 1 سال هست که خودم هاست دانلود شخصی دارم و یا همین اسکریپت لیچ تا الان هرچیزی که خواستم رو تونستم لیچ کنم.

ضمنا اکثر نرم افزارها حجمی بین 20 تا 50 مگ دارند که با لیچ رایگاه میشه تو هاست دانلود لیچ کرد.

نویسنده هم که نیاز ندارم و چون گفتم چندنفر رو برای همکاری سراغ دارم.

وی پی اس هم فکر نکنم نیازی باشه چون نت افزار هاست با ظرفیت 6000 آی پی رو سالیانه میده 140 تومن که حداقل مطمئن هستم برای 6 ماه اول کافی هست.

هاست دانلود 500 گیگ هم که ماهیانه 150 تومن تو چند شرکت دیدم.

خوب بازم فکر میکنید هزینه دیگه ای هست ؟ ضمنا یه سوال دیگه : شما خودتون الان پول نویسنده میدید ؟ شما که مطالبتون کپی پیست هست

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
فکر نکنم نیازی به لیچر داشته باشم چون تقریبا 1 سال هست که خودم هاست دانلود شخصی دارم و یا همین اسکریپت لیچ تا الان هرچیزی که خواستم رو تونستم لیچ کنم.

ضمنا اکثر نرم افزارها حجمی بین 20 تا 50 مگ دارند که با لیچ رایگاه میشه تو هاست دانلود لیچ کرد.

نویسنده هم که نیاز ندارم و چون گفتم چندنفر رو برای همکاری سراغ دارم.

وی پی اس هم فکر نکنم نیازی باشه چون نت افزار هاست با ظرفیت 6000 آی پی رو سالیانه میده 140 تومن که حداقل مطمئن هستم برای 6 ماه اول کافی هست.

هاست دانلود 500 گیگ هم که ماهیانه 150 تومن تو چند شرکت دیدم.

خوب بازم فکر میکنید هزینه دیگه ای هست ؟ ضمنا یه سوال دیگه : شما خودتون الان پول نویسنده میدید ؟ شما که مطالبتون کپی پیست هست

اینجوری که شما میگین بله هزینه ها همین قدر هست
من روزی چند گیگ فایل و حالت دیگه رو در نظر داشتم
بله حدودا ماهی 600 تومان پول نویسنده میدیم
شک نکنید اختصاصی هست
اگه مطلب اختصاصی کار نکنید سایت هیچ آینده ای نخواهد داشت

بالا