• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند چند نفر برای نوشتن نظر در سایت

mojtabakazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
طبق صحبت های انجام شده با وبمسترهای عزیز .بنده از این کار به طور کامل منصرف شدم.
شرمنده همه دوستان

Last edited:

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
شرایط و قیمت پیشنهادی را بفرستید

mojtabakazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شرایط خاصی نداره. از دوستانی که مایل هستن این کارو انجام بدن میخوام که قیمت پیشنهادی خودشون رو بفرستن.فکر نکنم نوشتن کلا 10 تا نظر در روز بیش از 2 دقیقه زمان ببره.از نظر پرداخت هم هرجور که شما صلاح بدونید انجام میشه.فقط قیمت رو خودتون بگید. الان طرف برا نوشتن یه پست کپی پیست چقد میگیرن؟ حالا مقایسه کنید با نوشتن نظر .که چقد راحت تره و کمتر زمان میبره.
دیگه قیمت با خودتون.
اینم ادرس سایتwww.automi.ir

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
بنده حاضر به همكارى هستم ، براى هر نظر هم 150 تومن مى گيرم
اگر موافقين پيغام خصوصى بدين

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام برای هر پست چند نظر میخواید من و دوستم میتونیم درمورد پست های تخصصی بحث راه بندازیم:D به همین دلیل سوالم اینه برای هر پست چند نظر میخواید؟؟

mojtabakazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بابا الان با 100 تومن طرف پست کپی پیست میزاره تو وردپرس با برچسب و عکس و ....
خیلی گرون حساب می کنید.یه نظر ساده هستش ارزون تر حساب کنید.

mojtabakazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام برای هر پست چند نظر میخواید من و دوستم میتونیم درمورد پست های تخصصی بحث راه بندازیم:D به همین دلیل سوالم اینه برای هر پست چند نظر میخواید؟؟
تعدادش مهم نیست. ده تا بیست تا یا بیشتر.
فقط نمیخوام که یه نفر چند تا یوزر درست کنه بشینه با خودش بحث کنه.سایت مربوط به خودرو هستش. میخوام بحث ها هم که راه میندازید تو همین مسیر باشه و البته با محتوای خوب . نه از این بحث های ابکی و الکی .مبلغ پیشنهادی شما برا هر نظر چقدره ؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
تعدادش مهم نیست. ده تا بیست تا یا بیشتر.
فقط نمیخوام که یه نفر چند تا یوزر درست کنه بشینه با خودش بحث کنه.سایت مربوط به خودرو هستش. میخوام بحث ها هم که راه میندازید تو همین مسیر باشه و البته با محتوای خوب . نه از این بحث های ابکی و الکی .مبلغ پیشنهادی شما برا هر نظر چقدره ؟
بحث پیرامون خود پست راه می اندازیم مثل بررسی و غیره
پ.خ میکنم قیمت و بقیه اطلاعات رو اگر بشه چندنفر با خودم هستن

بالا