سلام من میتونم همکاری کنم گرچه که نه من میتونم به شما اعتماد کنم و نه شما به من در هر صورت یه بار میخوام امتحان کنم یا ضرره یا سود
من اشنایی به به وردپرس دارم چند تا وبلاگ داشتم و تو وبلاگ اخری تجربه پیدا کردم و بازدید گرفت که فروختم
بعد از اون رو به ورپرس اوردم اولین سایتی که زدم بازدید نسبتا خوبی گرفت اونم به دلایلی فروختمش سایت موزیک و فیلم بود ادرسش هم بخوای میدم
در حال حاضر سایت Amoze6.ir رو زدم که بازدیدش هنوز راضیم نکرده ولی فعلا روزی 200 ورودی گوگل داره
یه کانال هم دارم با همین نام که فعلا 900 تا ممبر بیشتر نداره
در کل کم یا بیش فعالیت دارم ولی گروهی اگر هرکاری بشه بهتر به نتیجه میرسه
بسم الله.....
حرف خوبی میزنید. بار ها به این مسائل فکر کردم ولی شرایطم برای ایجاد و خلق ایده ی جدید خیلی مناسب نیست و اگر هم بخوام چنین کاری کنم سال ها نیاز به فکر و تحقیق داره . البته به طور کامل از این موضوع غافل نیستم و اگه یک ایده خوب پیدا کنم و چند نفری با هام همراه باشه عملیش می کنم.می خوام یک سری حرفهایی بزنم که خوشایند خیلی ها نباشه .... و پیشاپیش عذر می خوام
تعطیلات عید فطر به دهی رفته بودم دور افتاده. این ده از آبادترین شهر 5 هزار نفری 2 ساعت فاصله داره .... این ده از نظر منابع آبی (زیر زمینی) ضعیف است. با همه این اوصاف از لحاظ وضعیت مادی اهالی ده را ثروتمند دیدم . در طی چند سال گذشته کسانی هم از پایتخت و شهرهای بزرگ به ده برگشتن و به کار کشاورزی به صورت دیم و دامداری مشغول شده اند و اونجوری که تحقیق کردم درآمدهای بالایی هم دارن .... دهاتی هایی که دیدم استرس ندارن .... دود نمی خورن .... تو مترو مچاله نمی شن .... تغذیه مناسبی دارن .... و خیلی شاد و سالم هستن ....
ببخشید دارم رک صحبت می کنم .... شما دوست عزیز با کپی سایت دیوار به کجا می خوای بررسی ...عمرا موفق بشی .... اگر صاحب ایده و سرمایه هستی ... اگر آدم خاص و خلاقی هستی .... اگر صاحب فکر هستی .... بسم الله شروع کن .... و الا بی خیال شو ....
اون دهی که من دیدم ظرفیتهای بالایی داره .... می تونم ادرس بدم ... بری اونجا اقدام کنی به پرورش گوسفند و ماکیان .... یا زمین اجاره کنی گندم و جو و نخود کشت کنی .... تضمین میکنم بعد از 3 سال به ثروتی دست یابی که تو نت تو صد سال یک صدم اونو هم نمی تونی دربیاری ....
الان پسر 10 ساله من هم وردپرس بلده ... با یه دونه وردپرس بلد بودن آدم به جایی نمی رسه
منی که ماهی 6 میلیون فقط و فقط از نت درآمد دارم به حال اون دهاتی غبطه خوردم .... برای اینکه اون چیزهایی داره که من ندارم
حرف خوبی میزنید. بار ها به این مسائل فکر کردم ولی شرایطم برای ایجاد و خلق ایده ی جدید خیلی مناسب نیست و اگر هم بخوام چنین کاری کنم سال ها نیاز به فکر و تحقیق داره . البته به طور کامل از این موضوع غافل نیستم و اگه یک ایده خوب پیدا کنم و چند نفری با هام همراه باشه عملیش می کنم.
بله ما هم نمی خوایم یک شبه به جایی برسیم ولی برای اینکه موفق بشیم توی هر زمینه ای به یک گروه نیاز داریم.شما خودت گفتی "سال ها نیاز به فکر و تحقیق داره"
یک مشکلی که دوستان جدید دارن اینه که میخوان با زحمت کم یک شبه پولدار بشن. این توهم رو باید بگذارید کنار تا افسردگی پیش از موعد نگیرین.
باید سالها جون کند تا موفق شد..... سالها بیدارخوابی استرس و ..... جزئی از موفقیته.
تمام اون ایده هایی که در بالا ذکر کردی هم بسیار پیش افتاده و شروط لازم هست ولی کافی نیست. ایده باید به مرحله اجرا در بیاد تازه میرسه به نقطه صفر ماجرا و اینکه چند سال باید روی سایت زحمت کشید. هیچ سایتی در دنیا یک شبه موفق نشده.
هرچی بیشتر زحمت میکشی بیشتر مزد تلاشت رو خواهی دید.
درضمن نصب کردن مثلا وردپرس، طراح بودن شما رو نمیرسونه. مفاهیم بسیار زیادی از نگهداری سایت هم هست که اون خودش 5 سال تجربه نیاز داره. رفع ایرادات یک سایت، قالب بندی و ده ها پارامتر دیگه هم نیازه برای پیشرفت یک سایت. که مشخصه با یکی دو سال کار کردن نمیشه به جایگاه خاصی رسید.
البته یک عده هم هستد که فکر میکنند هر چیزی از دور قشنگه پس ما هم واردش بشیم، اما وقتی واردش میشن تازه میفهمن چقدر عقب هستند. اینکه فکر کنید دیوار موفق شده پس ما هم همون کارو کنیم اشتباهه. هنوزم هیچ سایتی نتونسته جایگاه "ایستگاه" رو اشغال کنه. با اینکه بیش از 30 سایت مشابه و پیشرفته تر از اون راه اندازی شد.
در حال حاضر و بازار ایران - چه مجازی - چه فیزیکی، رکود بدی حکمفرماست که باعث میشه کار بسیار سخت تر پیش بره.
پس خودت رو برای سالها مبارزه اماده کن. این راه آسون نیست.
استارتر از من میشنوی خودت برو پی زندگیت راهتو پیدا کن . اینجا بیای نه تنها هیچ سودی برات نداره بلکه بدتر نا امیدن میکنن ! یک ذره استعداد هم که داشته باشی اینقدر میزنن تو سرت تا بری یه گوشه بشینی ! یکی بهت میگه برو دهات گوسفند چرون شو ! یکی میگه این ایده ها جواب نمیده مطمئن باش به هیچ جا نمیرسی ! یکی میگه . . .
اتفاقا بهت بگم نه نیازی هست زجر بکشی ! نه نیازه 10 سال تجربه کسب کنی ! اینجا نیا که فقط در گوشت آیه یاس میخونن ! هزار تا هم سایت داشتیم توی مدت کم به درآمد و بازدید عالی رسیدن !
من قصد توهین به دوستان رو ندارم ! ولی خوب من یادمه توی دانشگاه ایام امتحانات روضه خونی رفقا شروع میشد ! خدا نکنه جلوی یکیشون میگفتی من فردا یا پس فردا فلان امتحان رو دارم ! واااااااای با فلان استاد برداشتی ؟! مطمئن باش افتادی ! مطئمن باش نمیرسی بخونی ! برو حذفش کن ترم بعد بردار ! در طول ترم نخوندی ؟! پس بیخود به خودت زحمت نده ! افتادی !
اینا رو میگفتن بعد خودشون مینشستن میخوندن خودش با نمره بالا پاس میکرد و اینقدر در گوش ما آیه یاس میخوند تا ما بیافتیم یا بریم حذف کنیم !!!
اولا اینو بگم که من اصلا منکر بعضی صحبت های دوستان نیستم ! واقعا باید تجربه کسب کرد ! منم اوایل کارم خیلی ضرر دادم و داغون شدم ! به جایی رسیدم که دیگه هزار تومن پول توی جیبم نبود ! همه ش به خاطر آدمای الاغ درو و برم . ولی خوب خدا رو شکر تجربه کسب کردم.
خیلی طول کشید تا تجارب فعلیم رو توی وب بدست اوردم ولی الان نه دیگه کاری به کسی دارم نه با کسی شراکت میکنم و نه اصلا کوچکترین چیزی از تجربه ها و چیزای بدرد بخور رو به کسی میگم ! بزار خودش بره دنبالش به من چه !
اینجا تاپیک بزن سایت موزیک میخوام بزنم . همه میریزن ! سایت موزیک اشباع شده ! فایده نداره به هیچ جا نمیرسی !
والا من رفتم سایت موزیک زدم موفق هم شدم بازدید هم گرفت !
تاپیک بزن میخوام سایت تفریحی بزنم ! بازم همه میریزن سایت تفریحی دیگه اشباع شده الان چند هزار تا سایت تفریحی داریم به هیچ جا نمیرسی !
من خودم همین پارسال سایت زدم هیچی هم روش کار نکردم بازدیدش هم داشت عالی میشد ! (البته برادران فیلترش کردن ) ولی خوب موفق شدم !
توی این مملکت از هیچکس کمک نگیر منظورم دوستان پرشین تولزی بالایی نیست چون این بنده خداها هم از روی دلسوزی نظر دادن ولی خوب در کل مردم این مملکت همشون حسودن . راه خودت رو برو به هیچکس هم محل نزار که مطمئن باش هیچ کس صلاحت رو نمیخواد![]()
من صلاحشو میخوام:general703:. توی پ.خ با هم صحبت کردیمراه خودت رو برو به هیچکس هم محل نزار که مطمئن باش هیچ کس صلاحت رو نمیخواد![]()
ممنون بابت حمایت و حرف های قشنگت داداشمن صلاحشو میخوام:general703:. توی پ.خ با هم صحبت کردیم
به نظر من تجربه ایشون(استارتر) نسبت به سنش خیلی خوبه، حدودا 10 سال از سنش جلوتره. شاید بعضی از دوستان فکر کردن که ایشون این حرفا رو از روی بی تجربگی یا اعتماد به نفس کاذب میگه، اما من که در پ.خ با این دوستمون صحبت کردم، متوجه شدم که اینطور نیست. شرایطش رو هم منطقی و صادقانه مطرح کرده... اما اون نوع سرمایه گذاری که ایشون میخواد، در بخش وبمستر های پی تی پیدا نمیشه. اینجا همه افراد شرایطشون کمابیش مشابه ایشونه. چیزی که ایشون به عنوان سهم شراکت میخواد روی میز بذاره، برای بچه های اینجا جذابیتی نداره. اما این به اون معنی نیست که این چیزها ارزشی نداره، باید جای عرضه مناسبش رو پیدا کنه![]()
موفقیت به تبلیغ نیست.ببنید چند سایت مشابه دیوار داریم... تبلیغات میلیاردی هم انجام دادن .... حتی تو تلویزیون .... آیا موفق بودن؟
مرسی بابت پیامتون.سایت فیلم من هستم
ممنون دوست عزیز.
حتما از توصیه هاتون استفاده می کنم. واقعا تشکر می کنم که وقت گذاشتید و بنده رو راهنمایی فرمودید
من صلاحشو میخوام:general703:. توی پ.خ با هم صحبت کردیم
به نظر من تجربه ایشون(استارتر) نسبت به سنش خیلی خوبه، حدودا 10 سال از سنش جلوتره. شاید بعضی از دوستان فکر کردن که ایشون این حرفا رو از روی بی تجربگی یا اعتماد به نفس کاذب میگه، اما من که در پ.خ با این دوستمون صحبت کردم، متوجه شدم که اینطور نیست. شرایطش رو هم منطقی و صادقانه مطرح کرده... اما اون نوع سرمایه گذاری که ایشون میخواد، در بخش وبمستر های پی تی پیدا نمیشه. اینجا همه افراد شرایطشون کمابیش مشابه ایشونه. چیزی که ایشون به عنوان سهم شراکت میخواد روی میز بذاره، برای بچه های اینجا جذابیتی نداره. اما این به اون معنی نیست که این چیزها ارزشی نداره، باید جای عرضه مناسبش رو پیدا کنه![]()
راه حل خوبیه ولی بایکی از دوستان به نتیجه رسیدم.میشه با یه سایت نیمه تخصصی و تولید محتوای یونیک (همون ترجمه مطالب خارجی) و تنهایی با روزی نهایت 3-4 ساعت کار شروع کرد. هزینه و سرمایه ی چندانی هم نمیخواد برای استارت. یه دامین با یه هاست. فوقش میشه 50 تومن. فعلا شما سنتون کمه و زیربار مسئولیتهای زندگی نیستین. هرچی دربیارین غنیمته.
یه سایت نیمه تخصصی بزنین با محتوای یونیک مطمئنا در عرض 6 ماه به درآمد میرسه (هرچند اندک، ولی به مرور بیشتر میشه)
نیاز به شریک و ... هم نیست. نیاز به ایده های آنچنانی هم نیست. فقط یک مقدار مطالبتون تخصصی باشه و یونیک باشه. کم کم با پولهایی که دستت میاد میتونی بک لینک هم بخری برای سایتت تا بهتر بالا بیاد. ولی در ابتدا اگه پولی هم برای بک لینک نداشتی میتونی با لینک سازی در شبکه های اجتماعی معروف شروع کنی.