• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند کار اینترنتی با درامد - دوستان حتما کمک کنند

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
مدتیه تو نت دنبال کار هستم. متاسفانه شهریه دانشگاه ازاد از یک طرف قسطهای وامم از طرف دیگه خیلی بهم فشار اورده. یه کار اینترنتی که باهاش ماهی 200-300 هم درامد داشته باشم خیلی میتونه دستمو جلو بندازه.
دوستان اگر کمکی از دستشون برمیاد دریغ نکنن. زندگیمون بدجور گره خورده :( البته منظورم از کمک ، کمک مالی نیست منظورم اینه که اگر ایده یا کار خاصی سراغ دارن بهم بگن.
با نویسندگی سایت و این چیزا هم کاملا اشنایی دارم.

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
خو چرا بيرون كار نميكني ؟فقط نا اميد نباش

Sent from my HW-W718 using Tapatalk

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
امروز همه دنبال کار اینترنتی هستن شما چطور؟

نویسندگی بلدی؟

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
خوب دوست عزیز شما قدرت پرداخت شهریه داشنگاه نداری برای چی م ری دانشگاه ازاد اخرش مدرک هم به درد کارت نمی خوره

بعد به جای گشتن کار توی اینترنت برو بیرون بگرد کار بیرون یاد بگیر نه توی فضای مجازی دنبال کاری

ببین جایی رسیده که دانشجویان داشنگا ه ازاد توی اینترنت دنبال کار اینرتنتی می گردنند

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
سلام
مدتیه تو نت دنبال کار هستم. متاسفانه شهریه دانشگاه ازاد از یک طرف قسطهای وامم از طرف دیگه خیلی بهم فشار اورده. یه کار اینترنتی که باهاش ماهی 200-300 هم درامد داشته باشم خیلی میتونه دستمو جلو بندازه.
دوستان اگر کمکی از دستشون برمیاد دریغ نکنن. زندگیمون بدجور گره خورده :( البته منظورم از کمک ، کمک مالی نیست منظورم اینه که اگر ایده یا کار خاصی سراغ دارن بهم بگن.
با نویسندگی سایت و این چیزا هم کاملا اشنایی دارم.
کدوم شهر هستید دوست عزیز؟

بالا