برگزیده های پرشین تولز

نیازمند کسی که بتونه از قشم یا ترکیه جنس بیاره به استان گیلان

Armin_93

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من به کسی نیازمندم که بتونه برام از قشم پوشاک و لوازم آرایشی و ... بیاره به استان گیلان . آیا میشه جنس ها رو برام پست کنه یا حتما باید خودش بیاره یا راه دیگه ای هست ؟ اگه کسی اینکارس بگه و معتبر باشه چون اگه اولین بار گرفت دفعه ی بعد می خوام زیاد سرمایه گذاری کنم چون اینجا خوب میتونم جنسارو آب کنم . هم درصدی میتونیم شریک شیم هم اینکه همه ی سود طرف رو همون اول بدم . در درجه ی دوم از ترکیه هم اگر کسی می تونه جنس بیاره بگه که شریک شیم .

S_ALI_A

Registered User
لایک‌ها
804
با سلام.
بنده ساکن استان گیلان هستم.
خرید خارج از کشورتون رو میتونم براتون انجام بدم با کارمزد معقول.
ظاهرا خریدتون بصورت عمده هست، فکری بابت ترخیص از گمرک کردید؟
اجناس مورد نظر چی هست؟ لوازم ارایشی و لوازم از این قبیل براحتی از گمرک ترخیص نمیشه مگر با صدور مجوز و کلی کاغذ بازی.

سلام
من به کسی نیازمندم که بتونه برام از قشم پوشاک و لوازم آرایشی و ... بیاره به استان گیلان . آیا میشه جنس ها رو برام پست کنه یا حتما باید خودش بیاره یا راه دیگه ای هست ؟ اگه کسی اینکارس بگه و معتبر باشه چون اگه اولین بار گرفت دفعه ی بعد می خوام زیاد سرمایه گذاری کنم چون اینجا خوب میتونم جنسارو آب کنم . هم درصدی میتونیم شریک شیم هم اینکه همه ی سود طرف رو همون اول بدم . در درجه ی دوم از ترکیه هم اگر کسی می تونه جنس بیاره بگه که شریک شیم .

Armin_93

Registered User
لایک‌ها
4
سلام آیدی یاهو یا فیس بوک یا گوگل تاک داری برای چت ؟ شماره مویایلتم برام پی ام کن ممنون .

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
پخ دادم برای همکاری

siavash_jim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر اطلاعاتی در مورد قشم و چگونگی خرید از اینجا دارید میتونید به من ایمیل بزنید یا با شماره من تماس بگیرید:
سیاوش جمالپور.قشم.درگهان.پخش پوشاک زنانه کسری
09357988851

بالا