• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یه تعمیرکار سینما خانگی کار درست،ترجیحا غرب تهران

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام عزیزان
عرضم به حضورتون یه سینما خانگی پایونیر داریم که خیلی وقت مدیدیه پورت اچ دی ام آی اون قطع و وصلی ده،یعنی کابل رو که فشار میدیم تصویر میاد،ول که میکنیم دوباره تصویر میره !

به یه تعمیرکار خوب و مطمین نیاز دارم که این مشکلش رو حل کنه،دستگاه هم تقریبا جزو دستگاه های گرونه نمیخوام بدم دست کسی که یه مشکلو حل کنه و دو تا اضافه کنه ! یا دو تا قطعه هم از روش بپیچونه !
پس اگر کسی میشناسید که کارش خوبو و مطمینه دریغ نکنید لطفا

با طشکورات فرآوآن ْ :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
دادا نمایندگی ندارن بدی اونجا؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دادا نمایندگی ندارن بدی اونجا؟
پایونیران یه دزد به تمام معناست،از دستشون به دفتر پایونیر تو دبی شکایت کردم،تماسم گرفتن اما کاری انجام نشد
برا یه قطع و وصلی اچ دی ام آی میگه باید برد عوض شه :O
مردک دو تا لحیم میخواد آخه،برد چرا ؟
تو دوره گارانتی میگفتن قطعه ندیم !بعد از گارانتی هم میگفتن برد ! ۶۵۰ تومن
مرتیکه های الدنگ
حوصلشو نداشتم وگرنه میرفتک تو اتحادیه لوازم صوتی تصویری شکایت میکردم ازشون میفتادن به چیز خوردن
خلاصه که کار زیادی نداره،فقط لحیم میخواد تا جایی که میدونم،چون یه ذره کابل رو فشار میدی یا عقب جلو میکنی تصویر میاد

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
پایونیران یه دزد به تمام معناست،از دستشون به دفتر پایونیر تو دبی شکایت کردم،تماسم گرفتن اما کاری انجام نشد
برا یه قطع و وصلی اچ دی ام آی میگه باید برد عوض شه :O
مردک دو تا لحیم میخواد آخه،برد چرا ؟
تو دوره گارانتی میگفتن قطعه ندیم !بعد از گارانتی هم میگفتن برد ! ۶۵۰ تومن
مرتیکه های الدنگ
حوصلشو نداشتم وگرنه میرفتک تو اتحادیه لوازم صوتی تصویری شکایت میکردم ازشون میفتادن به چیز خوردن
خلاصه که کار زیادی نداره،فقط لحیم میخواد تا جایی که میدونم،چون یه ذره کابل رو فشار میدی یا عقب جلو میکنی تصویر میاد

عجــــــــب !
خب یسری مراکز تو تهران وجود داره برای اینکار ها ، یا مثلا به نمایندگی الجی برین مخ تکنسین رو یزنین براتون تعمیر کنه ، مثلا تو کرج پاساژ دانشکده همه حرفه این!
اگه فقط لحیم کاریه تعمیراتی موبایل هم می تونه تر تمیز انجام بده ، تو این مورد آشنا نداری؟
راستی مشکل از پورت یا سر کابل نباشه؟!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
عجــــــــب !
خب یسری مراکز تو تهران وجود داره برای اینکار ها ، یا مثلا به نمایندگی الجی برین مخ تکنسین رو یزنین براتون تعمیر کنه ، مثلا تو کرج پاساژ دانشکده همه حرفه این!
اگه فقط لحیم کاریه تعمیراتی موبایل هم می تونه تر تمیز انجام بده ، تو این مورد آشنا نداری؟
راستی مشکل از پورت یا سر کابل نباشه؟!
والا من فکر میکنم مشکل از لحیم باشه،شایدم به قول شما مشکل از پورت باشه،نمیدونم،اما هرچی هست ه برد ربط نداره ! چون دستگاه کاملا سالمه و بقیه ورودی و خروجی هاش عالی کار میکنن !
نمایندگیا پول خون پدرشون رو میگیرن،اگر بتونم یه جا به قول شما تو همین تهران پیدا کنم که کار تعمیرات سینما خانگی باشه عالیه،نمیخوام بدم دست اینا که مثلا ضبط ماشین وا میکنن،چون دستگاه خیلی خوبیه،حیفه گند بزنن توش

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
اگه بتونی بازش کنی البته طوری که تمیز باز بشه میتونی بفهمی که قلع مردگیه یا اینکه پایه های کانکتور اچ دی ام ای از رو برد قطع کرده یا کلا سوکت کانکتور خراب کرده فقط یحتمل برد دو ور چاپی باشه که یخورده کارو پیچیده تر میکنه اگه وسیله داری بیار خونه درخدمتم من سمت شهرقدس هستم البته تعمیرکار نیستم ولی مدرک تحصیلی تو همین راستای مریضی ها دارم قبلنا دکتر بودم ولی نامرد موتوری مدارکمو زد :)

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اگه بتونی بازش کنی البته طوری که تمیز باز بشه میتونی بفهمی که قلع مردگیه یا اینکه پایه های کانکتور اچ دی ام ای از رو برد قطع کرده یا کلا سوکت کانکتور خراب کرده فقط یحتمل برد دو ور چاپی باشه که یخورده کارو پیچیده تر میکنه اگه وسیله داری بیار خونه درخدمتم من سمت شهرقدس هستم البته تعمیرکار نیستم ولی مدرک تحصیلی تو همین راستای مریضی ها دارم قبلنا دکتر بودم ولی نامرد موتوری مدارکمو زد :)
داداشی سلام
ممنون از پست ولطفت :)
والا من خودم اصلا سر در نمیارم،بخاطر همینم بازش نکردم،اگه متوه میشدم بازش میکردم و چک میکردم که مشکل چیه اونوقت به قول شما اگه لحیم باشه هرکسی میتونه انجامش بده،شمام که واردی اینجور که مشخصه،میاوردش خدمت خودت یه دوست جدیدم پیدا میکردم :)
اما چون نمیدونم مشکل دقیقا چیه و ممکنه نیاز به تعویض پورت باشه بخاطر همین دنبال ی جایی هستم که قطعه هم داشته باشه

راستی اگه فرضا نیاز باشه اون سوکت اچ دی ام آی عوض بشه خیلی دردسر و هزینه داره ؟ مال دستگاه های دیگه بهش میخوره یا نه ؟ کلا چجوریاس؟

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
خواهش میکنم داداش
اگه مینی پورت باشه سخته اگه معمولی باشه پورتش راحتر گیر میاد وهزینه هم بسته به انصاف طرف داره یه عکس از کانکتورهای پشت دستگاه آپ کن
معمولا پورت معمولی اچ دی دارن ولی بعضی از دستگاها اچ دی مینی روشون تحویه شده اگه معمولی باشه که تو حافظ میتونی تهیه کنی فرضا اگه پورت اوت کرده باشه ولی اگه پورت سالم باشه چون کسی دست نزده درست کردنش راحتر صورت میگیره ولی اگه خواستی بدی دست قصاب حتما یاداور کن که رو برد با کفش میخی نره بهتره که با هیتر دقیق صورت بگیره تا هویه

بالا