• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** نیازمند یه واسطه با اعتبار و کاربلد ترجیحا شیراز ***

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستان عزیز پرشین تولزی :)

با دوستمون نمایش مشخصات: magoori - PersianTools Forums اگه خدا بخواد داریم وارد یه معامله میشیم ( تبلت ) من تهرانم واین عزیز شیراز،با توجه به اینکه ایشون قبول نکردن اول دستگاه ارسال بشه و بعد از اون بنده مبلغ رو براشون واریز کنم،قرار بر این شد که یه عزیزی که اعتبار و سابقه بالایی داشته باشه و اطلاعات هم در خصوص تبلت و موبایل و ... اینا داشته باشه واسطه قرار بگیره،تو شیراز جنس رو از ایشون تحویل بگیره و اوکی بده و زحمت بکشه ارسال کنه،من هم این ور پول رو براشون واریز کنم،از خجالت این واسطه گرامی هم درمیایم ;)

دوستانی که میتونن قبول زحمت کنند و اعتبار و امتیاز کافی دارن،همینجا اعلام کنن که تاپیک هم بالا بمونه

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان عزیز پرشین تولزی :)

با دوستمون نمایش مشخصات: magoori - PersianTools Forums اگه خدا بخواد داریم وارد یه معامله میشیم ( تبلت ) من تهرانم واین عزیز شیراز،با توجه به اینکه ایشون قبول نکردن اول دستگاه ارسال بشه و بعد از اون بنده مبلغ رو براشون واریز کنم،قرار بر این شد که یه عزیزی که اعتبار و سابقه بالایی داشته باشه و اطلاعات هم در خصوص تبلت و موبایل و ... اینا داشته باشه واسطه قرار بگیره،تو شیراز جنس رو از ایشون تحویل بگیره و اوکی بده و زحمت بکشه ارسال کنه،من هم این ور پول رو براشون واریز کنم،از خجالت این واسطه گرامی هم درمیایم ;)

دوستانی که میتونن قبول زحمت کنند و اعتبار و امتیاز کافی دارن،همینجا اعلام کنن که تاپیک هم بالا بمونه

سلام
پ.خ داده بودین دوست عزیز
من واقعاً سرم شلوغ هست و اصلاً این روزها از صبح تا 7 بعد از ظهر شیراز نیستم
اگر ایشون شب بتونن بیارن پیش من و تحویل بدن فقط میتونم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
پ.خ داده بودین دوست عزیز
من واقعاً سرم شلوغ هست و اصلاً این روزها از صبح تا 7 بعد از ظهر شیراز نیستم
اگر ایشون شب بتونن بیارن پیش من و تحویل بدن فقط میتونم

ممنونم از شما عزیز :)
لطف کردید بسیار
با آقا وحید گل برا شنبه صحبت کردیم،فعلا که برنامه جور شده،اگر مشکلی پیش اومد حتما مزاحم شما میشم ;)

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
ممنونم از شما عزیز :)
لطف کردید بسیار
با آقا وحید گل برا شنبه صحبت کردیم،فعلا که برنامه جور شده،اگر مشکلی پیش اومد حتما مزاحم شما میشم ;)

خواهش میکنم عزیزم

قرار شد بنده واسه این دوست عزیزمون واسطه گری کنم .

موفق باشید

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
پرچم شیرازیا بالاستا:D
ما هم دیر رسیدیم وگرنه قبول میکردیم.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
پرچم شیرازیا بالاستا:D