• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک برنامه نویس حرفه ای برای نوشتن یک نرم افزار با پرداخت حق الزحمه

mohammad.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام
دوستان ما نیاز به یک نرم افزاری پیدا کردیم که یه سری کاراکترها تولید کنه
چند نفری از دوستان گفتند که نمونه های رایگانش تو نت هست که متاسفانه بنده نه فرصت گشتنش رو دارم و نه علم پیدا کردن باگ هاش رو
با چند تا شرکت هم تماس گرفتیم که به واسطه ی شرکت بودن و دم و دستگاهشون همین طوری قیمت های پرت و پلا بود که میدادند
گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوست برنامه نویس واردی باشه که بتونه کمک کنه
تو پست بعد دقیق میگم چی میخواهیم

mohammad.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
پیرو پست قبل توضیحاتی رو در باب نرم افزار مورد نیاز براتون ارسال میکنم
ما نیاز به نرم افزاری داریم که ترکیبی از اعداد و حروف تصادفی تولید کنه
تعداد کاراکتر ها قابل تعریف باشه
بتونیم مشخص کنیم که کدوم کاراکتر ها عدد و کدوم ها حروف باشند
بتونیم کاراکتر خاصی رو ثابت تعریف کنیم
قابلیت این رو داشته باشه که تعدادی از کاراکتر ها به شکل تصادفی تعریف بشند و تعدادیشون نظم خاصی داشته باشند
برای مثال:
تعداد 300 ترکیب تولید کنه که این ترکیب ها 9 کاراکتر باشند،کاراکتر دوم از سمت چپ حرف A باشه و کاراکتر چهارم از سمت چپ حرف D باشه و بقیه اعداد باشند
تعداد 3 رقم از سمت راست دارای ترتیبی برای مثال از 001 تا 999 باشه و بقیه کاراکترهای موجود تصادفی باشند و البته توشون تکراری نباشه
در نهایت این 300 عدد تولید شده رو به شکل فایل اکسل تحویل بده
صد البته در نرم افزار تمام این فرمول قابل تغییر باشه و هر بار به شکلی و با ترکیب جدیدی که تعریف میکنیم ترکیب ها رو تولید کنه
در اینترنت نرم افزار های مشابهی بود و دوستی فرمودند خود اکسل این قابلیت رو داره که به خاطر کمبود وقت برای بررسی این موارد و همین طور اطمینان بیشتر به نتیجه های نرم افزاری که برای این کار نوشته شده باشه و قابل پیگیری بودن نتایج ترجیح دادم از دوستان متخصص کمک بگیرم
اگر نیاز به توضیحات بیشتر بود بفرمایید
قیمت رو در پیغام خصوصی ذکر کنید و سوالات رو در همین تاپیک
پاینده باشید

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
با سلام. این نرم افزار را برای ویندوز می خواهید دیگه؟
کاراکتر ها فقط اسکی هستند یا یونی کد هم مد نظرتون هست؟

پ خ می دم خدمتتون.

mohammad.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام. این نرم افزار را برای ویندوز می خواهید دیگه؟
کاراکتر ها فقط اسکی هستند یا یونی کد هم مد نظرتون هست؟

پ خ می دم خدمتتون.
سلام بزرگوار
بله برای ویندوز مورد نیاز هست
منظورتون رو از اسکی و یونی کد متوجه نشدم،متاسفانه اطلاعات بسیار کمی در این زمینه دارم

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام بزرگوار
بله برای ویندوز مورد نیاز هست
منظورتون رو از اسکی و یونی کد متوجه نشدم،متاسفانه اطلاعات بسیار کمی در این زمینه دارم
اشکال نداره تو پ خ توضیح می دم.

satiseven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوست عزیز برای شما مهمه که این برنامه با چه زبانی نوشته بشه؟آیا حالت گرافیکی باید داشته باشه؟اگر حالت گرافیکی نمی خواید می تونید از برنامه نویس های سی و سی ++ دانشجویی استفاده کنید چون برنامه ی شما بیشتر بر پایه ی الگوریتم سواره و فقط برنامه باید پیاده سازی بشه
در هر صورت من می تونم کمکتون کنم چه گرافیکی و چه متنی در تمامی زبان های برنامه نویسی و حتی زبان های تحت وب ولی لطفا این سئوال من رو جواب بدید
که منظور شما از این خط یعنی چی دقیقا
بتونیم مشخص کنیم که کدوم کاراکتر ها عدد و کدوم ها حروف باشند

طراحی سایت

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
فکر می کنم منظورشون ایشون این باشه که تعیین که مثلا" کاراکتر " سوم " تا " هفتم " عدد و کاراکتر " هشتم " تا " سی ام " حرف باشن .
_
می تونم با سی شارپ براتون انجام بدم . پیام خصوصی فرستاده شد

mohammad.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون از دوستان بزرگوار
گرافیکش برام اهمیت چندانی نداره
تنها موردی که هست اینه که کار با محیطش راحت و روان باشه
من دوباره چیزی رو که میخوام توضیح میدم،امیدوارم این بار بهتر بتونم بیان کنم
من نیاز به برنامه ای دارم که این کارها رو انجام بده
تعدادی که براش تعیین میکنم،برای مثال 300 تا ترکیب بسازه از حروف و اعداد که برای مثال این ترکیب ها شامل 9 کاراکتر باشند(هم تعداد ترکیب ها قابل تعیین باشند و هم تعداد کاراکتر ها)
حالا برای این 9 کاراکتر تعریفی بدم بهش،برای مثال براش مشخص کنم که کاراکتر اول از سمت چپ حرف A باشه به طور ثابت و کاراکتر چهارم از سمت چپ حرف B باشه به طور ثابت و بر فرض تعداد 3 رقم از سمت راست هم قابل تعریف نظم باشند،برای مثال از اعداد 001 باشه تا 999
بقیه ی کاراکتر ها که میمونه 4 کاراکتر تصادفی باشه،منتها هیچ کدوم از این ترکیب ها تکراری نباشه و در نهایت هم یه فایل اکسل بهم بده
ببینید تمام این مقادیر باید قابل مشخص کردن باشند،مثلا یک بار ممکنه 100 تا ترکیب 8 رقمی بخوام و یک بار 1000 تا ترکیب 17 رقمی
هر کاراکتر باید قابلیت تعریف اینکه ثابت باشه یا نظم داشته باشه و یا تصادفی رو داشته باشه،یک بار ممکنه اصلا از حروف استفاده نشه و یک بار از چند تا حرف ثابت در کاراکتر های متفاوت استفاده بشه
و نظم هم که مشخصه،ممکنه 2 رقم یا 3 رقم یا 4 رقم از ابتدا یا انتها قرار باشه با یه ترتیبی ساخته باشه
ببخشید اگر توضیحاتم واضح نیست،اگر سوالی هست بفرمایید تا پاسخ بدم

Last edited:

techno2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باسلام.
دوست عزیز من کاملا منظورتونو متوجه شدم هزینش رو براتون پخ کردم

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بنده با ایشون به توافق رسیدم برای انجامش.

mohammad.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام و درود خدمت بزرگواران
از لطف همه ی دوستان بی نهایت ممنونم،با دوست عزیزمون rhdan به توافق رسیدیم،شرمنده که دسترسیم به نت قطع شده بود و دیروز اطلاع رسانی نکردم
انشاالله بعد تموم شدن کار نتیجه و کیفیت رو همین رو جا اعلام میکنم
باز هم از دوستانی که با لطفشون دست کمک دراز کردند بسیار بسیار سپاسگزارم و امیدوارم موفق و موید باشند

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
فعلا که 5 روزه شماره تلفنی که ایشون ( البته خانم بودند! ) با من تماس گرفتن خاموشه. ( البته صداشون هم موجوده! )
ببینیم چی میشه. البته ایشون دیروز عصرم انلاین بودند.
نسخه اولیه از برنامه براشون پ خ شده پنج روز قبل و همچنین کل برنامه هم اماده هست.

satiseven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
ایشاا.. که آنلاین می شن و به شما پاسخ می دن تا بین برنامه نویسان فرومی این بی اعتمادی ایجاد نشه بالاخره شما برای اون برنامه زحمت کشیدید
و باید حق شما داده بشه،خیلی خوبه که صدارو ظبط کردید خیلی راحت می تونید از طریق پلس فتا پیگیری کنید البته انشاا.. که ایشون دلیل خوبی دارن برای
عدم پاسخگویی و از نوشته هاشون مشخصه که انسان باشخصیتی بودن
باز ۲و۳روز هم صبر کنید مارو هم مطلع کنید

طراحی سایت

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ایشاا.. که آنلاین می شن و به شما پاسخ می دن تا بین برنامه نویسان فرومی این بی اعتمادی ایجاد نشه بالاخره شما برای اون برنامه زحمت کشیدید
و باید حق شما داده بشه،خیلی خوبه که صدارو ظبط کردید خیلی راحت می تونید از طریق پلس فتا پیگیری کنید البته انشاا.. که ایشون دلیل خوبی دارن برای
عدم پاسخگویی و از نوشته هاشون مشخصه که انسان باشخصیتی بودن
باز ۲و۳روز هم صبر کنید مارو هم مطلع کنید

طراحی سایت
بی خیال داداش! اینقدر تند نرین!
مثل اینکه فقط می تونستند تاپیکو ببینند. تا اینجا پست گذاشتم زنگ زدند و گفتن مشکل اینترنتی داشتن. بگذریم.
فعلا نسخه اولیه براشون ایمیل شده تا تست کنند.
البته کاملا شخصیت خوبی دارند.
البته در مورد ضبط صدا هم بگم بنده همه مکالماتم به صورت اتوماتیک ضبط میشه ( یه وقت سوتفاهم نشه برای شروع کننده تاپیک )

mohammad.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام و درود
متاسفانه اینترنت مخابرات چند روزی قطع بود و دسترسی به سایت ممکن نبود،صد البته که بنده فقط شرح گفتگو با دوست گرامی rhdan رو دیده بودم و از گذاشتن این پست در اینجا مطلع نبودم
به هر حال به نظر میرسه قبل بدبینی و در نظر گرفتن بدترین حالت بهتر باشه که با کمی تامل و فکر کردن به اینکه شاید مشکلی پیش آمده صبورتر باشیم تا اگر به نتیجه نرسید در تاپیک عمومی اعلام مشکل و رسیدگی پلیس فتا!!! انجام بشه
من تاپیک رو همین الآن دیدم و لازم دیدم پاسخ داده بشه
ضمن اینکه بنده از روز اول و وقتی هنوز استارت نوشتن برنامه زده نشده بود در مورد اینکه ابتدا مبلغ رو واریز کنیم تا با خیال راحت کار رو انجام بدند صحبت کرده بودم که ایشون نپذیرفتند
که اگر به جای تعارف همون موقع پول رو گرفته بودند نیازی نبود که بخوان اینجا مطلبی عنوان کنند
در کنار این مطالب تصور ضبط شدن مکالمات بدون اجازه،هم حس بسیار بدی به آدم میده و هم حس عدم اطمینان به افراد،و قانون های ذهنی آدم هایی مثل بنده که فکر میکنند همه خوب و قابل اعتماد هستند مگر ضدش اثبات بشه رو به هم میزنه
اینکه با آیدی آقا،خانم با ایشون تماس گرفته هم برای این بابت هست که من و همسرم از یک آیدی مشترک استفاده میکنیم که به نظر میرسه باید آیدی ها رو جدا کنیم تا سوتفاهمی پیش نیاد
به هر حال برنامه آماده شده و کار ایشون دقیق و حرفه ای بوده،ایرادات جزئی ای داره که انشاالله بعد اعلام بهشون و برطرف شدنشون نسخه نهایی تحویل میشه و مبلغ هم به حساب ایشون واریز شده
امیدوارم براشون خیر و برکت داشته باشه
در پناه حق باشید

Last edited:
بالا