• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک نویسنده باتجربه و حرفه ای برای سایت اندروید

10Android.com

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
نیازمند یک نویسنده باتجربه و حرفه ای برای سایت هستیم.
فعلا روزانه به 6 پست نیاز داریم.. این تعداد به مرور افزایش پیدا میکنه.
روزانه باید 6 نرم افزار+ بازی (بدون دیتا) در سایت ارسال کنید. نوشتن عنوان فارسی انگلیسی مناسب + آپلود کاور واترمارک دار پست + متن ترجمه شده (نهایت 5 یا 6 خط) + آپلود حداقل 5 عکس واترمارک دار برای ادامه مطلب + تعیین دسته بندی + آپلود عکس thumb + تگ نویسی (تعدادی از طریق جاگذاری+ نوشتن دستی چند تگ بر اساس محتوای پست) + تنظیمات افزونه سئو (که دو تا فیلد بیشتر نیست و کپی پیست هست) + پر کردن اطلاعات زمینه دلخواه (ورژن،راهنما،دانلود و...) باید انجام بشه.
آپلود فایل ها هم از طریق مستقیم کردن لینک ها با رپیدلیچ انجام میشه.

شرایط :
- آشنایی کامل با وردپرس و تجربه کار در سایت اندروید یا دانلود
- دانش زبان انگلیسی کافی برای ترجمه قابل قبول از انگلیسی به فارسی
- انتشار منظم پست ها در زمان هایی که تعیین میشه
- ارسال پست از منابع تعیین شده
و از همه مهمتر اینکه بصورت همزمان نویسنده سایت دانلود یا اندرویدی که مطالب اندرویدی ارسال می کنید نباشید

سابقه + قیمت برای هر پست رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنید تا اگر توافق اولیه صورت گرفت صحبت های نهایی رو انجام بدیم.

Last edited:

webrgb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
قیمت ؟ شرایط حقوقی؟

mehdimahdig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورت نياز شرايط جامع خودتونو برام بفرستين. لطفا قيمت هم بدين. در ضمن من ميتونم پستهاتونو در بالاترين هم بذارم تا بازديد بالاتري داشته باشيد.

10Android.com

Registered User
لایک‌ها
14
در صورت نياز شرايط جامع خودتونو برام بفرستين. لطفا قيمت هم بدين. در ضمن من ميتونم پستهاتونو در بالاترين هم بذارم تا بازديد بالاتري داشته باشيد.
پیغام خصوصی ارسال شد.

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
شرایطو کامل بفرستین من تو بهترین سایت های ایران بودم ... یا ایمیلمو اد کنید [email protected]

بالا