• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمند یک همکار جهت تامین هزینه ی سایت موبایل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام خدمت دوستان گرامی . قصد زدن یه سایت موبایل رو دارم . خودتونم میدونید اگه سرمایه خوب باشه و خوب کاربشه چقد درآمد داره . به یه نفر جهت اسپانسری و تامین هزینه نیازمندم . ا.نایی که مایلند میتونن مقدار سرمایه ای رو که میدن و اینکه در قبالش چی میخوان رو برام پ.خ کنن
399

Last edited:

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز طرف سرمایه بده شما به ازای سرمایه چی کار می کنید . میشه بیشتر توضیح بدین .

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
دوست عزیز طرف سرمایه بده شما به ازای سرمایه چی کار می کنید . میشه بیشتر توضیح بدین .
دوست عزیز :اونایی که مایلند میتونن مقدار سرمایه ای رو که میدن و اینکه در قبالش چی میخوان رو برام پ.خ کنن .
کامل نخوندی؟ بستگی داره چی بخواد . من ببینم میصرفه یا نه . گفتم که پ.خ کنید
(404)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
برادر اینطوری که نمیشه ، ملت از کجا بدونن شما چه چیزی در توانتون هست تا ازتون بخوان ! :)

بعدش اینکه بفرمایید میزان حدودی سرمایه ای که نیاز دارید چقدره ؟ فروم یا فقط سایت ؟

دانش شما در زمینه طراحی سایت چقدر هست ؟ سوابق فعالییتون در زمینه ی موبایل در چه سطح و کجا ها بوده ؟

اینا رو بفرمایید شاید کسی علاقه به سرمایه گذاری نشون داد .

ضمناً سابقه ای اگر در امر موبایل دارید برای بنده هم پ.خ کنید که کجا بوده.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
برادر اینطوری که نمیشه ، ملت از کجا بدونن شما چه چیزی در توانتون هست تا ازتون بخوان ! :)

بعدش اینکه بفرمایید میزان حدودی سرمایه ای که نیاز دارید چقدره ؟ فروم یا فقط سایت ؟

دانش شما در زمینه طراحی سایت چقدر هست ؟ سوابق فعالییتون در زمینه ی موبایل در چه سطح و کجا ها بوده ؟

اینا رو بفرمایید شاید کسی علاقه به سرمایه گذاری نشون داد .

ضمناً سابقه ای اگر در امر موبایل دارید برای بنده هم پ.خ کنید که کجا بوده.

بله . سابقه ای در زمینه ی سایت موبایلم دارم . تو سایت mobp30.com و bigdownloads.ir بودم . قبل عیدم سایت آندرویدیها بهم پیشنهاد داده بود ولی از اونجایی که من درگیر بالا آوردن سایت خودم بودم بهشون گفتم بعد عید جواب میدم . متاسفانه بعد عیدم هنوز درگیرم و جوابی بهشون ندادم . بازم میخواین؟
(406)

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
هزینه ای نداره زیاد خودتون هم می تونید شروع کنید با یک هاست اشتراکی برای اول کار.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا