• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به آدرس امارات برای ورفای کردن اکانت ادسنس

saleh1994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
برای ورفای کردن اکانت ادسنس اماراتم به یک آدرس امارات نیازمندم.
روند کار به این شمل هستش که آدرسی که شما (در صورت امکان) به بنده میدهید رو در اکانتم وارد میکنم و بین ۲ هفته تا ۲ماه طول میکشه که نامه ی گوگل به آدرس وارد شده میرسه و پین کدی که درش قرار داره و به بنده میدهید تا در اکانتم وارد کنم تا اکانتم وریفای بشه. هیچ دردسر و یا هزینه ای برای شما نخواهد داشت. هزینشم به روی چشم پرداخت میکنم.
ایمیل بنده برای صحبت بیشتر:
[email protected]
اگر سوالی دارید همینجا هم میتونید بپرسید.
با تشکر

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
داداش فکر نکنم کسی اینکارو بکنه ، چون با توجه به اینکه آدرس فرد دوم ثبت میشه ، خدای نکرده در صورت بروز هر گونه مشکلات و سواستفاده از اون حساب پای کسی گیر هست که آدرس داده.:general410:
مخصوصا که موضوعات سایتهایی مثل گوگل بین المللی هست.:eek:
همه از ایران فرار میکنن خارج از کشور که دست کسی بهشون نرسه ، اما در خارج از کشور دیگه نمیشه فرار کرد چون اینترپل دنبال قضیه های سواستفاده و کلاهبرداری میفته.:general105::general107:

saleh1994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داداش فکر نکنم کسی اینکارو بکنه ، چون با توجه به اینکه آدرس فرد دوم ثبت میشه ، خدای نکرده در صورت بروز هر گونه مشکلات و سواستفاده از اون حساب پای کسی گیر هست که آدرس داده.:general410:
مخصوصا که موضوعات سایتهایی مثل گوگل بین المللی هست.:eek:
همه از ایران فرار میکنن خارج از کشور که دست کسی بهشون نرسه ، اما در خارج از کشور دیگه نمیشه فرار کرد چون اینترپل دنبال قضیه های سواستفاده و کلاهبرداری میفته.:general105::general107:
حساب بانکی که نیست دوست عزیز، اکانت ادسنس هستش. در صورت هرگونه تخلف توسط بنده (طبق قوانین گوگل ادسنس) اکانت خود بنده بسته میشه و هیچگونه خطری برای شخص صاحب آدرس وجود نداره. از اون گذشته اکانت به اسم بنده هستش و تنها به آدرس نیاز دارم(اسمی از صاحب آدرس ذکر نخواهد شد)
عزیزانی که خودشون اکانت ادسنس دارند کاملا متوجه این موضوع هستند.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با عرض پوزش از شما
بنده کلی گفتم و چون با گوگل ادسنس اصلا کار نکردم ، هیچ اطلاعی هم از قوانینشون ندارم.
ممنون از پاسخ شما
پیروز و موفق باشید

بالا