• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به اسپانسر فضا

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام من نیاز به یک اسپانسر فضا دارم با حداقل 100 گیگابایت فضا اینو بگم که فقط فضا برای اپلود استفاده می شه و بس سایت روش نمیاد چون سایت الان روی وی پی اس قرار داره

در عوض بنرش به عنوان حامی فضای لینک های سایت در بالای صفحه قرار می گیره

در مورد سایت همینقدر بگم که رتبه 44 هزار جهانی رو داره با این که این روز ها به یک مشکل اسای خورده جالبه بدونیید همچنان داره تو ایران و جهان رتبش بهتر میشه

ادرس رو بنا به دلایل حاشیه ای نمی دم کسی مایل بود اعلام کنه + ادرس هاستش تا براش ادرسی سایت فرستاده بشه

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
هاست های ایرانی که هیچکدام چنین کاری رو نمی کنند! هاست های خارجی هم چون می گی فقط برای آپلود و سایت اصلی توش نیست معمولا بر خلاف قوانینشونه!، بعدم 100 گیگا بایت با چقدر پهنای باند؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
آدرس وب سایتتون و محل بنری که میتونید بزارید رو پی ام کنید /

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سر سبز جان چرا بر عکس بودند اما مشکل چیز دیگه بود که نرفتم من فقط فضا می خواستم اما 2 مورد که پیش اومد می خواستن کلا برم رو وبشون که من این ریسکو نمی تونم قبول کنم

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سر سبز جان چرا بر عکس بودند اما مشکل چیز دیگه بود که نرفتم من فقط فضا می خواستم اما 2 مورد که پیش اومد می خواستن کلا برم رو وبشون که من این ریسکو نمی تونم قبول کنم

فکر کنم بدونم کدوم سایتت رو میگی ،
حالا علت دقیق چیه که نرفتی رو هاستشون ؟

.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
خوب وقتی یک هاست یا وی پی اس رایگان داه بشه تضمینی نیست 2 روز دیگه نندازنت بیرون یا اگر مشکلی پیش اومد جواب گو باشند و معمولا هم زیاد جواب گو نیستند در واقع انگیزه خواستی ندارند

اما فقط فضا باشه موردی نداره شاید بپرسید چرا ؟ چون من لینک ها رو هم مستقیم می زارم هم غیر مستقیم همیشه جلوی لینک های مستقیم می نویسم اعتبار حداکثر 1 ماه و در قسمت زیرش می نویسم لینک های غیر مستقیم برای مواقعی که لینک های مستقیم در دسترس نباشند

اینطوری اگر دیگه نخواستند ادامه بدیم موردی برای من پیش نمیاد و همچنین من همه فایل هارو داخل یک فولدر می ریزم و به اون فلدر یک ساب دامین از دامین اصلی متصل می کنم تا بعد از اینکه نخواستند ادامه بدیم ساب دامین رو دوباره متصل کنم به سایت

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
برای من هم بفرستید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
هاست های ایرانی که هیچکدام چنین کاری رو نمی کنند! هاست های خارجی هم چون می گی فقط برای آپلود و سایت اصلی توش نیست معمولا بر خلاف قوانینشونه!، بعدم 100 گیگا بایت با چقدر پهنای باند؟
چرا... وب رمز...هست

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
چرا... وب رمز...هست
با توجه به شناختی که از سایت این بنده خدا دارم، و تعداد بازدید کننده و آمار دانلودش ممکنه یه هاست ایرانی این کارو کنه ولی به احتمال زیاد بعد از یه مدت پشیمون می شه!
به هر حال من از خدامه که کار وحید راه بی افته، منتها از اینور هم نگرانه اینم که مثل یه مورد دیگه اول هاست قبول کنه، بعد بگه نه! نمی تونم....

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
خوب اره مشکلی که هست دانلود بالای سایت منه روزانه حدود 3 هزار مستقیم از سایت دانلود می شه و حدود 1000 تا هم از لینک های که وب های دیگه بر می دارند به هر حال تبلیغات اون بالا واسه همین چیزاس

دیروز باز هم با اینکه مشکلات همچنان ادامه داشت و دی ان اس ها نصفشون مورد داشتند بازم تو ایران رتبم بهتر شد

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پشتیبان میزبان وب سایتهای بزرگی بوده و هست که فکر میکنم اگر از وب سایت شما بزرگتر نباشن در همون حد هستند ( مثل تک دانلود / دانلودها / آسان دانلود / ... ) . فضای فعلی مصرف شده ، متوسط پهنای باند مصرفی روزانه ، گزارش Analytics ( در صورت وجود ) ، نوع ( پسوند) فایلهای آپلود شده ، حجم میانگین هر فایل ( مثلا کتاب معمولا بین 3 تا 6 مگ یا فیلم بین 600 تا 700 مگ هست ) رو برای بخش پشتیبانی پشتیبان ارسال کنید و فعالیتی که میتونید در قبال این سرویس انجام بدید رو هم ارسال کنید تا بررسی بشه ( support /a t/ posthiban /. / com )

انشالله وب سایتتون به زودی بدون مشکل بتونه به کارش ادامه بده .

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
خوب خدارو شکر امروز صبح سایت دوباره درست شد و مشکلات برطرف شدند خوشحالم با اینکه چند روزی سایت برای خیلی ها در دسترس نبود در همون ساعت اولیه بیشتر از 150 انلاین حضور داشتند

بالا