• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به تعمیر تخصصی دیتابیس وردپرس (با هزینه)

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
سایت مشکلی براش پیش اومد و مجبور شدیم بک آپ رو برگردونیم که متوجه شدم سرور ( اشتراکی) نتونسته بک آپ رو خوب بگیره و دیتابیس و sql مشکل داره.
بک آپ های یک ماه پیش و دوماه پیش هم حتی مشکل دار بودن.

حتی بک آپی که خود هاستینگ گرفته بودن هم نتونست سایت رو برگردونه و در نتیجه سایت خیلی عقب برگشته.

یکی برام جداول رو هم تعمیر کرد ولی درست نشد.
من سه بک آپ دارم.

کسی میتونه درستش کنه؟

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام اگر نیاز ضروری دارید در خدمتتون هستم پ خ ارسال کنید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
حجم دیتابیستون چقدره؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
حجم دیتابیستون چقدره؟

انگار سرور اولم اصلا درست بک آپ نگرفته.
استخراج که میکنم بک آپ هام رو موقع استخراج ارر میده .
سایت رو روی vps بردم هاست جدیدم هم میگه دیتابیسش 1 مگابایت هستش.
مسیر دیتابیس ها کجاست خودم چک کنم ببینم حجمش رو؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
انگار سرور اولم اصلا درست بک آپ نگرفته.
استخراج که میکنم بک آپ هام رو موقع استخراج ارر میده .
سایت رو روی vps بردم هاست جدیدم هم میگه دیتابیسش 1 مگابایت هستش.
مسیر دیتابیس ها کجاست خودم چک کنم ببینم حجمش رو؟
منظور من از حجم دیتابیس همون حجم فایل فشرده دیتابیس بود. یعنی خود فایل zip یا tar.gz مشکل داره؟ روی کامپیوتر خودتون با winrar کامل اکسترکت میشه یا خیر؟ (بدون دریافت ارور)؟

اگه فایل فشرده مشکل دار باشه، احتمال اینکه بتونید فایل فشرده رو درست کنید، خیلی کمه. من ابتدا فکر کردم فقط فایل sql مشکل داره.

اگه هنوز کش گوگل سایتتون پابرجا باشه و مطالبتون کمه میتونید با صرف وقت از کش گوگل مطالب رو برگردونید. اگه هم مطالب زیاده باید براتون ربات گوگل نوشته بشه.

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
منظور من از حجم دیتابیس همون حجم فایل فشرده دیتابیس بود. یعنی خود فایل zip یا tar.gz مشکل داره؟ روی کامپیوتر خودتون با winrar کامل اکسترکت میشه یا خیر؟ (بدون دریافت ارور)؟

اگه فایل فشرده مشکل دار باشه، احتمال اینکه بتونید فایل فشرده رو درست کنید، خیلی کمه. من ابتدا فکر کردم فقط فایل sql مشکل داره.

اگه هنوز کش گوگل سایتتون پابرجا باشه و مطالبتون کمه میتونید با صرف وقت از کش گوگل مطالب رو برگردونید. اگه هم مطالب زیاده باید براتون ربات گوگل نوشته بشه.

حجم کل فایلم حدود 700 مگ هستش.چون کلا سه دامنه روش هست. همه دامنه هام درست شد منتها دامنه اصلیم که پست هاش زیاد بود اون sql ـش 1 مگ هستش.
من یک بک آپ دیگه هم پیدا کردم و تونستم sql رو استخراج کنم ازش و سایت تقریبا بالا اومد بدون مشکل منتها پست های 4-5 ماه نیست توش و دیتابیس برای همون موقع هست.
من روی سرور مجازی چندین بار دانلودش کردم منتها استخراج نشد. خود آرشیو رار آخریم بک آپ هام رو هم که نگاه میکنم میبینم که دیتابیس مورد نظر من 1 مگ بیشتر نیست .

مطالب زیاده حدود 20 هزار پستی هست.روبوت گوگل چی کار میکنه؟ چقدر هزینه داره نوشتنش ؟

بالا