• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی برای خرید سهام

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سهام در بازه زمانیه 5 ساله چه سهامی است؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
5 سال زمان زیادیه اونم برای کشور ما که سیاست ها 1 شبه تغییر میکنه. بعید میدونم با این همه پارامتر های جور واجور، سیاست های اقتصادی مبهم و متناقض کسی بتونه جواب درستی به سوال شما بده. نمیخوام شما رو بترسونم ولی همین چند سال پیش یکی از دوستان حدود 50 میلیون تومن سهام خرید (اون موقع با این پول میشد یه آپارتمان 2 خوابه خرید) و بعد از چند مدت 5 میلیون هم ازش نمیخریدن.

سلام دوستان
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سهام در بازه زمانیه 5 ساله چه سهامی است؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تو ایران کسی تو سهام سود میبره که از رانت اطلاعاتی استفاده کنه یعنی از ه بعضی اطلاعات اقتصادی پنهان و محرمانه که تنها مسئولان رده بالا دسترسی دارند از کانالهایی خبر بگیره .

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من جای شما بودم یا فارکس یا همین خونه و مسکن..هرچقدر هم که بگند ارزون شده باز هم گرون هست و گرون تر میشه..مثل طلا یا هر چیزی که هرچی ازش میگذره کم و کم تر میشه..
بورس ایران یه جور joke تلخ به حساب میاد...شما یا من و خیلی های دیگه باید بازنده بشیم تا شرکتهایی مثل مخابراط که سهامشون 80 تومن هم نمی ارزه 180 تومن فروخته بشه و بعد از چند ماه به قیمت اصلی 100 برگرده..

به هر حال تحت هیچ شرایطی من بورس ایران رو توصیه نمیکنم مگه اینکه پولتون رو دوست نداشته باشید یا اینکه خودتون شرکتی داشته باشید با چند نفر ارزیاب خوب که سهامتون رو بالای 2 برابر قیمت اصلی بفروشید و چند ماه بعدش روز از نو و روزی از نو ..

trader.1

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست عزیز

پدر من بیشتر از بیست ساله که تو بورس سرمایه گذاری و فعالیت میکنه .

و تو این مدت ، هم برنده ها رو دیده و هم بازنده هارو ؛

کسایی که ره صد ساله رو یک شبه رفتند ، و کسایی که وقتی ظاهر و چهرشونو با قبلشون مقایسه میکنی تازه میفهمی که چی کشیدن!

تو این مدت ما هم لحظه های تلخ و شیرین زیادی داشتیم .

ولی همه اینارو گفتم که بدونی بورس ایران دقیقا مثل یه لاک پشت میمونه ؛ یا حرکت نمیکنه یا وقتی هم که کرد ، خیلی آهسته و موقتی و نه چندان دلچسبه ...

تازه الان با این وضع اقتصادی و سیاسی که دیگه ...

به عنوان عضوی از انجمن که دوست داره نظرشو اعلام کنه بهتون توصیه میکنم که فقط و فقط قیدشو بزنید .

ببخشید که اینقدر طولانی شد .

موفق باشید

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
ممنونم، راستش منم تجربه ای ندارم ولی بعضیها رو دیدم که پولشون در عرض چند سال از همین راهها چندین برابر شده، ولی اگر اینطوره که شما میگید فکر کنم باید قیدش رو بزنم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
ممنونم، راستش منم تجربه ای ندارم ولی بعضیها رو دیدم که پولشون در عرض چند سال از همین راهها چندین برابر شده، ولی اگر اینطوره که شما میگید فکر کنم باید قیدش رو بزنم

بورس بازی کار پریسکی است . کار بورس ایران هم از ریسک گذشته .
شما گفتید با دید 5 ساله ؛ آیا مطمئن هستید که در این 5 سال به این پول احتیاج پیدا نمیکنید ؟
در مورد سهم هم هر چی میخری مخابرات و غدیر و ایرانخودرو و ( کلا سهام خودرویی ) نخر
اما آشنایی با بازارهای پولی و مالی خوبه اگر هم سهام نمیخری بنظر من اخبار بازار را دنبال کن . ضمنا اگر نمیدونی با پولت چیکار کنی باید بگم الان سکه گزینه خوبیه . مهر میتونی بخری و اسفند بفروشی . البته تصمیم آخر را خودت باید بگیری چون سود و زیانش متوجه خودت هست . من نظر شخصیم رو گفتم .

سایت بورس

www.irbourse.com

فرومهای بورسی

http://www.talarebourse.com/forum/index.php

http://www.bourex.com/viewforum.php?f=2&sid=f8fdc2937948

http://www.farabourse.net/index.php

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
والا پسر خاله ما اون موقعي كه همه مي گفتن اي ايران خدا فلانه ؛ بهمانه ؛ پشم دانه ؛ رفت 5 ميليون خريد و بعد از 6 ماه با 500 تومن ضرر فروخت !
با نظر اون دوستي كه از رانت اطلاعات مي گفتند ؛ نه تنها در بورس ؛ بلكه در همه زمينه ها موافقم !
آدم چيزهايي مي بينه و مي شنوه كه ...
حالا 2 تا پيشنهاد براي اينكه با پولت چكار كني:
1- سكه نخر ؛ چون جديدا هر سال كه بگذره از ارزش سكت كاسته ميشه (سكه 83 مثلا از 86 ارزون تره !) من خودم شمش مي خرم . از 15000 تومن (1گرمي) تا 22 هزار تومنيش هست و خوبيش اينه كه هيچ مبلغي ازش بابت كارمزد و سال ساخت و... كسر نمي شه و هر وقت خواستي مي توني به قيمت روز بفروشي
2- اگه مي توني يه 10 سالي بيخيال پولت بشي و پولت بيش از 10 ميليونه ؛ يه سفر برو شمال ؛ تو درو دهات دورافتادش يه تيكه زمين بخر !

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
نمی دونم با پولت چیکار کنی ، چون من هم همین مشکلو دارم!

ولی مطمتنا میدونم چیکار نکنی! دنبال سهام ایران نرو .
اگه هم خیلی طلبه ای برو سهام کشور های خارجی رو دنبال کن که اقتصاد پایدار تری دارن
با این وضع اقتصادی و سیاستی بیشتر از اینکه تحلیل تکنیکال ( سری های زمانی و چارتینگ ) بتونه به پیش بینی قیمت کمک کنه تحلیل فاندامنتال ( بر اساس شرایط کلی جهانی ، کشوری ، سیاست های حکومتی روی بورس و ...) روش تاثیر میذاره . اینجوری تا 200 300 میلیون ضرر نکنی نمی فهمی کی وقت خریده و کی وقت فروش

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
لیلا جان فارکس کار کن . فارکس یه شغله به معنای واقعی . کلی هم لذت می بری . و با پشتکار زیاد کلی هم سود می بری ایشاللا.

بالا