• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به راهنمایی شما دوستان صاحب نظر میباشم!!!

face

Registered User
لایک‌ها
15
1- ص نای ع دف اع ( لباس شخصی)
2- کار در شرکت خصوصی

اگه میخواین بگین گزینه 2 : تا چه اختلاف حقوقی رو تحمل میکنین. مثلا 200 تومن کمتر از اولی... ببینین من مسئلم اینه که تو برنامه نویسی حقوق اصلی رو صاحب شرکت میخوره و برنامه نویس هم یه چیز کمی میگیره
من الان این دو جا میتونم برم. شرکت خصوصیه میگه ما واسه دراز مدت میخوایم چون اولش آموزش هست و تا راه بیفتی طول میکشه و اولش رو گفته 500 و اگه کارم خوب باشه بیشترش میکنن. ولی خوب مثلا من اولش گفتم 700 یکیشون گفت اینو کسی میگیره که 2 ساله داره کار میکنه واسه ما.
ولی صن ایع دف اع کارش فرق داره اول اینکه روتین نیست ( یعنی هر دوشون فسیل نمیشه آدم) دوم اینکه حقوق اولیش حالا نمیدونم با چی حساب کردن پایه 650 و یه مبلغ هم کارانه میدن ( نمیدونم اضافه کار رو هم روش آوردن یا نه) نزدیک 850 900 میشه

حالا شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین..اولی اولش تا وارد بشه آدم همون مراحل مسخره که دولتیها دارن رو باید طی کرد. خانواده که مخالف ورود به **** هستن ... حتی یکی تو ص د هم گفت بری خصوصی جای پیشرفت داره در صورتی که این شرکته راجع به پیشرفتش پرسیدم گفت مثلا مدیر پروژه ما کم داریم و از بچه های اینجا هم کسیو که بتونه مدیر پروژه بشه پیدا نکردیم (یعنی پیشرفتش میشه مدیر پروژه و دردسرش و ...) کم کم هم دیگه حالم از برنامه نویسی داره بهم میخوره :blink: فقط من اینجوری نیستما بعضی دوستام هم که برنامه نویسای خوبی بودن اینجوری شدن و دنبال یه کار راحت ترن!!! اثرات دپرس بودن جووناست. به شخصه اعتقاد دارم واسه دیگران آدم کار کنه پیشرفتش زیاد نیست واسه همین همیشه تو فکر پیدا کردن یه کار روتین بودن تا حقوق داشته باشم در کنارش به کارای خودم و فضای وب و.. برسم. به همین خاطر فکر میکنم تو ص د اون آرامشه بیشتر باشه.حالا سوالم اینه که معایب نظامی بودن رو بگین...و انتخاب شما در چنین شرایطی
یه سوال دیگه چرا بعضی جاها تا 16 هستن بعضی جاها مثلا تا 17؟ ساعت نهار و نماز رو کم میکنن؟ به کدامین گناه ؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگه اول راهی قضیه حقوق رو اولویت چندم بگذار . بدست آوردن سابقه و چیزی که سر کار یاد میگیری خیلی مهمتره . البته اینها بستگی به روحیاتتم داره اگه کسی هستی که دنبال یه کار هستی که صبح بری کارتت رو بزنی و عصر هم کارتتو بزنی برگردی و سر برج یه حقوقی بگیری و تو قید و بند خارج رفتن هم نیستی گزینه 1 خوبه ولی اگه کسی هستی که تو سرت همش دنبال پیشرفت و یاد گرفتن و .. هستی گزینه 2 رو به شرط اینکه بتونی تو اون شرکت تمام شرایطتو فراهم کنی برای ترقی پیشنهاد میدم.

face

Registered User
لایک‌ها
15
مرسی از جوابت. من میخوام حقوقم رو داشته باشم و کار بدون دردسر نه بخاطر اینکه تنبل باشم بخاطر اینکه وقتی میام خونه دیگه دغدغه کار رو نداشته باشم .مثلا فلان جا چرا ارور داد و اینجور مشغله هایی که تو برنامه نویسی هستش. گزینه دوم یه بدی میشه گفت داره اونم اینه که کارشون با بقیه شرکتها فرق داره و اینکه طولانی مدت میخوان. اگه یه زمانی بخوام برم بیرون شاید تمام اندوخته ام تو اونجا رو باید بذارم کنار چون بدرد شرکتهای دیگه نمیخوره.ترقیش هم باز تو همون حوزه هست ...من برنامه نویسی رو دوست دارم به شرطی که بهش به عنوان یه تفریح نگاه بشه نه اینکه کارم باشه.جای اول مثل بقیه محیطهای دولتی نیست که آدم رو فسیل کنه . من فقط تو اسم نظامی بودنش موندم .. ملت نمیدونم چرا از **** بد میگن. اونجا فقط یه درجه دار داریم که اونم شخصی میچرخه .
آهان گزینه اول = مشکلی با ادامه تحصیل ندارن و حتی در شرایطی که من نمیخوام بورس هم میکنن
گزینه دوم = مشکل دارن و حتی گفتن که مثلا وسطش نخوای بری درس بخونی و خارج بری و ما طولانی میخوایمت و از این حرفا

اگه اول راهی قضیه حقوق رو اولویت چندم بگذار . بدست آوردن سابقه و چیزی که سر کار یاد میگیری خیلی مهمتره . البته اینها بستگی به روحیاتتم داره اگه کسی هستی که دنبال یه کار هستی که صبح بری کارتت رو بزنی و عصر هم کارتتو بزنی برگردی و سر برج یه حقوقی بگیری و تو قید و بند خارج رفتن هم نیستی گزینه 1 خوبه ولی اگه کسی هستی که تو سرت همش دنبال پیشرفت و یاد گرفتن و .. هستی گزینه 2 رو به شرط اینکه بتونی تو اون شرکت تمام شرایطتو فراهم کنی برای ترقی پیشنهاد میدم.

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
اولا در مورد گزینه اول . فامیلمون با فوق لیسانس برق امیر کبیر و بعد 6 سال سابقه کار تو همون صنعت داره 800 تومن میگیره.
ثانیا من نظر گزینه 1 و 2 باهمه . یعنی یک کار دولتی و بعد هم به صورت پاره وقت در شرکت خصوصی

face

Registered User
لایک‌ها
15
مرسی از نظرت
گزینه دوم که پاره وقت بر نمیداره دیگه وقتی برای پاره وقت نمیمونه. چون تمام وقت هست
تازه دولتی حساب نمیشه نظامی حساب میشه فقط شبیه دولتیه
سوم منم گفتم که 650 پایه هست ..مثل بانک ها که پایه یه چیز میدن کارانه میاد روش و مبلغ کارانه بستگی به وظیفه و کار محوله داره من حداکثر رو گفتم احتمال اینکه اینا بدون مالیات باشه و هزینه احتمالا سرویس و غذا و .. کم بشه هم هست..ولی 800 رو دیگه فکر نکنم ... چون 6 سال سابقه هم دارن. باید بیشتر باشه ها!
اولا در مورد گزینه اول . فامیلمون با فوق لیسانس برق امیر کبیر و بعد 6 سال سابقه کار تو همون صنعت داره 800 تومن میگیره.
ثانیا من نظر گزینه 1 و 2 باهمه . یعنی یک کار دولتی و بعد هم به صورت پاره وقت در شرکت خصوصی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
منظورت از ص .... اطلاعاته ؟‌

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بنظر من برو اولی
کارای دولتی سختی خودشو داره عوضش آرامش مخصوص خودشم داره.توی کارای خصوصی یه عده ای زحمت میکشن و یه عده ای بهره برداری میکنند.ولی توی کارای دولتی نه کسی زحمتی میکشه نه کسی بهره برداری.
اینو کلا داشته باش که نون در آوردن سخته .چه مدیر کل باشی چه یه کارگر ساده.هرکدوم سختی خودشو داره.

face

Registered User
لایک‌ها
15
در مورد سختی خب اولی هم مثل دولتیها نیست کارمون و از برنامه نویسی گرفته تا کارای دیگه باید انجام بشه ولی خب مثلا ماه رمضون تا 14 میشه ساعت کاریش و از خصوصیا بهتره
میدونی مسئله ای که خانوادم بهش گیر دادن نظامی بودنشه
یه بار پیش فامیل مطرح شد مثلا من گفتم 650 میدن (کارانه رو نگفتم) گفتن خوب میدن و خصوصی اولش اینقدر نمیده کسی ... ولی یکی که خودش نیروی رسمی بودبهم گفت اگه نمیخوای خارج بری (من وسطش گفتم خوبه؟) گفت بد نیست نگفت خوبه ..نمیدونم آخرش..ولی همون که خودت گفتی احساس میکنم دردسر اولی کمتره ..ولی یه مسئله دیگه بعد مسافتش هست .دومی همین کرجه و 20 دقیقه ای میرسم ولی تا 17:15 هست یعنی 8 تا 5 و ربع ..دومی میخواد بره اوایل اتوبان التبه فعلا تهرانه ( حدود 4 ساعت وقت آدم تو راهه) ولی از 7 و نیم یه ربع به 8 تا 16 هستش. و مثلا ماه رمضون میشه تا 14 ...

بنظر من برو اولی
کارای دولتی سختی خودشو داره عوضش آرامش مخصوص خودشم داره.توی کارای خصوصی یه عده ای زحمت میکشن و یه عده ای بهره برداری میکنند.ولی توی کارای دولتی نه کسی زحمتی میکشه نه کسی بهره برداری.
اینو کلا داشته باش که نون در آوردن سخته .چه مدیر کل باشی چه یه کارگر ساده.هرکدوم سختی خودشو داره.

بالا