• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به رینگ خاص مطالبق عکس زیر

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام و عرض ادب دوستان
دنبال این رینگ میگردم
کسی اگه داره یا میدونه کجا دارن ممنون میشم راهنماییم کنه و قیمت بده
nvm0_my_206_by_pedrum.jpg
p91d_peugeot_20206_20hamman_20tuning.jpg

مرسی

Rahim Edison

Registered User
لایک‌ها
60
داداش فاق کوتاه به دردت نمی خوره هاااا

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
داداش به فکر سلامتیت باش . وگرنه چراغ برق تهران همه مدل پیدا میشه . ولی فاق کوتاه هم خطر واسه خودت داره و هم ضرر واسه ماشینت

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
داداش به فکر سلامتیت باش . وگرنه چراغ برق تهران همه مدل پیدا میشه . ولی فاق کوتاه هم خطر واسه خودت داره و هم ضرر واسه ماشینت
برای ماشین منظورت جلو بندی و ... هست ؟ حرفت درست
برای من چه خطری داره ؟

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
امکان شکستن رینگ های این مدلی خیلی بیشتهر چون ضربه رو منتقل میکنه به رینگ و توسط لاستیک دفع نمیشه . اگرم جلو بندیت ضعیف شده باشه خب این ضربه شدید تر میشه و فرض کن جعبه فرمون تو اون لحظه چه فشاری رو تحمیل میکنه و بعدش .... درسته که جزو آپشن های تیونینگ هست ولی نه روی آسفالت هایی که خیلی جاها ماشین SUV کم میاره جلوش

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آسایش خودت از زیبایی ماشین مهمتر هست.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
لاستیک مستقیما با جان سرنشینای خودرو در ارتباطه ، بنابراین خودرو سازهای بزرگ دنیا قبل از اینکه ماشینی طراحی کنن که 400 کیلومتر برساعت سرعت داشته باشه باید لاستیکی طراحی و بسازن که بتونه تو این سرعت دوام بیاره و خواص الاستیک و پلاستیک خودشو از دست نده ، مهمترین چیز تو ساخت لاستیک خواص الاستیسیته لاستیک هست ، ببخشید اگر خیلی فنی شد ولی امیدوارم دوستان در این باره بیشتر مطالعه کنن ، دوستای من مهمتر از سایز لاستیک جنس اونه که باعث کوبیدن ماشین میشه ، باعث چپ شدن ماشین سرپیچها میشه ، باعث تضعیف سیستم ترمز میشه ..... بله دوستان من تعجب نکنید تمام این عوامل میتونه زمینه ساز حوادث تلخی بشه که مسئولیت اون متوجه تایر سازان هست ،البته کوبیدن لاستیک به دلیل کوتاه شدن فاق لاستیک هست ولی عواملی که بالا گفتم تماما باعث تشدید این مشکلات میشه ، اگر جنس لاستیک بد باشه فرمون هم سفت میشه یا چسبندگی ماشین به جاده کم میشه یا برعکس زیاد میشه که باعث افزایش مصرف سوخت و فشار به موتور میشه .....
دیدید دوستان چقدر جنس لاستیک مهمه ! من این مطلب رو نوشتم که دوستان متوجه بشن که ظاهر رینگ و لاستیک زیاد مهم نیست بلکه جنس رینگ و لاستیک خیلی مهمه ، البته اندازه لاستیک روی شتاب و هندلینگ ماشین تاثیر داره و بنده منکر این نیستم ولی جنس لاستیک میتونه جان مسافرا رو به خطر بندازه .
mayi.gif

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
ما فاق 35بستیم رو جنسیس اینقدر میکوبید انگار رو نیسان نشستی!

بالا