آژانس هواپیماییexchanging

نیاز به فارسی ساز منو های 6300

شروع موضوع توسط Radian ‏29 جولای 2007 در انجمن سری 60 ورژن 1 و 2

  1. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    برو بچ اگه کسی برنامه یا شیوه ی فارسی سازی منو ها ی گوشی 6300 رو داره لطف کنه دریغ نکنه که

    بدجور محتاجیم !
    :p
     
  2. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    سه سال یعد ......

    کسی نمیخواد به داد ما برسه ؟؟؟
     
  3. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
  4. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    یعنی بدم مغازه دار این کارو بکنه ؟

    پس حتما هست دیگه ! اگرم باشه و مغازه دار بتونه ، منه مهندسه این مملکت نمیتونم :D
     
  5. XFACTOR

    XFACTOR Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2007
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    خراباتیم من!
    برادر اگه پیدا کردی یا اینکه فهمیدی میشه یا نه یه خبری هم به مابده !!!
    با تشکر
     
  6. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    مجلس تمام گشت و به پایان رسید عمر ! ما همچنان در اول وصف تو مانده ایم :D
     
  7. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    ببینید

    من فارسی سازی رو که برای سیمبین هست خودم دانلود کردم هر چی دنبال سریالش گشتم نبود
    چون سریالش بعد از چند بار استفاده دیگه قابل استفاده نیست برای همین مثلا مغازه دار باید یک سریال با اعتبار 10 تا بخره !!! 1.خوب این جوری سریالش بیرون نمیاد
    2.کسی کرک یا Keygen واسش نساخته
    به همین راحتی
    حالا مهندس مملکت ببینم چی کار میکنی
    میری میدی مغازه دار
    یه کرکی یا چیزی خودت می سازی
    یا اصلا یه برنامه فارسی ساز خود بنویس
    البته این گوشی جاواست ؟؟؟؟؟
     
  8. XFACTOR

    XFACTOR Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2007
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    خراباتیم من!
    من به شخصه فکر می کنم باید از خیر فارسی سازی این گوشی بگذریم ! [​IMG]
     
  9. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    ما بالاخره نفهمیدیم ! شما که میگی برنامه sim هستش ! گوشی که Java هستش ××××:((
     
  10. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    sim چیه دیگه؟؟؟؟؟
    منظورتون رو نفهمیدم یعنی چی؟؟؟؟
    برای هر گوشی یک فارسی ساز خاص وجود داره مثلا برای 6600 یکی و برای 7610 یک ورژن دیگه
    حالا باید ببینی اصلا گوشی شما فارسی سازش اومده یا نه ؟؟؟؟
     
  11. Tehranshahr

    Tehranshahr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,629
    تشکر شده:
    286
    محل سکونت:
    تهران
    اگر نسخه خاورمیانه هم داشته باشن این گوشی ها ، میتونید با تغییر پروداکت کد و آپدیت دستگاه با NSU زبان فارسی رو هم اضافه کنید.

    گوشی من ورژن خاورمیانه هستش ، زبان فارسی انگلیسی عربی اردو روش هست.
     
  12. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    گوشی منم نسخه خاور میانه هستش . چون عربی روش داره

    حالا دقیقا باید چیکارش کنم tehranshahr ؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    906
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    نیاز نیست فارسی ساز نصب بشه.خود نوکیا تو Firmware زبان فارسی رو هم گذاشته.فقط ببر برات فلش کنن.‍‍‍
     
  15. XFACTOR

    XFACTOR Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2007
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    خراباتیم من!
  16. XFACTOR

    XFACTOR Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2007
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    خراباتیم من!
  17. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    906
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    آقا من خودم روزی چند تاش رو فارسی می کنم.
    تعجب می کنم شما باور نمی کنید!
     
  18. XFACTOR

    XFACTOR Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2007
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    خراباتیم من!
    میشه کامل تو ضیح بدید باید چی کار کرد ! خیلی ممنون میشم این کار رو بکنید
     
  19. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    خوب ببری مغازه طرف کلی میتیغه ، همین فلش کردن رو میشه کمی توضیح بدین .

    ممنون
     
  20. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    906
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    باید با باکس فلش بشه گوشی شما.باید متناسب با نسخه Firmware که روی گوشی هست ppm روی گوشی رایت بشه.
    هزینه هم 6-7 تومن بیشتر نمی شه.
     
  21. XFACTOR

    XFACTOR Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2007
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    خراباتیم من!
    از کجا میشه فهمید ماله خاور میانس ؟ کیپدش عربی باشه ؟ اگه گوشی رو هیچیش نیست فلش کنیم چی میشه ؟


    از دوستان کسی گوشیش رو فلش کرد ؟ یه عکس پلیز