• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به مشاوره و نظر : تاسیس فروشگاه فروش لباس بانوان

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان

داشتم فکر میکردم یک فروشگاه لباس اینترنتی راه بندازم.
مخصوص بانوان . لباس های مجالس و ......:)
مثلا از این لباس ها :

http://ak3baz.ir/wp-content/uploads/2011/06/A421.jpg
http://ak3baz.ir/wp-content/uploads/2011/06/A400F.jpg

فقط شرمنده دوستان مدل هاشون را برای فروش نداریم متاسفانه:D

امکان تهیه لباس ها نیز بدون هیچ مشکلی هست دو تا خیاط هم هستند که اعلام آمادگی کردند.کیفیت کارشون هم بالا هست حتی بالاتر از تصاویری که براتون قرار دادم.

خلاصه اینکه امکان تهیه مواد اولیه کار و تهیه محصول فراهم هست.

با توجه به این که مشتری ها خانم هستند فکر می کنم کار بگیره. نمونه مشابه هم ندیدم تو ایران باشه.در ورتی که دوستان اطلاع دارند اطلاع بدند.

دوستان نظرشون را بفرمایند. نظر دوستان چه پیشنها ،چه انتقاد و حتی رد کردن کلی طرح نیز با دلیل برای بنده بسیار با ارزش است.

با تشکر

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
نمیگیره .
لباس رو باید پرو کرد . جنسش رو مقایسه کرد . تن خورش رو دید .

باید بصورت خریدار بیاد . لباس شاید رو چوب لباسی خیلی خوشگل باشه ولی تو تن یکی زار بزنه برا یکی دیگه عالی بشه .

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
نمیگیره .
لباس رو باید پرو کرد . جنسش رو مقایسه کرد . تن خورش رو دید .

باید بصورت خریدار بیاد . لباس شاید رو چوب لباسی خیلی خوشگل باشه ولی تو تن یکی زار بزنه برا یکی دیگه عالی بشه .

سلام

ممنون از نظرتون.

لباس هایی که قرار دادم را اگر ملاحظه کرده باشید از لباس هایی هست که بدون پرو هم میشه خرید. صحبت شما در مورد لباس هایی مثل کت و شلوار و اینجور لباس ها بیشتر مصداق داره که نیازمند پرو هستند.
و دیگه اینکه لباس ها سایز دارند که خریدار می تونه به راحتی سایز مورد نظرش رو انتخاب کنه. و لباس هایی که قرار روش کار بشه

ولی فکر می کنم یکی از مشکلات این طرح همین هست که شما فرمودید که دارم روش فکر می کنم چه کار میشه کرد!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام

ممنون از نظرتون.

لباس هایی که قرار دادم را اگر ملاحظه کرده باشید از لباس هایی هست که بدون پرو هم میشه خرید. صحبت شما در مورد لباس هایی مثل کت و شلوار و اینجور لباس ها بیشتر مصداق داره که نیازمند پرو هستند.
و دیگه اینکه لباس ها سایز دارند که خریدار می تونه به راحتی سایز مورد نظرش رو انتخاب کنه. و لباس هایی که قرار روش کار بشه

ولی فکر می کنم یکی از مشکلات این طرح همین هست که شما فرمودید که دارم روش فکر می کنم چه کار میشه کرد!

این لباس هایی که گذاشتی پرو دارن و با سایز و دیدن عکس نمیشه خرید کرد :) کلا خانومی که این لباس ها رو بدون پرو بخره واقعا خیلی خوشبین و مثبت نگر هستش :دی

یکسری لباس خونگی هست مثل تاپ و شلوار و اینجور چیزا که پرو ندارن و معمولا تک سایز هستند که جای امیدواری هم داره برای فروش تحت وب :) ولی خب من فکر میکنم این نوع لباس ها هم شاید زیاد فروش موفقی نداشته باشن ...

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
لباس هایی که فری سایز هستن و حالت کشی دارن معمولا خریدار داره ، البته اینو باید توی توضیحات محصول تون بنویسین ... اما در هر حال خیلی از افراد هستن میخوان حتما لباس رو اول پرو کنن بعد بخرن...
ما هم فروشگاه پوشاک زنانه و مردانه داریم ... جنس هارو ببینین اگر عمده خواستین بخرین فروشنده مون تخفیف خوبی می تونه بهتون بده (چون مستقیم وارد میکنه) ... مدل هارو ببینین اگر خواستین اطلاع بدین تا شماره فروشنده رو پ.خ کنم
پوشاک
موفق باشین

street design

Registered User
لایک‌ها
555
ممنون از دوستان

خوب هر کاری یک مشکلی داره کار که بدون مشکل نمیشه :D
اما بنظر دوستان این سایت ها چطور اینطور لباس ها را می فروشن؟

Womens Long Dresses - Birdsnest Clothing Online
http://www.clothingattesco.com/party-dresses/icat/party-occasionwear/

اون ور آب و با اینجا یکی می کنی؟!
اونا صد تا چیز دیگه ام می فروشن که اینجا نمیشه فروخت
من یه دختر رو می شناختم تو فیس بوک می فروخت
طراح لباس بود
کلیم کلاس می زاشت:دی

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
اون ور آب و با اینجا یکی می کنی؟!
اونا صد تا چیز دیگه ام می فروشن که اینجا نمیشه فروخت
من یه دختر رو می شناختم تو فیس بوک می فروخت
طراح لباس بود
کلیم کلاس می زاشت:دی

مسلما نه.
منظور من بیشتر در مورد نیاز به پرو داشتن لباس ها بود.منظور اینکه راه حلی داره.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
مسلما نه.
منظور من بیشتر در مورد نیاز به پرو داشتن لباس ها بود.منظور اینکه راه حلی داره.

من یه سایت چینی رو دیدم که لباس میفروخت ولی جالبی کارش این بود که اکثر پارامتر ها رو میشد زمان سفارش گفت مثلا سایز های مختلف را میگفتی با همان سایز میدوختن ! رنگ پارچه و چندتا چیز دیگه ! لباس عروس حتی با این پارامتر ها سفارش میگرفت :) اگر پیدا کنم ادرسش را برات میفرستم ببینی چجوری فروشگاه زده بود :) کلا با فروشگاه سیدی فرق داشت :دی فقط یه عکس از لباس نبود یه طراحی اختصاصی فروشگاه برای فروش لباس داشت...

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
من یه سایت چینی رو دیدم که لباس میفروخت ولی جالبی کارش این بود که اکثر پارامتر ها رو میشد زمان سفارش گفت مثلا سایز های مختلف را میگفتی با همان سایز میدوختن ! رنگ پارچه و چندتا چیز دیگه ! لباس عروس حتی با این پارامتر ها سفارش میگرفت :) اگر پیدا کنم ادرسش را برات میفرستم ببینی چجوری فروشگاه زده بود :) کلا با فروشگاه سیدی فرق داشت :دی فقط یه عکس از لباس نبود یه طراحی اختصاصی فروشگاه برای فروش لباس داشت...

ممنون از شما.
من هم دقیقا یه همچنین چیزی مد نظرم هست . به خصوص برای اول کار که معلوم نیست کار بگیره یا نه باید اینطوری سفارش گرفت.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
باید مغازه داشته باشی و از فروشگاه اینترنتیت برای جلب مشتری و فروش بیشتر استفاده کنی.
چون خانوم ها تا لباس رو پرو نکنن نمیخرن.

برو توی کار لباس زیر چون پرو نداره و فروششم خیلی بالاست( چون این لباس های زیر خیلی زود از بین میرن بنا به دلایلی ):دی

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
باید مغازه داشته باشی و از فروشگاه اینترنتیت برای جلب مشتری و فروش بیشتر استفاده کنی.
چون خانوم ها تا لباس رو پرو نکنن نمیخرن.

برو توی کار لباس زیر چون پرو نداره و فروششم خیلی بالاست( چون این لباس های زیر خیلی زود از بین میرن بنا به دلایلی ):دی

بله مغازه خیلی کمک می کنه.

من می خوام یک کار تولیدی انجام بشه.یعنی بریم تو کار تولید لباس زیر؟!:blush:

NavidNor

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز به نتیجه ای رسیدی؟
من یکی از دوستانم بوتیک داره، بیشتر شلوار و تیشرت که سایزبندی کامل دارن. به نظرت جواب میده؟؟ هزینه راه انداختن سایت سالانه چقدر میشه حدودی؟؟
اینهایی که فروشگاه اینترنتی دارند میشه از اول یه توضیح مختصری بدن که مراحل از راه اندازی تا ارسال سفارش چجوریه؟

بالا