• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به همفکری دوستان در مورد BuzzNews (بکلینک و رپورتاژ رایگان)

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان

بنده یک سایتی رو راه اندازی کردم که اساس کارش ارسال مطالب و بکلینک بصورت رپورتاژ رایگان توسط کاربران هست.

با توجه به اینکه ایده و برنامه نویسی اینکار از 0 تا 100 رو خودم به عهده داشتم، ممکنه مشکلاتی رو هم داشته باشه. برای همین قبل از راه اندازی نهایی سیستم تصمیم دارم افراد حرفه ای و خبره که اکثرا در انجمن های وبسمتری هستند هم نظرات خودشون رو اعلام کنند تا بتونیم تقریبا سیستم کاملی رو راه اندازی کنیم.

احتمال اینکه مشکلات برنامه نویسی هم باشه، خیلی زیاد هست که اگر به اون ها هم برخورد کردید، اعلام کنید تا رفع کنم.

ثبت نام عمومی در بازنیوز فعلا امکان پذیر نیست و لطفا با استفاده از کد ثبت نامی "pt" در سایت ثبت نام کنید.

امکان جدید هم که مایل هستم به سایت اضافه کنم اینه که، کاربران علاوه بر اینکه بکلینک و رپورتاژ رایگان ثبت میکنند، بتونند از طریق تبلیغات در صفحات مطالب خودشون هم کسب درآمد کنند. این تبلیغات هم بصورت تبلیغات بنری و متنی در جایگاه های مختلف خواهد بود.

آدرس سایت: BuzzNews.IR

نظر شما در مورد این وب سایت چیه؟
به نظر شما چه امکاناتی میشه بهش اضافه کرد؟

منتظر نظرات دوستان هستم.

Last edited:

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
مزرعه لینک
جایی که لینک زیاد باشه بکلینک گرفتن ارزش نداره حتی ممکنه اسپم/پنالتی بشه
مگر جایی مثل بالاترین و...

لینک ها از صفحه مطالب خود کاربران خواهد بود که هیچ لینک اضافه خارجی جز لینک داخل مطالب و لینک منبع در آن صفحات وجود نداره.

اما یک مساله دیگه هم وجود داره و اون اینکه اگر این نوع لینک ها مفید نباشه، چرا در داخل وبلاگ ها رپورتاژ ثبت میکنیم که اتفاقا مفید هم هستند؟

به نظر من بستگی به مطلب داره، اگر اختصاصی یا حداقل با تغییرات باشه میتونه خیلی مفید باشه.

shbgem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما در سایت باید حد اقل 5مطلب اختصاصی بدون لینک بذاری و یدونه رو لینک بدی ...وبلاگ مسئلهش فرق میکنه چون سایت مرجع وبلاگ اونقدر زیر دامنه های بدرد بخور داره که حتی با وجود رپورتاژ هایی که خیلی از وبلاگ ها میرن هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
شما در سایت باید حد اقل 5مطلب اختصاصی بدون لینک بذاری و یدونه رو لینک بدی ...وبلاگ مسئلهش فرق میکنه چون سایت مرجع وبلاگ اونقدر زیر دامنه های بدرد بخور داره که حتی با وجود رپورتاژ هایی که خیلی از وبلاگ ها میرن هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
بابت نظری که دادین ممنونم
این رو در نظر بگیرید که من هیچ نقشی در مطالب سایت ندارم، من خودم مثل بقیه یک یوزر هستم که میتونم مطلب تو این سایت بزارم
خوب مشخصه اگر مطلب من اختصاصی یا نیمه اختصاصی باشه میتونه تو گوگل رتیه بهتری بگیره و گرفتن بک لینک از این صفحه خیلی مفید هست.

بالا