• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیاز به کمک در شهرستان تربت حیدریه

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام نیاز به کمک یک نفر از شهرستان تربت حیدریه دارم بنده ی گوشی برد خراب داشتم که در دیوار اگهی داده بود یک نفر زنگ زد گفت من میتونم درست کنم منم براش فرستادم الان هر روز ی حرفی میزنه و تلفن هم مشغول میزنه خواستم از دوستان تربت حیدریه کسی بود شمارش بدم زنگ بزنه یا میتونه ادرس بدم کمکم کنه اخه من اعتماد کردم ار اعتمادم سوءاستفاده شده برام سخته ممنون لطفا ی ندا بدین با تشکر

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
اگه کاربر این انجمنه نام کاربریش رو بفرست
ممنون از شما ولی در دیوار اشنا شدم فقط میخوام یکی باشه که با پیش شماره استانی خودش چه ی زنگی بزنه غافل گیر بشه فکر کنم تعمیرات موبایل داره ولی ادرس و نام اینارو دارم

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
تجربه مفتی به دست نمیاد
شما الان با پرداخت هزینه ش صاحب یک تجربه شدید
به هیچ کس اعتماد نکن
الان اون یارو با ملا ممد جان نشسته ناس میزنه
حرف شما کاملا قبول ولی خب من فکر کردن ی گوشی خراب ارزش خراب کردن خودشو هم نداشته باشه نهایتن 600 قیمتش بود

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
حرف شما کاملا قبول ولی خب من فکر کردن ی گوشی خراب ارزش خراب کردن خودشو هم نداشته باشه نهایتن 600 قیمتش بود
مرد مومن برای 50 هزار آدم میکشن شما میگید 600 هزار
اعصاب خودت را خراب نکن برات تجربه شد که بعد برات گرون تموم نشه ( اونم اگر از این تجربه درس گرفته باشی)
طرف ما میگن به هیچ کس اعتماد نکن حتی زن ت

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
مرد مومن برای 50 هزار آدم میکشن شما میگید 600 هزار
اعصاب خودت را خراب نکن برات تجربه شد که بعد برات گرون تموم نشه ( اونم اگر از این تجربه درس گرفته باشی)
طرف ما میگن به هیچ کس اعتماد نکن حتی زن ت
ممنون داداش حالا من مشخصات طرف بعد چند روز اگه جواب نداد مینویسم تا بعدا کسی سرچ کرد بفهمه به تورش نیفته

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
آخه برادر من اینکه ندیده و نشناخته به کلاه بردار اعتماد کردی هیچی ،اینکه دیوار بزرگترین اپلیکیشن برای کلاه بردار ها هست و همه جوره ازش استفاده میکنن و به این مسأله هم توجه نکردی بازم هیچی ،ولی پیش خودت یه لحظه نگفتی این همه شهر بزرگ و تعمیرکار معتبر، طرف صاف از تربت حیدریه تعمیرکار برد گوشیه؟؟؟ مگه تو تربت حیدریه در سال چند تا گوشی برد سوخته برای تعمیرکار برده میشه که یارو بخواد تعمیرکار ماهر برد باشه کل قضیه از اول کلاه برداری بوده

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
آخه برادر من اینکه ندیده و نشناخته به کلاه بردار اعتماد کردی هیچی ،اینکه دیوار بزرگترین اپلیکیشن برای کلاه بردار ها هست و همه جوره ازش استفاده میکنن و به این مسأله هم توجه نکردی بازم هیچی ،ولی پیش خودت یه لحظه نگفتی این همه شهر بزرگ و تعمیرکار معتبر، طرف صاف از تربت حیدریه تعمیرکار برد گوشیه؟؟؟ مگه تو تربت حیدریه در سال چند تا گوشی برد سوخته برای تعمیرکار برده میشه که یارو بخواد تعمیرکار ماهر برد باشه کل قضیه از اول کلاه برداری بوده
واقعا حق با شماست سادگی کردم فکر کردم گوشی خراب ارزش این کارارو نداره

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام دوستان این به ظاهر اقای کلاه بردار بعد اینکه گفتم میخوام برم فتا شکایت کنم گوشی برام فرستاد و لی وقتی دستم رسید دیدم بردشو عوض کرده
حالا ریجستری به شماره من هست ایا راهی برا باطل کردن یا غیر فعال کردنش نیست نمیخوام استفاده کنه
اسم ایشان هم ....سید امین مرتضوی بود

hosien.a75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام آدرس مغازشون رو نمیدونید کجاس
بنده تربت حیدریه هستم

Soheil_vkh

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوستان این به ظاهر اقای کلاه بردار بعد اینکه گفتم میخوام برم فتا شکایت کنم گوشی برام فرستاد و لی وقتی دستم رسید دیدم بردشو عوض کرده
حالا ریجستری به شماره من هست ایا راهی برا باطل کردن یا غیر فعال کردنش نیست نمیخوام استفاده کنه
اسم ایشان هم ....سید امین مرتضوی بود
خب توی سایت همتا اعلام دزدی کنید و حتی فتا هم میتونید اعلام کنید اگه سیم کارت بزاره روش و روشنش کنه میرن سراغش

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
سلام آدرس مغازشون رو نمیدونید کجاس
بنده تربت حیدریه هستم
ممنون از حسن توجه شما ی ادرسی فکر کنم شهرک علم الهدی اینا بود فکر کنم ولی نامردی کرد 51 هزار هزینه تیپاکس دستم گذاشت و برد گوشیم هم عوض کرد

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
خب توی سایت همتا اعلام دزدی کنید و حتی فتا هم میتونید اعلام کنید اگه سیم کارت بزاره روش و روشنش کنه میرن سراغش
ممنون از شما واینکه همچین امکانی در همتا هست

بالا